ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ ژولین با رسپی اصلی

طرز تهیه سوپ ژولین که با ترکیبی از سبزیجات متنوع تهیه می شود را در این بخش می خوانید. این سوپ با هویج، کرفس و &#۸۲۳۰; تهیه می شود.

طرز تهیه سوپ ژولین با رسپی اصلی

سوپ یکی از مهم ترین پیش غذاها در همه جا می باشد. غذایی که دستورهای مختلفی برای آن وجود دارد. در این قسمت نیز با یک نوع سوپ دیگر با رسپی ساده آشنا می شوید. در ادامه این بخش طرز تهیه سوپ ژولین را مطالعه خواهید کرد.

روش پخت سوپ ژولین

طرز تهیه سوپ ژولین:

این سوپ محبوب یک رسپی کره ای دارد و. طعم متفاوت آن موجب تا به عنوان یک پیش غذای جدید در رستوران ها سرو شود. طرز تهیه سوپ بیف و طرز تهیه سوپ آب تره با دستورهای مخصوص و ویژه را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • کاهو: 1 عدد
  • کرفس: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • جعفری ساطوری: به میزان لازم
  • کلم: به میزان لازم
  • تره فرنگی: 2 عدد
  • شلغم: 500 گرم
  • هویج: 500 گرم
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ ژولین:

این سوپ مقوی و پر از سبزیجات را حتما در فصل زمستان تهیه کرده و نوش جان کنید. این سوپ مخصوص دستور تهیه ساده ای داشته و می تواند برای پذیرایی شما مناسب باشد.

سوپ ژولین سبزیجات

برای آماده‌ کردن این سوپ باید شلغم، کرفس، پیاز، هویج، تره فرنگی را خرد و نگینی کنید. مواد سبزیجات را که از قبل شسته اید و آب آن کشیده شده را درون ظرفی بریزید و روی آن مقداری نمک ریخته و خوب مواد را با هم ترکیب کنید تا تمام قسمت های آن آغشته به نمک شود.

درون تابه ای مقداری کره ریخته و روی حرارت بگذارید تا باز شود. در ادامه باید مواد سبزیجات خرد شده خود را به تابه افزوده و خوب تفت دهید تا عطر سبزیجات شما بلند شود.‌ همین که سبزیجات کمی تفت خورد، کافی است و می توانید حرارت را خاموش کنید.

حالا باید سوپ را برای پخته شدن درون قابلمه بریزید. به مواد سوپ خود مقداری آب قلم که از قبل تهیه کرده اید را اضافه کنید. درب قابلمه را قرار داده و زمان دهید تا سبزیجات شما با آب قلم نرم و پخته شود.

بعد از پخت سبزیجات سفت باید کاهوی خرد شده را به همراه نخود فرنگی ها اضافه کرده و یک ساعت دیگر به این مواد زمان دهید. در مرحله نهایی بعد از کشیدن سوپ درون ظرف یاید جعفری های خرد شده را روی آن ریخته و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ ژولین

شما می توانید در رسپی این سوپ از ادویه های گوناگون استفاده نمایید. هر چند این سوپ بدون ادویه بوده و عطر سبزیجات در آن کفایت می کند. شما می توانید یا کمی فلفل تند به این سوپ عطر و بوی دیگری بدهید.

خواص سوپ:

سوپ ها به طور کلی خواص سرشاری دارند. مهم ترین خاصیت سوپ ها تقویت ‌سیستم گوارشی بدن می باشد. افرادی که دارای مشکل های رودوی و … هستند، سوپ برای آن ها گزینه مناسبی است. در این سوپ نیز انواعی از سبزیجات به طور ترکیبی استفاده شده که خاصیت زیادی به آن می بخشد.

این سوپ انواع سبزیجات مفید را داشته و به عنوان یک پیش غذای مناسب برای شما پیشنهاد می شود. شما علاقه مندان می توانید در بخش آشپزی آرگا با انواع دیگری از سوپ ها با رسپی های مخصوص و ویژه آشنا شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان