ماهان شبکه ایرانیان

دوربین های مراقبتی هوشمند چین خبرنگار مخفی را در هفت دقیقه شکار کردند

چین در سال های اخیر در حال راه اندازی سیستمی بوده که امروزه با عنوان «بزرگترین شبکه نظارتی دنیا» شناخته می شود. این شبکه که سراسر این کشور را دربرگرفته از ۱۷۰ میلیون دوربین مدار بسته تشکیل شده و طی دو سال آینده ۴۰۰ میلیون دوربین دیگر نیز به آن اضافه می شود.

دوربین های مراقبتی هوشمند چین خبرنگار مخفی را در هفت دقیقه شکار کردند

چین در سال های اخیر در حال راه اندازی سیستمی بوده که امروزه با عنوان «بزرگترین شبکه نظارتی دنیا» شناخته می شود. این شبکه که سراسر این کشور را دربرگرفته از 170 میلیون دوربین مدار بسته تشکیل شده و طی دو سال آینده 400 میلیون دوربین دیگر نیز به آن اضافه می شود.

بسیاری از این دوربین ها به هوش مصنوعی مجهز بوده و از قابلیت شناسایی چهره، تخمین سن، تعیین جنسیت و تشخیص پلاک خودرو برخوردار هستند.

دولت چین برای نمایش قدرت و کارایی این شبکه هوشمند از «جان سادورث»، خبرنگار شبکه BBC خواسته که خود را در شهر مخفی کند.

ظاهرا سرمایه گذاری سنگین چینی ها در عرضه نظارت عمومی و هوش مصنوعی به خوبی جواب داده چرا که شناسایی و توقیف این خبرنگار در شهرهای پرجمعیت چین تنها 7 دقیقه به طول انجامیده است.مسئولان چینی هدف خود از توسعه این شبکه را افزایش توانایی و کارایی نیروی پلیس عنوان کرده اند، با این حال برخی منتقدان هشدار داده اند که امکان سوء استفاده دولت از این ابزار قدرتمند وجود دارد.

تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده از دوربین ها و تبدیل آنها به اطلاعات ارزشمندی از قبیل سن، جنس و غیره با همکاری موسساتی مثل «فیس پلاس پلاس» میسر شده که این دوربین ها ر ا تا حد نگهبانان بی نیاز از آب، غذا و استراحت ارتقا داده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان