ماهان شبکه ایرانیان

یک کتاب مفید

سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها

اگر یک جنگجو همیشه مرگ را در نظر داشته باشد و جوری زندگی کند که انگار هر روز آخرین روز عمر اوست، تمام کارهایش را درست انجام خواهد داد. به‌شکل مشابه، اگر یک مدیر همیشه این درس را در ذهن داشته باشد، همواره تمرکز کافی خواهد داشت.

سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها / معرفی یک کتاب مفید
فرادید؛ بن هوروویتز در کتاب سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها به داستان پر فراز و نشیب زندگی خود در خرید، فروش، مدیریت و سرمایه گذاری می‌پردازد تا نکاتی ضروری و دانشی کاربردی را در اختیار مخاطبینش قرار دهد که می‌تواند کسب و کار و زندگی شخصی هر کسی را دگرگون سازد. در طول چند سال فعالیت هوروویتز، میلیون‌ها نفر از راهنمایی‌های ارزشمند او درباره‌ی چگونگی مواجهه با مشکلات حرفه‌ای بهره برده‌اند. بن هوروویتز در کتاب سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها با استفاده از شیوه‌ای جذاب و سرگرم کننده به مسائل مختلفی، چون اخراج کردن دوستان، خارج کردن رقبا از مسیر، رشد و حفظ ذهنیت موفقیت طلب و درک زمان درست برای انجام کاری مشخص می‌پردازد.

به گزارش فرادید؛ تنها کاری که شما را برای اداره یک شرکت آماده می‌کند، اداره کردن یک شرکت خواهد بود. بسیاری از افراد تنها به خوب بودن راه اندازی و اداره یک کسب وکار اشاره می‌کنند، اما بن هوروویتز، یکی از بنیانگذاران شرکت آندریسن و از مشهورترین چهره‌ها در سیلیکون، ولی در این شاهکار خود، به شرح داستان پر فراز و نشیب خود، طی مدت فعالیتش به عنوان یک مدیر، کارآفرین و سرمایه گذار می‌پردازد. همچنین در این کتاب موانع و مشکلاتی که هر مدیری در طول مسیر خود با آن دست و پنجه نرم می‌کند، مورد کنکاش قرار می‌گیرد. این کتاب حاوی درس‌ها، اصول و نکات ارزشمندی است که در کمتر کتابی یافت می‌شود.

در این کتابِ‌فوق‎العاده از این مسیر سخت نوشته است؛ از گذشتن از موانع و سختی‎ها، از برگشتن از ته دره‎‌ی شکست وقتی ناامیدی آغوشش را بازکرده، از مسیرِ سختِ تسخیرِ موانع و عبور از مشکلات و قدم به قدم جلو رفتن، از مسیرِ بهترین‎ شدن، از راه ‎اندازی و اداره‌ی کسب‎ و کار نوشته؛ وقتی جواب آسانی در کار نیست.
سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها / معرفی یک کتاب مفیداگر یک جنگجو همیشه مرگ را در نظر داشته باشد و جوری زندگی کند که انگار هر روز آخرین روز عمر اوست، تمام کارهایش را درست انجام خواهد داد. به‌شکل مشابه، اگر یک مدیر همیشه این درس را در ذهن داشته باشد، همواره تمرکز کافی خواهد داشت.

بیل کمپل ـ رئیس هیئت ‎مدیره‎ اپل ـ همیشه به من می‌گفت: «بن، تو بهترین مدیر عاملی هستی که با او کار کرده‌ام.» این حرفش همیشه دیوانه‌ کننده بود، چون او سابقه‌ی کار با استیو جابز، جف بزوس و اریک اشمیت را داشت؛ در‎حالی‌که شرکت من از آن‌هایی بود که مسیرِ سراشیبی را پایین می‌رفت؛ بنابراین یک روز حرفش را رد کردم و گفتم: «بیل، چرا این حرف را می‌زنی؟ مگر نتیجه مهم نیست؟» او گفت: «مدیرعامل‌های خوب زمان صلح و مدیرعامل‌های خوب زمان جنگ کم نیستند، ولی تقریباً هیچ مدیرعاملی نمی‌تواند هم در زمان صلح و هم در زمان جنگ خوب عمل کند. ولی تو از آن مدیرعامل‌های جنگ‎ و صلح هستی.» تنها کاری که شما را برای اداره یک شرکت آماده می‌کند، اداره کردن یک شرکت خواهد بود!

بسیاری از افراد تنها به خوب بودن راه اندازی و اداره یک کسب‌و‌کار اشاره می‌کنند، اما بن هوروویتز، یکی از بنیان‌گذاران شرکت آندریسن و از مشهورترین چهره‌ها در سیلیکون‌ولی در این شاهکار خود، به شرح داستان پر فراز و نشیب خود، طی مدت فعالیتش به عنوان یک مدیر، کارآفرین و سرمایه‌گذار می‌پردازد.

همچنین در این کتاب موانع و مشکلاتی که هر مدیری در طول مسیر خود با آن دست و پنجه نرم می‌کند، مورد کنکاش قرار می‌گیرد. این کتاب حاوی درس‌ها، اصول و نکات ارزشمندی است که در کمتر کتابی یافت می‌شود.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟

سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها / معرفی یک کتاب مفید
1. کارآفرینان، سرمایه گذاران و کسانی که در حال تاسیس یک شرکت هستند.

2. افرادی که مایل هستند تا به دنیای مدیران و بنیانگذاران شرکت‌ها و فراز و نشیب‌هایی که در طول مسیر با آن روبرو هستند نگاهی بیاندازند.

خواندن این کتاب جذاب که بهترین کتاب مدیریتی سال به انتخاب بیزینس اینسایدر و فایننشال تایمز شده‌است برای آن‌ها که در رشته کامپیوتر و کسب و کار دیجیتال فعالیت می‌کنند بسیار مفید خواهدبود.

بخش‌هایی از کتاب

سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها / معرفی یک کتاب مفید
«همواره سعی کرده‎ ام در کارم از اولین اصل بوشیدو که شیوه‌ی جنگجویان سامورایی است، پیروی کنم: همیشه مرگ را در نظر داشته باشید. اگر یک جنگجو همیشه مرگ را در نظر داشته باشد و جوری زندگی کند که انگار هر روز آخرین روز عمر اوست، تمام کارهایش را درست انجام خواهد داد. به شکل مشابه، اگر یک مدیر همیشه این درس را در ذهن داشته باشد، همواره تمرکز کافی را خواهد داشت.»

«بیل کمپل (رئیس هیئت‎ مدیره‎‌ی اپل) همیشه به من می‌گـفت: «بن، تو بهترین مدیرعاملی هستی که با او کار کرده‌ام.» این حرفش همیشه دیوانه کننده بود، چون او سابقه‌ی کار با استیو جابز، جف بزوس و اریک اشمیت را داشت؛ در ‎حالی که شرکت من از آن‌هایی بود که مسیر سراشیبی را پایین می‌رفت؛ بنابراین یک روز حرفش را رد کردم و گفتم: «بیل، چرا این حرف را می‌زنی؟ مگر نتیجه مهم نیست؟» او گفت: «مدیرعامل‌های خوب در زمان صلح و مدیرعامل‌های خوب در زمان جنگ کم نیستند، ولی تقریبا هیچ مدیرعاملی نمی‌تواند هم در زمان صلح و هم در زمان جنگ خوب عمل کند. ولی تو از آن مدیرعامل‌های جنگ ‎و صلح هستی.»

درباره نویسنده

سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیز‌ها / معرفی یک کتاب مفید
بنجامین آبراهام هوروویتز، زاده‌ی 13 ژوئن 1966، تاجر، سرمایه گذار، وبلاگ نویس و نویسنده‌ی آمریکایی است. هوروویتز در لندن به دنیا آمد و در کالیفرنیا بزرگ شد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی علوم کامپیوتر از دانشگاه کلمبیا دریافت کرد و همین رشته را در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس ادامه داد. هوروویتز کار خود را در سال 1990 به عنوان مهندس آغاز کرد. او در سال 1997 معاون مدیرعامل شرکت Netscape شد و یک سال بعد به سمت قائم مقام بخش تجارت الکترونیک شرکت AOL نائل شد. بن هوروویتز اکنون به همراه همسر و فرزندانش در سیلیکون، ولی زندگی می‌کند.

بن هوروویتز نویسنده کتاب «سخت‌ترین نکات در مورد سخت‌ترین چیزها» در اثرش از تجربیات و آموخته‌های خود به‌عنوان یک دانشجوی علوم کامپیوتر، مهندس نرم‌افزار، مؤسس، مدیرعامل و سرمایه‌گذار می‌گوید.

او پیش‌تر بخشی از این‌ها را در وبلاگی که ده میلیون مخاطب داشت، منتشر کرده بود. مطالب متعددی نیز از او در وال‌استریت‌ژورنال، نیویورک‌تایمز، نیویورکر، فورچون، اکونومیست و بلومبرگ منتشر شده‌است.

هوروویتز از مؤسسین و شرکای عمومی شرکت اندرسن هوروویتز، یک شرکت سرمایه‌گذاری مخاطره‌ای در سیلیکان‌ولی است که بر کارآفرین‌های جوان و نسل بعدی شرکت‌های تکنولوژی سرمایه‌گذاری می‌کند. این شرکت تا کنون در گیت‌هاب، ایر بی. ان. بی، فیس‌بوک، پین‌ترست و توئیتر سرمایه‌گذاری کرده‌است. پیش از این، او یکی از مؤسسین و مدیرعامل آپس‌ویر ـ قبلاً لودکلاود بود که در سال 2007 به مبلغی میلیارددلاری به اچ. پی فروخته شد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان