به گزارش خبرآنلاین به نقل از مهر،تحول منحصربه فرد نیروهای مسلح یمن در ساخت موشک مافوق صوت فلسطین 2 که به تازگی تل آویو را هدف قرار داده باعث بهت و حیرت بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای غربی و آمریکا شده است.
روزنامه القدس العربی در گزارشی در این خصوص نوشت: 14 مارس 2024 سخنگوی شورای امنیت ملی در کاخ سفید آمریکا سخنان مقامات یمنی در خصوص در اختیار داشتن موشک مافوق صوت را تکذیب کرد چرا که میدانست داشتن این موشکها به چه معنی است. 15 سپتامبر 2024 نیروهای انصارالله یمن از این موشک علیه عمق اراضی اشغالی استفاده کردند. همین مسأله باعث ترس و وحشت غربیها به دلیل تحولات خاورمیانه شد. این نوع از موشکها پیشتر در رزمایشهای چین، کره شمالی و روسیه دیده شده بود و بسیاری از تحلیلگران تصورش را هم نمیکردند که یمن نیز آنها را در اختیار داشته باشد. مسأله دوم ناتوانی و ضعف سیستمهای دفاعی در برابر این نوع از موشکها است به طوری که حتی سیستمهای دفاعی آمریکا در دریای سرخ و خاورمیانه موسوم به سپر دفاع موشکی نیز نتوانست آن را ساقط کند. یمن دومین کشور بعد از روسیه است که در تاریخ جنگها از این نوع موشکها استفاده کرده است.
روزنامه رأی الیوم نیز در این زمینه گزارش داد: موشک مافوق صوت یمن از بخش شرقی به تل آویو نفوذ کرد اما بنا به گفته یک تحلیلگر عرب، این موشک اگر از یمن شلیک شده بود باید بر اساس موقعیت جغرافیایی، از سمت جنوب وارد این منطقه میشد بنابراین این موشک از سمت عراق شلیک شده است! درست است که نیروهای محور مقاومت با یکدیگر هماهنگی و همکاری دارند اما تحلیلگر مذکور از این نکته غافل مانده که موشک مافوق صوت یمن دارای قدرت پیشرفته تغییر مسیر به صورت دقیق بعد از شلیک از طریق سیستمهای پیشرفته است که میتواند محدودیتهای جغرافیایی را در نوردد و به اهداف مورد نظر اصابت کند.
این تکنولوژی پیشرفته که با استفاده از سیستمهای مختلف از جمله «سیستم های هدایت اینرسی» تحقق یافته باعث شده شاهد یک تحول منحصر به فرد در صنایع دفاعی یمن باشیم که سامانههای اسرائیلی و آمریکایی را به چالش کشیده است. نکته دوم که باید به آن اشاره کنیم احتمال استفاده از سیستمهای پارازیتی بر روی موشک مذکور برای اختلال در عملکرد سامانههای رژیم صهیونیستی است.
روزنامه لبنانی الاخبار نیز گزارش داد: تحولات روزهای گذشته نشان میدهد صنعاء خود را برای یک میدان نبرد واقعی با هدف آزمایش توان داخلی اش آماده میکند. شلیک تنها یک موشک و نه بیشتر نشان میدهد یمن همچنان به نقش خود در نبرد با دشمن صهیونیستی یعنی مشغول کردن تل آویو پایبند است. اینکه محور مقاومت تصمیم بگیرد از مرحله پشتیبانی به مرحله نبرد با دشمن صهیونیستی وارد شود نیاز به بررسی دارد. تل آویو باید بداند اگر یمن میتواند این موشک را با فاصله 11 دقیقه به تل آویو برساند و این منطقه را هدف قرار دهد لبنان نیز خواهد توانست طی یک دقیقه این کار را انجام دهد.
روزنامه سوری الثوره در خصوص غزه نوشت: در آستانه یک سالگی تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری هستیم؛ تجاوزی که تاکنون بیش از 136 هزار شهید و زخمی در میان فلسطینیها به ویژه زنان و کودکان برجای گذاشته و شهرها و اردوگاههای آوارگان فلسطینی را به صورت کامل ویران کرده است. این در حالی است که تل آویو هنوز نتوانسته به اهداف خود دست پیدا کند.
روزنامه سوری الوطن در خصوص فلسطین نوشت: با وجود ویرانی شدید نوار غزه جایگاه مردمی جنبش حماس در میان کشورهای غربی و حتی کرانه باختری تقویت شده چرا که طوفان الاقصی امید میلیونها انسان است. اختلافات میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سرویسهای امنیتی این رژیم به بن بست رسیده و شعله ور کردن این اختلافات یکی از مهمترین دستاوردهای مقاومت در نوار غزه به شمار میرود.
روزنامه المراقب العراقی نوشت: جنبش انصارالله یمن روز گذشته موفق شد یک پهپاد آمریکایی دیگر از نوع ام کیو 9 را در استان ذمار با موشک زمین به هوا ساقط کند. این سومین پهپاد آمریکایی طی یک هفته و دهمین پهپاد طی تقریباً یک سال گذشته به شمار میرود.
روزنامه یمنی المسیره گزارش داد: موفقیت نیروهای مسلح یمن در عملیات موشکی اخیر علیه تل آویو به مثابه یک زلزله برای رژیم صهیونیستی به شمار میرود چرا که از توان نظامی و تسلیحاتی این کشور و تکنولوژیهای پیشرفته رونمایی کرده که یمنیها با وجود مشکلات و محدودیتهای موجود به آنها دست پیدا کردهاند.
310310