ماهان شبکه ایرانیان

دعوت سران قوا از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ پزشکیان: با وجود گلایه‌ها و کاستی‌ها، مردم پای انقلاب ایستاده‌اند

سران قوای سه‌گانه از مردم ایران برای حضور پرشور و حماسی در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کردند.

دعوت سران قوا از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن/ پزشکیان: با وجود گلایه‌ها و کاستی‌ها، مردم پای انقلاب ایستاده‌اند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «مسعود پزشکیان»، «محمدباقر قالیباف» و «غلامحسین محسنی اژه‌ای» سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه در گفت‌وگویی از مردم ایران دعوت کردند که در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، حضوری «پرشور و حماسه‌ساز» داشته باشند.

مردم عزیز، علی‌رغم گلایه‌ و کاستی‌ها به میدان بیایند

بنابر روایت ایرنا، رئیس‌جمهور در این گفت‌وگو با تاکید بر اینکه تمام مسئولان نظام خدمتگزار مردم هستند، تاکید کرد: امیدوارم مردم عزیز ایران با شناختی که فضای امروز جهان دارند به میدان بیایند و نشان دهند که ایران ما تضعیف نشده است.

وی افزود: با تمام گلایه‌هایی که وجود دارد و علی رغم تمام کاستی‌هایی که داریم، مردم عزیز ما پای انقلاب ایستاده‌اند و خواهند ایستاد.

22 بهمن؛ روز افتخار و سربلندی ایران

رئیس‌ مجلس شورای اسلامی نیز تصریح کرد: 22 بهمن افتخار و سربلندی ایران عزیز است. 22 بهمن روز ملت و روز اعتقاد و باور مردم به دین و اهل بیت است، مردم ما نشان داده‌اند که 22 بهمن متعلق به تمام مردم عزیز ایران است.

قالیباف اضافه کرد: ما مسئولان هم باید وظایف خود را به درستی انجام دهیم و انشاأالله همه مسئولان و مردم دست در دست هم 22 بهمن که روز افتخار ملی ماست را به بهمترین شکل رقم بزنیم.

مردم حضور کاملی را رقم زنند

رئیس دستگاه قضا هم تاکید کرد: مردم ما، متدین و زمان‌شناس هستند و حضور در صحنه را در طول 46 سال گذشته حفظ کرده‌اند. امسال نیز با توجه به شرایط منطقه و طمع‌هایی که برخی دشمنان خبیث به کشور ما داشته‌اند، راهپیمایی هر چه پرشورتر، با انسجام بیشتر و شعارهای متناسب با زمان، حضور کاملی را رقم خواهند زد و خداوند نیز اجر آنها را عطا خواهد کرد «ان‌شاءالله.»

29219

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان