ماهان شبکه ایرانیان

مسایلی که در ۳۰ سالگی باید به آن‌ها فکر کنید [قسمت دوم]

دهه سوم از زندگی بیشتر ما معمولاً همراه با فارغ‌التحصیلی و رویارویی با فرصت‌های مناسب و بالقوه است. این فرصت‌ها می‌توانند با تلاش ما بالفعل شوند. هر چیزی که در ذهن شما شکل می‌گیرد می‌تواند در دنیای واقعی هم محقق شود فقط کافی است به مقدار موردنیاز هدف و آرزوی خودتان تلاش کنید. با آرزوها و رویاهایتان زندگی کنید.

دهه سوم از زندگی بیشتر ما معمولاً همراه با فارغ‌التحصیلی و رویارویی با فرصت‌های مناسب و بالقوه است. این فرصت‌ها می‌توانند با تلاش ما بالفعل شوند. هر چیزی که در ذهن شما شکل می‌گیرد می‌تواند در دنیای واقعی هم محقق شود فقط کافی است به مقدار موردنیاز هدف و آرزوی خودتان تلاش کنید. با آرزوها و رویاهایتان زندگی کنید.

از روزی که پای به مدرسه می‌گذارید تا روزی که از آن فارغ‌التحصیل شوید و یا اگر خوش‌شانس باشید به دانشگاه راه‌یافته باشید، همواره ما با اهداف پایان‌پذیر و تعیین‌شده برای خودمان مواجه بوده‌ایم. همانند امتحان‌ها، گذشتن از یک‌مرتبه تحصیلی به مرتبه تحصیلی دیگر، کلاس به کلاس. هیچ‌وقت در زمان تحصیل شما برای خودتان هدفی به‌جز تمام کردن تحصیلات نداشته‌اید؛ و حالا که تمام شد باید چه‌کار کنید؟

اما همان‌طور که شما هم می‌دانید زندگی به‌صورت خطی و یک قانون خاص اداره نمی‌شود و شما توقع اتفاقات عادی را در طول روزتان نباید داشته باشید. به یاد بیاورید در دوران مدرسه همیشه به شما تکلیفی داده می‌شد که در آن باید رویاهایتان را برای دیگران تصویر می‌کردید و یا باید در مورد شغلی که در آینده دوست دارید داشته باشید، صحبت می‌کردید. حالا وقت آن رسیده است که عمل کنید، شما در دومین دهه زندگی خود هستید و از مدرسه یا دانشگاه خودتان فارغ‌التحصیل شده‌اید و به حد کافی هم بزرگ‌شده‌اید که به رویاهایتان تحقق ببخشید. بزرگ شدن شما در تصورات خودتان، در یک‌چشم به هم زدن بوده است و این برای خودتان حس خوبی ندارد؛ اما بزرگ شدن آن‌چنان هم بد نیست.

تعیین اهداف بلندمدت در زندگی می‌تواند کمی بلند پروازانه باشد، ولی اهداف کوچک را می‌توان جایگزین آن‌ها کرد تا در راستای هم به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنید. اگر شما هم حس می‌کنید در زندگی‌تان هنوز کاری انجام نداده‌اید بهتر است نگاهی به 12 موردی که در لیست ما هست بی اندازید و برای خودتان اهداف مناسبی انتخاب کنید و تا 30 سالگی به آن‌ها دست پیدا کنید. همراه بنیتا در قسمت پایانی باشید.

 

6- کار دوم خودتان را شروع کنید

کار دومCredit: cdn1

یادتان هست در مدرسه افرادی بودند که همیشه بعدازاینکه تکالیف روزانه خودشان را تمام می‌کردند، اوقات بیکاری خودشان را صرف کارهای دیگر و بازی می‌کردند. حالا شما بزرگ‌شده‌اید و می‌توانید برای اینکه سرزندگی خودتان را بعد از کار اصلی روزانه خودتان حفظ کنید، کار دوم خودتان را هرچند بدون حقوق زیاد شروع کنید؛ اما اگر شما در طول روز بیشتر از انتظار کار می‌کنید مسلماً کسی از شما انتظار ندارد کار سختی برای خودتان انتخاب کنید. از طرفی ما به شما حق می‌دهیم که بعد از یک روز سخت‌کاری ترجیح دهید مقابل تلویزیون بنشینید و یا به استراحت مطلق بپردازید. کار اصلی شما و انجام دادن کامل وظایفی که برای شما در شغل اصلی شما تعیین‌شده است، مهم‌ترین و اولویت اول شما است.

 

7- روی ایمان خودتان کارکنید

ایمان و اعتقاداتCredit: dayspring

شاید شما با این اعتقادات که باید قبل از خوردن گوشت از خدا تشکر کنید و با توجه به دین خودتان عبادت‌ها را انجام داده‌اید یا ممکن است اصلاً پدر و مادر شما آدم باایمانی نبوده باشند، بدانید که بیست‌سالگی زمان است که خودتان باید تصمیم بگیرید در چه گروهی باشید کسانی که ایمان‌دارند یا کسانی که ایمان کافی ندارند. اگر دوستانی که داشتم در 20 سالگی از مذهب خانواده خودشان به‌شدت متنفر و درو شده بودند و در بی‌ایمانی غوطه‌ور شده بودند. داشتن ایمان کافی همانند یک تضمین برای باقی زندگی شما است. سعی کنید گاهی در مورد مسائل دینی بدانید و خودتان را از معنویات دور نکنید. هر آنچه شما تصمیم می‌گیرید از عقاید و اعتقادات شما سرچشمه می‌گیرد.

8- آشپزی را یاد بگیرید

اشپزی کردنCredit: greatist

تقریباً ما در بیست‌سالگی خودمان قوانین اولیه آشپزخانه را می‌دانیم ولی شاید نتوانیم آشپزی خوبی داشته باشیم، خودتان را سرزنش نکنید. می‌توانید این کار را با پاد گرفتن پختن ماکارونی و چند تخم‌مرغ شروع کنید و به‌جایی برسید که بتوانید برای دوستان مهمان خودتان در اخرهفته یک شام مفصل تدارک ببینید. شما باید از بیست‌سالگی به بعد زمانی از زندگی خودتان را صرف آشپزی برای خودتان و مهارت‌های چاقو بگذرانید.


9- روابط خودتان را اداره کنید

تعادل در رابطه

دهه سوم زندگی شما شاید کاملاً متفاوت‌تر از دهه دوم بگذرد. روزهایی که ممکن است کاملاً با دوستان خودتان در دانشگاه سپری کنید. برخی دیگر تمام زندگی خودش را وقف عشق خودشان می‌کنند و از خانواده و دوستان خودشان جدا می‌شوند و برخی دیگر کاملاً منفرد به زندگی خودشان ادامه می‌دهند. هرکدام از این راه‌ها، به‌خودی‌خود مشکلی ندارند ولی سعی باید کنید در این دوران زندگی خودتان را به تعادل برسانید. بدانید چقدر با دوستان، خانواده و عشق خودتان وقت بگذرانید. دوستان واقعی شما همیشه به شما خواهند چسبید و هرچقدر زمان کم به آن‌ها اختصاص هم بدهید باز آن‌ها شمارا فراموش نخواهند کرد. برای داشتن یک رابطه عالی به مقاله ای که راهنمایی های مفیدی در زمینه رابطه به شما داده است مراجعه کنید.


10- تمام امور مالی خودتان را به دست بگیرید

مدیریت مالیCredit: lifedreams

چند نکته باید شما در مورد سرمایه‌گذاری در دهه سوم زندگی خودتان باید در نظر داشته باشید، ولی اگر هنوز به‌طور فعال در شغلی نیستید و یا سهامی ندارید و هنوز وام دانشجویی می‌گیرید، مشکلی نیست. فقط اوضاع را با خرج‌های زیاد بدتر نکنید. اگر شاغل هستید سعی کنید مقداری از درامد خودتان در حدود 10 درصد آن را تا آخر ماه بعد درجایی نگاه‌دارید و خرج نکنید. با این کار شما در خرج‌های خودتان صرفه‌جویی می‌کنید و کم‌کم تمام مشکلات مالی خودتان حل می‌شود.

 

11- طراحی اتاق و پا آپارتمان یاد بگیرید

مبلمانCredit: homeli

مارک‌های مخصوص مبلمان را بشناسید، وقت آن خواهد رسید که شما باید برای خانه خودتان وسایل بخرید بنابراین بهتر است در زمان‌های بیکاری برای خودتان مشغولیتی به این شکل درست کنید و در مورد دکوراسیون و آرایش منزل بیشتر بدانید. اگر در یک اتاق به‌تنهایی زندگی می‌کنید لازم نیست همه خانه را دکور کنید و آرایش آن را به‌وسیله آثار هنری تغییر دهید. محلی که در آن زندگی می‌کنید را جذاب‌تر نشان دهید. شاید پول زیادی هم برای این کار لازم نباشد اگر مشکل مالی دارید و یا نیاز به تعمیرات دارید بهتر است از وام‌های بانکی استفاده کنید. برای اینکه کمی با دکور خانه اشنا شوید به مقاله 6 راه برای تبدیل خانه به یک پناهگاه آرامش بخش مراجعه کنید.


12- بدانید بقیه زندگی چه خواهید کرد

استیو جابز

Credit: quotesvalley

یک راز کوچک به شما می‌خواهیم بگوییم: هیچ‌کسی نمی‌داند در طول زندگی خودش چه‌کاری می‌خواهد انجام دهد مخصوصاً اگر 20 ساله باشد. گاهی از اوقات خودتان را به این اختصاص دهید که با خودتان فکر کنید که برای کار خودتان چه تصمیمی دارید و یا می‌خواهید در آینده چگونه زندگی کنید، اما اگر امکانات کافی ندارید لازم نیست خودتان را غرق در مشکلات کنید. گاهی وقت‌ها شما دچار استرس‌های روانی و مشکلات این دوره از زندگی می‌شود که تمام تصورات شمارا به هم می‌ریزد؛ اما زندگی کوتاه‌تر از این است که خودتان را به خاطر چیزهایی که هنوز اتفاق نیفتاده‌اند یا شما در به وجود آمدن آن‌ها نقشی نداشتید سرزنش کنید. در مورد اینکه باید چه چیز هایی در این سن باید بدانید می توانید به مقاله یازده نکته‌ ای که کاش تا قبل از 25 سالگی‌ ام می‌دانستم مراجعه کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان