ماهان شبکه ایرانیان

تصویب بودجه سال ۱۴۰۴ و بررسی طرح‌های سرمایه‌ای در نشست مجمع عمومی آب و فاضلاب لرستان

معاون آبفا کشور با اشاره به ضرورت سرمایه‌گذاری در صنعت آب و فاضلاب گفت: در همین راستا اوایل سال جاری سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار میلیارد توسط بخش خصوصی در حوزه آب و فاضلاب کلید خورد.

تصویب بودجه سال 1404 و بررسی طرح‌های سرمایه‌ای در نشست مجمع عمومی آب و فاضلاب لرستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،  مسعود علویان صدر در  در جلسه مجمع عمومی شرکت  آب و فاضلاب استان لرستان که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد با اشاره به اهمیت بودجه‌ریزی عملیاتی، اظهار کرد: مهم‌ترین جلسه مدیریتی در هر شرکت، جلسه بودجه‌ریزی است و  ما اعتقاد داریم که تفکر بودجه‌ریزی عملیاتی باید در رأس اقدامات قرار گیرد. این بدان معناست که تخصیص بودجه باید متناسب با پیشرفت پروژه‌ها و نیازهای عملیاتی انجام شود.  

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه افزود: دولت در برنامه هفتم توسعه، اهداف بلندمدتی را مدنظر قرار داده است. از این رو، همه شرکت‌ها باید برنامه‌های کوتاه‌مدت خود را برای تحقق آن برنامه‌ریزی کنند.

معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: برش استانی برنامه هفتم برای پنج سال آینده باید در اسرع وقت تهیه و تدوین شود و ملاک عمل قرار گیرد.

علویان صدر با تأکید بر لزوم تخصیص بودجه متناسب با وضعیت پروژه‌ها خاطرنشان کرد: برنامه هفتم توسعه چراغ راه ماست و باید به‌عنوان نقشه‌ای برای تحول در سیستم برنامه‌ریزی کشور عمل کند. شرکت‌ها باید از به‌روزترین روش‌ها و متدهای مدیریتی استفاده کنند و از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان حداکثر بهره را ببرند.  

وی  با اشاره به ضرورت تحول در صنعت آب و فاضلاب گفت: ما باید صنعت را از نگاه سنتی به سمت مدیریت هوشمند سوق دهیم. این تحول نیازمند ابزارها و امکانات پیشرفت‌های مانند تله متری،  سیستم‌های اسکادا و کنتورهای هوشمند است تا بتوانیم به‌صورت کارآمد و مؤثر به اهداف خود دست پیدا کنیم.

علویان صدر با اشاره به این که هوشمندسازی یک فرآیند پویا و بدون توقف است، خاطرنشان کرد:  این موضوع می‌تواند به عنوان چراغ راهی برای برنامه‌ریزی‌های بلندمدت در صنعت آب و فاضلاب کشور باشد.

وی به موضوع سرمایه‌گذاری در صنعت آب و فاضلاب پرداخت و گفت:  سرمایه‌گذاری در حوزه آبفا ضرورت انکار ناپذیری است که باید با  تعریف سیستم و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تحولی جدی در زیرساخت‌های این بخش انجام شود.
 
علویان صدر بیان کرد: در همین راستا اوایل سال جاری سرمایه‌گذاری 17 هزار میلیارد تومانی با حضور بخش خصوصی در حوزه آب و فاضلاب کلید خورد و  باید این مسیر تداوم داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم ایجاد درآمد پایدار، خواستار بازتعریف تفکر اقتصادی در صنعت شد و گفت: باید ضمن  تعریف ظرفیت در اقتصاد آب جهت ارتقا و بهره وری صنعت  و  کنترل دقیق هزینه‌ها اهتمام لازم انجام  شود.
 
معاون آبفا کشور با اشاره به اینکه آب بدون درآمد یکی از چالش‌های اصلی این صنعت است افزود :  متخصصین با نگاهی هوشمندانه و استفاده از روش‌های نوین، این مسئله را مدیریت کنند. مطالعات نشان می‌دهد که 70 درصد آب بدون درآمد مربوط به 65 نقطه خاص در کشور است. با اقداماتی مانند پهنه‌بندی، استاندارسازی و تعویض لوله‌های فرسوده، می‌توان هدررفت آب را به‌طور مؤثر کاهش داد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان