به گزارش خبرآنلاین، وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با اشاره به برگزاری نخستین نشست وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو شورای همکاری در دوحه، بر ضرورت و اهمیت تداوم گفتوگو و تفاهم بین 2 طرف با توجه به حساسیت و اهمیت تحولات در منطقه در راستای همکاری و همگرایی بین کشورهای منطقه تاکید کرد.
عراقچی از مواضع کشورهای عربی به خصوص در حوزه خلیج فارس در محکومیت و مخالفت با طرح آمریکایی-صهیونیستی کوچاندن اجباری مردم غزه و آواره نمودن آنها در کشورهای دیگر تقدیر کرد و سخنان وقیحانه نخستوزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر تشکیل کشور فلسطینی در سرزمین عربستان را محکوم نمود.
وی با اشاره به رایزنیهای خود با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و وزرای خارجه کشورهای عربی و اسلامی و حمایت آنها از تحرک جدی سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با طرح مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی برای امحای فلسطین، تصریح کرد باید یک صدای واحد و قاطع از جهان اسلام در حمایت از حقوق مردم فلسطین شنیده شود.
![استقبال شورای همکاری خلیج فارس از پیشنهاد عراقچی](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/29/0215160252l.jpeg)
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز در این دیدار از تداوم گفتوگو و تعامل بین این شورا و جمهوری اسلامی ایران در راستای منافع متقابل و نیز موضوعات مورد اهتمام مشترک استقبال کرد.
وی همچنین بر موضع شفاف و صریح شورای همکاری در مخالفت با تلاش رژیم صهیونیستی برای آوارهسازی فلسطینیها در دیگر کشورها و حمایت از احقاق حقوق مردم فلسطین تاکید کرد و از پیشنهاد کشورمان برای برگزاری اجلاس اضطراری وزرای خارجه کشورهای اسلامی استقبال کرد.
طرفین در این دیدار همچنین در خصوص برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقهای و بینالمللی گفتوگو و تبادل نظر کردند.
315 315