ماهان شبکه ایرانیان

۲۵ دستور غذای ساده مخصوص گیاهخوار‌ان [قسمت اول]

ما یکی از طرفداران سرسخت غذا و غذا خوردن هستیم

ما یکی از طرفداران سرسخت غذا و غذا خوردن هستیم. غذا خوردن یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که در طول روز انسان‌ها انجام می‌دهند٬ بنابراین برای سلامت جسمی ٬ ذهنی و روحی مهم و ضروری است که برای غذایی که می‌خوریم و انتخاب مواد تشکیل دهنده‌ ی آن وقت بگذاریم تا از وعده‌ی غذایی خود بیشترین استفاده را ببریم. اما همه‌ی ما می‌دانیم بعضی از شب‌ها شما گیج می‌شوید و می‌خواهید یک دستور غذایی ساده و کاربردی و البته خوشمزه داشته باشید که به سلامتی شما هم صدمه نزند. بنابراین ما برای شما 25 مورد از بهترین غذاهایی که بر پایه‌ی سبزیجات تهیه می‌شوند را آماده کردیم. یک نکته‌ی بسیار جالب در مورد این غذاها این است که می‌توان تمام آن‌ها را در وقت بسیار کمی  تهیه کرد. در ادامه با بنیتا همراه باشید

1 – کلم بروکسل جوان با سس پرتقال و کره

غذای گیاهی کلم بروکسلCredit: Jaymi Heimbuch

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مجموع زمان‌: 30 دقیقه

مناسب برای: 4-6 نفر

 

کلم بروکسل با سس پرتقالCredit: Jaymi Heimbuch

مواد تشکیل دهنده:

450 گرم بروکسل جوان کوچک کمرنگ، که از وسط در راستای طولی به دو نیم تقسیم شده باشد.
2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
یک دوم قاشق چایی خوری نمک
2 قاشق چایی‌ خوری سرکه‌ی بالزامیک
1 قاشق سوپ خوری سیروپ خالص افرا
1 قاشق سوپ خوری آب‌پرتقال غلیظ شده‌‌ی تازه
یک دوم قاشق چایی خوری عصاره‌ی پرتقال
2 قاشق سوپ خوری کره‌ی بدون نمک که به مکعب‌های کوچک تقسیم شده

این دستور غذایی بر پایه‌ی ترکیب روغن زیتون کره است و مقدار زیادی سس پرتقال نخواهد داشت و فقط بروکسل‌ها طعم آن‌ را خواهند داشت.

 

کلم بروکسل کبابیCredit: Jaymi Heimbuch

مراحل پخت:

1 -  از پیش، دمای فر را بر روی 245 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و در یک سینی یک کاغذ نسوز مخصوص پخت و پز پهن کنید.

2- در یک کاسه‌ی بزرگ کلم بروکسل‌ را با روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و اطمینان حاصل کنید این مواد به خوبی پخش شده باشند. سپس آن‌ها را بر روی کاغذ نسوز بریزید به طوری که قسمت بریده شده‌ی کلم‌ها رو به کاغذ باشند و از هم فاصله‌ی لازم را داشته باشند. اجاره دهید 15 دقیقه این مواد در فر کباب شوند. زمانی که حالت ترد و کبابی به خود گرفتند آن‌ها را از فر خارج کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید تا مواد دیگر را مخلوط کنیم.

3- در یک ماهیتابه‌ی کوچک سرکه‌ی بالزامیک و سیروپ افرا و آب پرتقال و عصاره‌ی پرتقال را با هم مخلوط کنید. گاز را روشن کرده و در دمای متوسط مایل به کم قرار دهید و زمانی که  از ترکیب این مواد بخار بلند شد و قبل از این که به جوش آمد٬  زیر گاز را خاموش کنید. حال به تدریج چند تکه از کره‌ را به داخل ترکیب سس بیاندازید و اجازه دهید ذوب شوند و به مرور همین کار را انجام دهید تا تمام کره به سس اضافه شود. در این زمان سس شما باید غلیظ ٬ خامه‌ای و تیره شده باشد

4- سس را به داخل کلم‌‌ها ریخته و به آرامی به هم  بزنید تا تمام کلم بروکسل‌‌ها خیس شوند.

5- میل کنید و لذت ببرید.

در بخش‌های بعدی همراه ما باشید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان