در حالیکه شواهد پزشکی ناکافی در مورد ایمن و مفید بودن داروهای گیاهی برای درمان بیماریهای قلبی وجود دارد؛
آیا داروهای گیاهی برای مبتلایان به امراض قلبی بیضررند؟
اما این داروها و ترکیبات همچنان در بین مبتلایان به بیماریهای قلبی پرمصرف و پرطرفدار هستند.در حالیکه شواهد پزشکی ناکافی در مورد ایمن و مفید بودن داروهای گیاهی برای درمان بیماریهای قلبی وجود دارد؛ اما این داروها و ترکیبات همچنان در بین مبتلایان به بیماریهای قلبی پرمصرف و پرطرفدار هستند.
متخصصان ایتالیایی میگویند: پزشکان باید دانش و آگاهی خود را در مورد داروهای گیاهی ارتقاء دهند تا بتوانند پیامدها و مشکلات بالینی احتمالی مرتبط با مصرف آنها را به طور صحیح بسنجند.
دکتر “گرازیانو اوندر” یکی از محققان این مطالعه گفت: پزشکان باید به بیماران خود توضیح دهند که مواد طبیعی همیشه برای سلامتی بیخطر نیستند.در آمریکا داروهای گیاهی بدون آنکه آزمایشی روی آنها انجام شود به فروش میرسند و در نتیجه شواهد و مطالعات کافی در مورد ایمنی و موثر بودن آنها وجود ندارد.
سازمان غذا و داروی آمریکا تنها میتواند ناایمن بودن یک داروی گیاهی را پس از آنکه به بدن مصرفکنندهای آسیب وارد کرد تعیین کند، هرچند این مورد هم نمیتواند بسیاری از مبتلایان به بیماریهای قلبی را از مصرف داروهای گیاهی منصرف کند.
در این تحقیق 42 داروی گیاهی که در درمان بیماریهای قلبی از جمله فشار خون بالا، نارسایی قلب و یا سفت شدن رگها مصرف دارند مطالعه و مشخص شد.
که در حال حاضر شواهد و بررسیهای کافی برای نشان دادن اثرات احتمالی استفاده از این داروها و ترکیبات وجود ندارد و بنابراین برای اطمینان از مصرف آنها انجام مطالعات بیشتر و معتبر ضروری است.
علاوه بر این بسیاری از افراد در مورد مصرف داروهای گیاهی با پزشک خود مشورت نمیکنند چون باور ندارند که این داروها میتوانند عوارض جانبی جدی به همراه داشته باشند. به گفته متخصصان در این مطالعه پزشکان باید با بیماران در مورد خطرات بالقوه مصرف داروهای گیاهی صحبت کنند.