ماهان شبکه ایرانیان

مانکن‌های با حجاب در سازمان میراث چه می‌کنند؟

تاریخ خبر : ۱۳۹۲/۱۱/۱۹ &#۸۲۱۱; مانکن‌هایی با پوشش اسلامی، چند روزی است در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به نمایش گذاشته شده‌اند؛ اما هدف چه بود، نزدیک شدن نوروز و فروش بهاره‌ی پوشاک، یا شاید هم رسیدن دهه‌ی فجر و برپایی نمایشگاه‌هایی از نوع حجاب و عفاف که این سازمان را واداشته بخشی از فضای تاریخی‌اش را به این مانکن‌های ملبس، اختصاص دهد؟

تاریخ خبر : 1392/11/19 – مانکن‌هایی با پوشش اسلامی، چند روزی است در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به نمایش گذاشته شده‌اند؛ اما هدف چه بود، نزدیک شدن نوروز و فروش بهاره‌ی پوشاک، یا شاید هم رسیدن دهه‌ی فجر و برپایی نمایشگاه‌هایی از نوع حجاب و عفاف که این سازمان را واداشته بخشی از فضای تاریخی‌اش را به این مانکن‌های ملبس، اختصاص دهد؟

بخشی از ساختمان تاریخی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این روزها میزبان مانکن‌هایی شده که لباس اسلامی بر تن دارند و بعضی‌هایشان هم قیمت خورده‌اند و ظاهرا لباس‌ها فروشی است؛ اما چرا این نمایشگاه که شبیه نمایشگاه‌های عفاف و حجاب یا فروش پوشاک بهاری است در چنین سازمانی با ماموریت‌های تقریبا مشخص در سه حوزه‌ی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برپا شده است؟ اگر موضوع هم به ترویج استفاده از پوشاک ایرانی اسلامی برمی‌گردد، چرا این لباس‌ها از نشان صنایع دستی و هنرهای سنتی بی‌بهره هستند؟

پرس‌وجوهای خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به این‌جا رسید که این نمایشگاه را بسیج سازمان برگزار کرده و ظاهرا هم بهانه، فرا رسیدن دهه‌ی فجر بوده است.

سرهنگ حسن اکبری – فرمانده مرکز مقاومت بسیج سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری – درباره‌ی این نمایشگاه که برپایی آن حتی برای بسیاری از کارمندان خود سازمان هم جای سوال شده بود، گفت: این یک نمایشگاه، کاملا فرهنگی و با نام «تجلی فجر» است و در سه بخش «استکبارشناسی»، «خاطرات انقلاب» و «رویکرد تاریخی حجاب و عفاف» برگزار شده و تا 22 بهمن‌ماه هم ادامه دارد که اتفاقا موضوع آن با رسالت سازمان همخوان است.

او درباره‌ی چرایی و ضرورت برپایی این نمایشگاه هم که در ظاهر با ماموریت‌های سازمان چندان همخوانی ندارد، توضیح داد: این نمایشگاه را اصلا نمی‌توان نامربوط با سازمان دانست، ما موضوع آن را حتی در شورای فرهنگی سازمان هم تصویب کردیم،؛ البته سپاه هم از این موضوع حمایت می‌کند و تولیدکنندگان این پوشاک هم بن‌هایی را با 50درصد تخفیف داده‌اند که آن‌ها را در بین کارمندان سازمان توزیع کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: اتفاقا فکر می‌کنم این بحث‌ها به سازمان میراث فرهنگی، کاملا مربوط می‌شود و در سال‌های گذشته، غفلتی در این‌باره شده بود. ما معمولا گمان می‌کنیم میراث فرهنگی، فقط تاریخ دو هزار ساله است، درحالی‌که انقلاب و دهه‌ی فجر هم بخشی از تاریخ ما به‌شمار می‌آید و باید آن را معرفی و حفظ کرد.

اکبری در پاسخ به این پرسش هم که چرا دست‌کم برای موضوعیت بخشیدن بیشتر به این نمایشگاه با ماموریت‌های سازمان، در پوشاک عرضه شده از نشانه‌های صنایع دستی و هنرهای سنتی، بهره گرفته نشده است؟ گفت: ما این موضوع را مطرح کرده‌ایم که بسیج می‌تواند به ترویج صنایع دستی، کمک کند، معاونت مربوطه هم پذیرفته است؛ اما باید قبول کرد که دولت نوپاست و تا به حال بیشتر دنبال مطالعه بوده است و فعلا در این فرصت محدود، استفاده از ظرفیت‌های موجود، امکان نداشته است، قطعا در فرصت‌های دیگر به این ظرفیت‌ها بیشتر پرداخته می‌شود.
مانکن‌های با حجاب در سازمان میراث چه می‌کنند؟

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی