به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شهردار کرمان، در این آیین گفت: شعار «کرمان، با مردم آباد میشود»، تنها با حضور پررنگ همشهریان و مشارکت موثر آنها، معنا و احساس میشود.
محسن تویسرکانی، توجه و عنایت شهروندان و بازخورد مثبت کارها و زحمات همکاران خود را قویترین انگیزه و پاداش برای تکتک کارکنان مجموعه بزرگ شهرداری کرمان دانست و تأکید کرد: خدمت در سازمان آتشنشانی و نوع کار آتشنشانان، بهنوعی قداست دارد و همکاران این سازمان، با واژههای ایثار و شهادت، آشنایند.
به گفته وی، دل به خطر زدن و نقطه امید شدن برای کسانی که در حلقه خطر و اوج ناامیدی هستند، ارزش بسیار زیادی دارد و توفیقی است که نصیب هرکسی نمیشود.
شهردار کرمان، اظهار کرد: سازمان آتشنشانی کرمان دچار تحول عظیمی در بخش ماشینآلات و تجهیزات ایمنی شده است.
تویسرکانی، با بیان اینکه شهرداری بهتنهایی نمیتواند در ارائه خدمات خود به مردم موفق باشد، گفت: اگر ظرفیتهای استان و شهر کرمان و واحدهای درونسازمانی و برونسازمانی شهرداری در کنار هم باشند، میتوانیم برای مردم منشاء خیر باشیم.
شهردار کرمان، با بیان اینکه شهر کرمان با نام «شهید سلیمانی» عجین شده، گفت: این شهر بهعنوان پایتخت مقاومت جهان اسلام، باید آباد و بلندآوازه شود، که امیدوارم با تلاش تکتک مدیران و همکاران من در شهرداری کرمان و همت و حمایت مدیران ارشد استان، این اتفاق خوب، رقم بخورد.
تویسرکانی، از اجرای طرحهای تازه و نو در سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان، خبر داد و خاطرنشان کرد: راهاندازی اتوبوس آموزشی آتشنشانی، یکی از طرحهایی است که انگیزه مجموعه سازمان را افزایش داده و کرمان را به تراز استانداردهای جهانی در این مهم میرساند.
او با بیان اینکه سازمان آتشنشانی کرمان بهعنوان مرکز بزرگترین استان و مرکز جنوبشرق کشور، به تجهیزات بیشتری نیاز دارد، افزود: تاکنون، بالغ بر 300میلیارد تومان ماشینآلات برای این سازمان خریداری شده، که باید ادامه یابد.
کرمان، دیار مقاومت است
معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریها کشور نیز در این آیین، با اشاره به زیارت خود و همراهانش از مرقد «شهید سلیمانی»، گفت: کرمان، دیار مقاومت است و در فضای این شهر، عطر یاد این شهید عزیز پراکنده است.
سیدسجاد انوشه، با بیان اینکه روحیه مقاومت در آتشنشانان کرمانی آشکار است، افزود: این روحیه مقاومت میتواند برای سایر شهرهای کشور نیز، نمونه باشد.
وی، با تقدیر از آتشنشانان و همراهی خانوادههای ایشان، گفت: وظیفه ماست که علاوه بر آتشنشانان، از نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی کشورمان نیز، قدردانی کنیم، چراکه آرامش ما در زندگی حاصل تلاش آنهاست و امیدواریم برکات این زحمات به زندگی خودشان برسد.
معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، با بیان اینکه آنچه امروز در شهر کرمان دیدیم، با گذشته تفاوت معناداری داشت، اظهار داشت: این پیشرفت شهری، حاصل عزم جدی استاندار و مجموعه مدیریت استان و همچنین حاصل اراده شهردار و مدیریت شهری است که تلاش کردهاند اتفاقات خوبی برای شهر و شهروندان رقم بخورد.
وی، با بیان اینکه زمان طلایی رسیدن به حوادث و حریق در دنیا، هفت دقیقه است، ابراز امیدواری کرد که ما هم بتوانیم در این مورد، به نرم جهانی برسیم.
ضرورت توسعه ایستگاه ها
سپس معاون محیطزیست و خدماتشهری شهردار کرمان نیز در این آیین، گفت: احداث و افتتاح «ایستگاه شماره 11» بهدلیل تراکم جمعیت بالا، وجود مسکنهای مهر و ساختمانهای بلندمرتبه در شهرک «شهید مطهری»، ضروری بود.
محمود ایرانمنش، افزود: قبلاً در این شهرک علیرغم وجود 15 هزار واحد مسکونی و 52 هزار نفر جمعیت، ایستگاه آتشنشانی مستقلی وجود نداشت و تا رسیدن نیروها از دیگر ایستگاهها در صورت وقوع حادثه، چند دقیقهای طول میکشید؛ بنابراین، به دستور شهردار و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، این ایستگاه افتتاح و مجهز شد که جای تشکر دارد.
وی، وجود یک ایستگاه آتشنشانی را علاوه بر مهار آتش در محدودهای که بهدلیل وجود ساختمانهای بلندمرتبه و یکی از پارکهای بسیار بزرگ شهر کرمان، یعنی پارک جنگلی «شهید باهنر» که مستعد بروز حوادث مختلف است، ضروری دانست و اظهار داشت: خوشبختانه «ایستگاه شماره 11» ظرف مدت سه هفته کاری راهاندازی شد.
معاون محیطزیست و خدماتشهری شهردار کرمان، با بیان اینکه همکاران آتشنشان ما هنوز به امکانات بیشتری نیاز دارند، گفت: در این محدوده پنج مدرسه نیز وجود دارد؛ پایانه مسافربری کرمان نیز نزدیک این شهرک است.
وی، از افتتاح یک ایستگاه آتشنشانی در «بازار کرمان» بهزودی خبر داد و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به استاندارد جهانی نیاز است که 15 ایستگاه آتشنشانی در کرمان داشته باشیم و بعد از افتتاح این یازدهمین ایستگاه، افتتاح ایستگاه دوازدهم را در برنامه کار داریم.