ماهان شبکه ایرانیان

۴ سوال درباره پروتز سینه

این روزها برخی خانم‌ها به دلایل زیبایی یا درمانی (مثلا پس از برداشتن سینه‌های‌شان متعاقب ابتلا به سرطان پستان)، دوست دارند از پروتزهای سینه استفاده کنند ولی نگرانی‌ای که در ذهن‌شان هست، این است که آیا این پروتزها ممکن است در آینده اختلالی در روند شیر دادن به نوزادشان ایجاد کند یا نه؟ آیا می‌توان مطمئن بود که مواد موجو ...

4 سوال درباره پروتز سینه
این روزها برخی خانم‌ها به دلایل زیبایی یا درمانی (مثلا پس از برداشتن سینه‌های‌شان متعاقب ابتلا به سرطان پستان)، دوست دارند از پروتزهای سینه استفاده کنند ولی نگرانی‌ای که در ذهن‌شان هست، این است که آیا این پروتزها ممکن است در آینده اختلالی در روند شیر دادن به نوزادشان ایجاد کند یا نه؟ آیا می‌توان مطمئن بود که مواد موجود در این پروتزها به درون شیر مادر نشت نمی‌کند و موجب مسمومیت نوزاد نمی‌شود؟ اگر این سوال‌ها، سوال‌های شما هم هست، با ما همراه شوید.

آیا می‌توان به نوزاد شیر داد؟
 

اولین پرسش این است که پس از گذاشتن پروتز که مسلما حجمی خواهد داشت می‌توان پس از زایمان به نوزاد شیر داد؟ پاسخ این سوال درست به روش جراحی پلاستیک شما بستگی دارد و اینکه این پروتز در کدام قسمت و چگونه کار گذاشته شده است. بهترین روش این است که در هنگام جراحی کار گذاشتن پروتز بخش قهوه‌ای سینه آسیب نبیند و در خط برش جراحی قرار گرفته باشد و پروتز با برشی در زیر سینه‌ها در محل خودش قرار داده شود، معمولا بانوانی که پروتز سینه در زیر دیواره عضلانی قفسه سینه‌شان قرار داده شده است مشکل چندانی برای شیر دادن به نوزادشان در آینده نخواهند داشت. از طرف دیگر هر چه فشار پروتز روی غدد شیرساز سینه کمتر باشد، شانس بیشتری برای تولید شیر وجود خواهد داشت. فشار بر هر غده بدن می‌تواند موجب اختلال در عملکرد آن غده شود. در مورد غدد شیری نیز در هنگام جراحی پروتز باید دقت شود که فشار زیادی بر این غدد وارد نیاید.

آیا ممکن است مواد ایمپلنت به درون شیر مادر نشت کند؟
 

این دومین سوال رایج زنانی است که از این ایمپلنت‌ها استفاده می‌کنند. پاسخ این سوال منفی است. در حال حاضر، دو نوع پروتز سینه در بازار وجود دارد: پروتزهای آب نمکی و پروتزهای سیلیکونی. تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر نشت این مواد از درون پروتز به سمت خارج بدن منتشر شده است. لایه‌های پوشش داخلی و خارجی این پروتز مانع از این خواهد شد که مواد درونی آن به خارج نشت پیدا کند و نباید بابت آلودگی شیر با این محصولات نگران بود.

آیا این پروتزها سرطان‌زا نیستند؟
 

پاسخ به این سوال هم منفی است. هنوز هیچ مدرکی که نشان دهد پروتزهای سینه باعث ایجاد سرطان در انسان می‌شوند، وجود ندارد. برعکس مطالعات جدید نشان داده‌اند که زنانی که پروتز سینه گذاشته‌اند نسبت به کل جمعیت کمتر دچار سرطان پستان شده‌اند. شاید یک دلیل آن باشد که این بانوان منظم‌تر برای معاینات و ماموگرافی مراجعه کرده‌اند ولی باید این نکته را نیز مدنظر داشته باشید که پروتزهای سینه می‌توانند تشخیص سرطان پستان را با تاخیر روبه‌رو کنند. پروتزهای سیلیکونی و آب نمکی هر دو موادی حاجب هستند و اشعه و پرتوها را از خودشان عبور نمی‌دهند و به این ترتیب مانع دیده شدن بافت اصلی سینه طی ماموگرافی می‌شوند. نکته اصلی این است که اگر شما این جراحی را انجام دهید این مطلب را طی معاینات رادیوگرافی سینه خود به پزشک گوشزد کنید تا با دقت و وسواس بیشتری کار خودش را انجام دهد.

آیا پس از جراحی پروتز سینه، بارداری امکان‌پذیر است؟
 

اگر شما پس از عمل جراحی گذاشتن پروتز سینه باردار شوید، بافت سینه شما بزرگ شده و پوست نیز به دنبال آن کشیده می‌شود. همچنین هنگام بارداری و همراه با آن اگر شیر دادن را متوقف کنید، بافت سینه شما کوچک و جمع می‌شود. پیش‌بینی اینکه چه میزان این تغییرات رخ می‌دهد غیرممکن است ولی حجم پروتز سینه در طی این عملیات به همان اندازه باقی خواهد ماند. البته برخی از بانوان از شل‌شدگی پوست اطراف پروتز طی بارداری و شیر دادن و توقف شیر دادن شاکی هستند که در این صورت گاهی عمل‌های جراحی اصلاحی لازم است توسط جراح پلاستیک انجام شود.
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی