ماهان شبکه ایرانیان

تجلیل از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «همه سیزده سالگی‌ام» با حضور راوی کتاب در بازداشتگاه اوین

از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «همه سیزده سالگی‌ام» با حضور راوی کتاب در بازداشتگاه اوین تجلیل به عمل آمد.

تجلیل از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «همه سیزده سالگی‌ام» با حضور راوی کتاب در بازداشتگاه اوین

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بازداشتگاه اوین، جشن بزرگی همزمان با ایام مبارک دهه فجر با دعوت از مهدی طحانیان از اسرای آزاد شده جنگ تحمیلی، حجت الاسلام شیرازی نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه و محبی مدیرکل زندان‌های تهران در بازداشتگاه اوین برگزار شد.

این مراسم با هدف توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی و لزوم شناخت حداکثری مردم با مضامین حوزه دفاع مقدس و نیز جهت تجلیل از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی کتاب «همه سیزده سالگی ام» با حضور راوی کتاب، مهدی طحانیان بر پا شد.

در این مسابقه کتابخوانی که به صورت کتبی با حضور کارکنان ، پرسنل وظیفه و مددجویان برگزار شده بود بیش از 3200 نفر شرکت کردند که در نهایت به تعداد 27 نفر از کارکنان ، 27 نفر از مدددجویان و 27 نفر از سربازان وظیفه هدایای نفیسی اهدا شد که برگزیدگان جوایز خود را از دستان راوی کتاب دریافت کردند.

در ابتدای مراسم چهارمحالی مدیر بازداشتگاه اوین پس از عرض خیر مقدم به میهمانان و تبریک سی و نهمین بهار انقلاب و درود بر روح پر فتوح امام راحل ، شهدا ، آزادگان ، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، گفت: “خاطرات پرمخاطره مهدی طحانیان را با لذت و ولع سیری ناپذیری خواندم ، مقاومت دلیرانه او در برابر فشار بعثی ها برای اهانت به معمار بزرگ انقلاب و انتساب دروغ به نظام اسلامی مبنی بر توسل به زور و اکراه برای فرستادن نوجوانان به سوی جبهه های جنگ واقعاً ستودنی است چرا که او فقط سیزده سال داشت. رفتارهای جسورانه این نوجوان در برخورد و گفتگو و انتقاد از عراقی ها در عنبر ، رمادی و بین القفسین باعث مباهات ما ایرانیان است و بیشتر به افسانه می ماند”.

حجت الاسلام شیرازی نیز در این مراسم ضمن تبریک ایام دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب و همچنین آرزوی آزادی برای تمام زندانیان گفت: ” همه ما به حضرت قاسم ابن الحسن (ع) نوجوان کربلا افتخار می کنیم چون می دانست که در آن موقعیت چه کار باید انجام دهد. مهدی طحانیان نیز به تاسی از این شهید بزرگوار، در زمان اسارت بهترین اقدامات را انجام داد و همه کسانی که کتاب خاطرات او را خوانده اند می گویند که به وجود این نوجوان افتخار می کنیم.”

مهدی طحانیان همان نوجوانی است که ماجرای مصاحبه نکردن او با خبرنگار زن بی‌حجاب او بر سر زبانهاست. خبرنگار از او می‌خواهد که مصاحبه کند، اما طحانیان در جواب می‌گوید که تو حجاب نداری و من با تو مصاحبه نمی‌کنم؛ چون در دینم آمده که مرد مسلمان نمی‌تواند با زن بی‌حجاب صحبت کند و خبرنگار مجبور به رعایت پوشش می شود.

او نیز در این مراسم با بیان خاطراتی از اسارت خود، اظهار داشت: “در ایام اسارت با تمام مشکلاتی که وجود داشت ، این نیروی اسلام بود که به ما توان مقابله با این فشارها را می داد و ما حتی از مشکلات لذت هم می بردیم. دشمن بعثی در اوج قدرت خود در برابر رزمندگان ما زبون بود. وضعیت به گونه ای شده بود که من از خبر آزادی خود نیز خوشحال نشدم چون به حسی رسیده بودم که آن احساس در آزادی برایم دست نیافتی بود.”

«همه سیزده سالگی‌ام» خاطرات مهدی طحانیان، اسیر ایرانی که به قلم گلستان جعفریان به رشته تحریر درآمده است.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم: «جفت پاهاش تیر خورده بود. نمی‌توانست راه برود. اما کار عجیبی کرد. یک دفعه کف دست‌هایش را گذاشت زمین و پاهایش را برد بالا و شروع به راه رفتن کرد! پاهایش در هوا بود و لخته‌های خون مثل تکه‌های جگر گوساله از زیر فانوسقه‌اش می‌افتاد زمین! فرمانده سریع به سمت ما دو نفر دوید، مرا هل داد یک طرف و سر سربازان عراقی داد کشید و به عربی دستور داد؛ دستور آتش! یک دفعه چند سرباز عراقی در چشم به هم زدنی خشاب‌هایشان را در تن این تکاور شجاع خالی کردند! چند ثانیه بدن او میان زمین و هوا مثل یک ستون ماند. بعد از آن مانند یک پهلوان به خاک افتاد».

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان