طرز تهیه انواع کیک خونگی خوشمزه با پف زیاد

با این روش ساده می‌توانید یک کیک شکلاتی با پف زیاد و طعم بی‌نظیر تهیه کنید.

خیلی وقت ها پذیرایی از مهمان های میتواند با یک کیک خانگی ساده در کنار یک فنجان چای یا قهوه باشد. خیلی از افراد به دنبال دستور پخت کیک هستند که زیاد پف کند تا در کنار تززین کیک ظاهر زیباتری داشته باشد.اما پف کردن کیک و تهیه آن چگونه است؟ در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک شکلاتی با شیر با پف زیاد

 

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 4/1 پیمانه
  • پودر کاکائو: 75 گرم
  • شیر: یک لیوان
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق مرباخوری
  • شکر: دو لیوان

 

طرز تهیه

 

1. ابتدا همه مواد خشک شامل آرد،پودر کاکائو، بیکینگ پودر و شکر را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و دو تا سه بار آن را الک کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند

2. سپس تخم مرغ، وانیل، نمک، روغن و شیر را به مخلوط خشک اضافه کرده و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا مواد به یکدیگر بخورند.

3. قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشید. سپس مایع حاصل را در داخل قالب ریخته و آن را درون فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.

4. کیک را حدود 35 دقیقه در فر بپزید تا کاملاً پخته شود.

5. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و به مدت کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و برش‌های مورد نظرتان را بر روی آن اعمال کنید و با ترافل رنگی رشته ای برای تزیین روی کیک تزیین کنید.

 

با این روش ساده می‌توانید یک کیک شکلاتی با پف زیاد و طعم بی‌نظیر تهیه کنید.

 

 

طرز تهیه کیک ساده وانیلی با پف زیاد

 

مواد لازم

 

  • آرد سفید: دو لیوان و نیم
  • شیر: یک لیوان
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شکر: یک و نیم لیوان
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر:یک و نیم قاشق چایخوری

 

مراحل تهیه

 

تهیه کیک با پف زیاد یک فرآیند ساده است که با رعایت مراحل و نکات مهم می‌توانید یک کیک خوشمزه و بافت اسفنجی درست کنید. در این مقاله به شما نحوه تهیه کیک ساده با شیر را آموزش می‌دهیم.

 

آماده‌سازی فر

اولین گام در تهیه کیک، آماده‌سازی فر است. فر باید قبل از قرار دادن قالب در آن، به طور کامل گرم شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا دمای مناسب فر، باعث پف کیک می‌شود.

 

ترکیب مواد

پس از آماده کردن فر، نوبت به ترکیب مواد می‌رسد. ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را به آرامی جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. سپس زرده را با شکر و وانیل با همزن ترکیب کنید تا مایع حالت کشدار به خود گرفته و به رنگ کرم درآید.

سپس سفیده‌های تخم مرغ را با دور تند هم زن برقی، هم بزنید تا کاملا کف کرده و حجم دهند. سپس به آرامی سفیده‌ها را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید.

 

افزودن مواد

در این مرحله شیر را به مخلوط زرده‌ها و شکر اضافه کنید و سپس نوبت به اضافه کردن سفیده‌های تخم مرغ می‌رسد. در هر مرحله باید مواد را با دقت و آرامش مخلوط کنید تا پف سفیده‌های تخم مرغ از بین نروید.

 

افزودن آرد

قبل از اضافه کردن آرد، آن را حداقل 3 مرتبه الک کنید تا حالت گلوله‌ای نداشته باشد. سپس بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل به تهیه کیک کاکائویی، مقدار مناسب پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید.

 

پخت کیک

قالب را با روغن مایع چرب کنید یا از کاغذ روغنی برای کف قالب استفاده کنید. سپس مخلوط را به شکل دورانی در قالب خالی کنید و قالب را داخل فر قرار دهید. پس از 45 دقیقه، با استفاده از چاقو یا خلال دندان، مطمئن شوید که کیک پخته است.

 

با رعایت این مراحل ساده، شما می‌توانید یک کیک خوشمزه و بافت اسفنجی با پف زیاد درست کنید.

 

 

تهیه کیک بدون شیر و ماست با پف زیاد

 

  • آرد قنادی: 2 لیوان
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: نوک ق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1 ق چای خوری
  • پودر کاکائو: 1 ق غذا خوری

 

طرز تهیه

 

برای تهیه کیک بدون شیر و ماست با آب جوش در فر با پف زیاد، ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و سفیده و زرده تخم مرغ را با دور تند همزن زده و وانیل و شکر را به آن اضافه نمایید. سپس روغن مایع و آب جوش را به ظرف مواد بیافزایید.

 

سپس در ظرف جداگانه ای آرد را ریخته و بکینگ پودر را به آن بیافزایید. مخلوط آرد و بکینگ پودر را دو مرتبه الک نموده و برای سومین بار در ظرف حاوی مواد الک نمایید. آرد را به تدریج الک نموده و مقداری هم بزنید مجددا آرد را در ظرف الک نموده و هم بزنید.

 

مواد کیک را به دو قسمت تقسیم نموده و نصف آن را در ظرف دیگری بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه نمایید. سپس خمیر ساده کیک را ریخته و پس از آن اقدام به ریختن خمیر شکلاتی روی آن نمایید.

 

پس از گرم شدن فر قالب را در فر قرار داده و برای مدت 40 دقیقه به کیک زمان پخت دهید. پس از گذشت این زمان با فرو بردن یک خلال دندان در مرکز کیک از پخت کامل کیک اطمینان حاصل نمایید.

 

در صورت پخت کامل کیک فر را خاموش نموده و قالب کیک را آن خارج نمایید. پس از سرد شدن کیک بدون شیر و ماست را در ظرف مناسبی قرار داده و سرو نمایید

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان