ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خمیر اشترودل حرفه ای و ایده آل

شما علاقه مندان به آشپزی در این قسمت با طرز تهیه خمیر اشترودل خانگی آشنا می شوید. این خمیر تهیه ساده ای داشته و برای پخت نیز مناسب است.

طرز تهیه خمیر اشترودل حرفه ای و ایده آل

اشترودل یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه بوده که شما در این قسمت می توانید با طرز تهیه خمیر اشترودل آشنا شوید. شما با داشتن این خمیر می توانید، انواعی از اشترودل ها را تهیه کنید.

خمیر اشترودل دست ساز:

این خمیر بافت لطیفی داشته و با یک دستور ساده تهیه می شود. شما با نحوه تهیه این خمیر مخصوص و ویژه آشنا می شوید. طرز تهیه اشترودل سیب را در این قسمت مطالعه می کنید.

طرز تهیه خمیر اشترودل

مواد اولیه:

  • آرد: 450 گرم
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 دوم قاشق چای خوری
  • شیر ولرم: 1 پیمانه
  • خمیر مایه: 1 قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: 1 عدد

طرز تهیه خمیر اشترودل :

برای آماده کردن این خمیر دست ساز خانگی باید ابتدا شیر شکر خمیر مایع و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مواد را هم زده تا ترکیب شما یکدست شود. تخم مرغ را به همراه روغن مایع به مواد اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا مواد شما یکدست شود.

خمیر اشترودل چند کاره

آرد را کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کرده و حین هم زدن می‌ توانید آرد را به خوبی باز کرده تا درون مواد باز شود و بعد مقدار دیگر آرد را اضافه کنید. بعد از اینکه خمیر شما تهیه شد، می‌ توان روی آن را یک نایلون قرار داده و زمان دهید تا خمیر شما حجیم شود.

برای اینکه خمیر خشک نشود روی آن یک پارچه نخی قرار داده و دو ساعت به آن استراحت دهید. در قسمت بعدی باید خمیر را روی یک سطح قرار داده و با دست پف آن را باز کنید. خمیر را چند مرتبه ورز داده تا به خوبی لطیف و بافت آن یکدست شود.

در ادامه خمیر شما آماده بوده و می‌ توانید آن را با مواد دلخواه خود پر کنید. شما می‌ توانید این خمیر را برای آماده کردن انواع اشترودل گوشت مرغ شکلات و استفاده کنید. این خمیر برای تهیه پیتزا نیز استفاده می‌ شود. خمیری لطیف با بافت عالی بوده که روش تهیه آن نیز بسیار ساده است.

روش تهیه خمیر اشترودل

برای پر کردن این اشترودل می‌ توانید مقداری پیاز را درون روغن تفت داده با آن مقداری فلفل دلمه‌ا ی اضافه کنید. در ادامه گوشت چرخی را اضافه کرده تفت داده تا درون مواد تغییر رنگ دهد. برای مزه‌دار شدن مواد می‌ توانید از مقداری ادویه فلفل و زردچوبه استفاده کنید.

درون این ترکیب می‌ توانید از مقدار قارچ اسلایسی شده نیز استفاده کنید. حالا خمیر شما آماده بوده و می‌ توانید با این مواد آن را پر کنید. خمیر را روی 100 باز کرده مقداری از مواد درون آن ریخته و خمیر را روی هم قرار دهید و با گوشه چنگال آن را فشرده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی