ماهان شبکه ایرانیان

۱۵ استراتژی افراد میلیونر برای مدیریت و پس انداز پول!

قطعاً شما هم می دانید عادات، خصوصیات و طرز تفکر میلیونرها با افراد عادی متفاوت است. افراد میلیونر عادت‌های خوبی خصوصاً درباره نحوه‌ی مدیریت پول دارند. آن‌ها طرز فکر خاصی دارند که به آن‌ها کمک می کند با اتخاذ تصمیمات هوشمندانه پول بیشتری به دست آورند. در ادامه با یوکن همراه باشید تا ۱۵ راهکار مدیریت مالی میلیونرها را بررسی کنیم.

مدیریت شخصی - 15 استراتژی افراد میلیونر برای مدیریت و پس انداز پول!
15 استراتژی افراد میلیونر برای مدیریت و پس انداز پول!

قطعاً شما هم می دانید عادات، خصوصیات و طرز تفکر میلیونرها با افراد عادی متفاوت است. افراد میلیونر عادت‌های خوبی خصوصاً درباره نحوه‌ی مدیریت پول دارند. آن‌ها طرز فکر خاصی دارند که به آن‌ها کمک می کند با اتخاذ تصمیمات هوشمندانه پول بیشتری به دست آورند. در ادامه با یوکن همراه باشید تا 15 راهکار مدیریت مالی میلیونرها را بررسی کنیم.

عجولانه و بدون فکر عمل نمی کنند

در هنگام خرید اینترنتی یا با مراجعه به مراکز خرید عجولانه تصمیم می گیرید؟ خیلی از افراد در هنگام خرید کردن تصمیمات عجولانه و احساسی می گیرند؛ اما میلیونرها از اجرای تصمیمات عجولانه خودداری می کنند و می توانند جلوی خوشی‌های لحظه‌ای را بگیرند.

پژوهشی در دهه‌ی 60 توسط دکتر والتر میشل (Walter Mischel) در دانشگاه استنفورد انجام شد که این ادعا را تائید می کند. او دو انتخاب در مقابل کودکان پیش دبستانی قرار داد. آن‌ها می توانستند یک مارشمالو را هر وقت که دلشان می خواهد بخورند، اما اگر تا آمدن فرد آزمایشگر به اتاق منتظر می ماندند می توانستند دو مارشمالو داشته باشند. دکتر میشل این کودکان را برای چند سال تحت بررسی قرار داد و دریافت کودکانی که می توانستند برای داشتن دو مارشمالو صبر کنند در آینده، شاخص توده‌ی بدنی (BMI) کمتر، نرخ اعتیاد پایین‌تر، نرخ طلاق پایین‌تر و نمره امتحانات سراسری بالاتر داشتند.

میان خواسته و نیاز تفاوت قائل می شوند

افراد میلیونر به خوبی می دانند تفاوت میان خواسته و نیاز چیست. قطعاً شما هم در زندگی دلتان خانه مجلل، لباس‌های شیک، ماشین لوکس و دفتر کاری جدید خواسته است؛ اما آیا این خواسته‌ها ضروری هستند یا ماشین و خانه لوکس تنها یک خواسته است؟ بدون شک این خودرو قدرت بالایی دارد و رانندگی با آن لذت بخش است، اما داشتن چنین ماشینی خیلی ضروری نیست. میلیونرها به جای پرداخت پول برای چیزهایی که خیلی کارآمد نیستند، آن را برای موارد ضروری که باعث افزایش ثروتشان می شود خرج می کنند. شاید به همین خاطر است که 61 درصد افراد پولدار با درآمد سالیانه بیش از 250 هزار دلار (حدود 925 میلیون تومان)، همان خودرویی را می‌خرند که مردم عادی سوار می شوند.

افق روشنی دارند

تیموتی سایکس (Timothy Sykes)، فردی که با تجارت سهام عادی شرکت‌ها میلیونر شد، می گوید: "برای دست یافتن به اهداف بلندمدت به یک تا پنج سال زمان نیاز دارید. این اهداف انگیزه ای فوق‌العاده به شما می دهند. آن‌ها به شما کمک می کنند به فراتر از لحظه‌ی حال نگاه کنید و به این فکر باشید چرا اکنون در این جایگاه ایستاده‌اید. کارهای روزانه شما باید مرتبط با اهداف بلندمدتتان باشد، اگر این چنین نیست، اهداف خود را مورد بازبینی قرار دهید. این تعدیل شامل تغییر کارها، حذف کارهای غیرضروری یا انجام کارهایی است که در آینده برایتان سوددهی خواهد داشت."

منابع درآمدی زیادی دارند

افراد میلیونر بعد از این که به امنیت مالی دست یافتند، به دنبال پیدا کردن راه‌هایی برای کسب درآمد بیشتر می روند. آن‌ها پیش بینی می کنند منبع اصلی درآمدشان ممکن است با مشکل مواجه شود. به همین خاطر، میلیونرها برای جلوگیری از کسری درآمد، منابع بیشتری برای کسب جریان نقدی پیدا می کنند که پشتیبانی برای آن‌ها خواهد بود.

به سراغ سرمایه گذاری خودکار می روند

راه‌های زیادی برای سرمایه گذاری به صورت خودکار وجود دارد. برای مثال، برداشت خودکار از فیش حقوقی برای حساب بازنشستگی، سهام، بیمه‌ی عمر. میلیونرها به‌طور مکرر از این سرمایه گذاری استفاده می کنند، به طوری که این کار برایشان به یک عادت تبدیل شده است. آن‌ها بدون از دست دادن هیچ فرصتی، می دانند چطور و در چه زمانی از یک فرصت استفاده کنند و چقدر سرمایه گذاری داشته باشند. واقعیت این است افراد میلیونر این کار را بدون آمادگی انجام نمی دهند، بلکه به قدری از استراتژی‌های سرمایه گذاری استفاده کرده‌اند که درباره‌ی نحوه‌ی کار سرمایه گذاری آگاهی کامل دارند.

با یک بودجه‌ی مشخص گام بر می دارند

میلیونرها با بودجه‌ی مشخص پیش می روند و این کار به آن‌ها کمک می کند از میزان درآمدها و هزینه‌ها آگاهی کامل داشته باشند. بدین ترتیب آن‌ها برای خرج کردن پول برنامه‌ی منظمی خواهند داشت و به خوبی می توانند جلوی خرج‌های اضافی را بگیرند. در این زمینه تحقیقی انجام شده که نشان می دهد بسیاری از افراد میلیونر چیزی به نام بودجه ندارند، اما آن‌ها از حساب مخارج خود مطلع‌اند و روی دخل و خرجشان کنترل دارند.

پس انداز می کنند

میلیونرها پس اندازی برای روز مبادای خود دارند. آن‌ها معتقدند ممکن است روزی دچار بحران شوند؛ مثلاً شغلشان را از دست بدهند یا اتفاقی ناگوار رخ دهد. در این زمان به جای قرض گرفتن از دیگران برای گذر از شرایط بحرانی، از پس اندازی که برای روز مبادایشان کنار گذاشته‌اند استفاده می کنند. از خیلی مشکلات و اتفاقات می توان با پس انداز روز مبادا گذر کرد. پیشنهاد می کنیم به ‌اندازه‌ی خرج یک سال پول نقد در حساب بانکی‌تان پس انداز کنید تا اگر دچار بحران شدید، به کمکتان بیاید.

در جای مناسب سرمایه گذاری می کنند

وارن بافت (Warren Buffett) و پیتر لینچ (Peter Lynch)، سرمایه گذاران پرآوازه پیشنهاد می کنند "روی آنچه از آن سر در می‌آورید سرمایه گذاری کنید."

این همان استراتژی است که میلیونرها از آن تبعیت می کنند. آن‌ها به چگونگی تولید درآمد و سوددهی یک شرکت واقف‌اند و نسبت به سایرین امتیاز رقابتی به دست می آورند. افراد میلیونر با کسب اطلاعات کافی، آگاهی کاملی از فرصت‌ها و ریسک‌ها دارند.

حساب مخارجشان را دارند

آیا می دانید هر ماه و هر سال چقدر پول خرج می کنید؟ اگر نمی‌دانید، همانند میلیونرها هزینه‌های روزانه، ماهانه و سالیانه‌تان را بنویسید و اطلاع دقیقی از میزان مخارجتان داشته باشید. با این کار متوجه می شوید درآمدتان در جایی که نیاز نیست یا می توان آن را به طریق بهتری خرج کرد هدر می رود.

تفکری پایین‌تر از سطح درآمدشان دارند

حتماً شما هم این مسئله را تائید می کنید که میلیونرها در سطحی پایین‌تر از درآمدشان زندگی می کنند؛ مثلاً وارن بافت هنوز در خانه‌ای که در سال 1958 در اوماهای نبراسکا به قیمت 31 هزار و پانصد دلار خریداری کرد زندگی می کند. استیو بالمر (Steve Ballmer)، مدیر ارشد سابق مایکروسافت نیز همیشه با هواپیماهای معمولی سفر می‌کرد. قطعاً میلیونرها می توانند کاخی شیک یا جتی مخصوص برای خود داشته باشند، اما همیشه در سطح پایین‌تری زندگی می کنند و بر این باورند ثروت خود را برای چیزهای ضروری خرج کنند نه تجملات.

برای ازخودگذشتگی آمادگی دارند

تصور کنید اکنون یک خودروی قدیمی، تویوتا کمری تولید 2000 را دارید؛ اما می دانید در آینده، مثلاً دو سال دیگر، می توانید خودروی جدید و شیکی بخرید زیرا توان لازم برای این خرید را خواهید داشت. افراد میلیونر برای مدیریت پولشان چنین تفکری دارند. آن‌ها برای دست یابی به هدفی بزرگ‌تر از خود گذشتگی می کنند. من با وجود ثروت فراوان تا سال گذشته هیوندا سوناتای ساخت سال 2006 را سوار می شدم که ماشینی قدیمی به حساب می‌آمد. اگر امروز ازخودگذشتگی کنید فردا آینده‌ی بهتری خواهید داشت.

غرق در بدهی نمی شوند

افراد میلیونر خود را اسیر بدهی نمی کنند. آن‌ها هیچ وقت از دیگران پول قرض نمی گیرند و وقتی توان پرداخت پولی را ندارند از کارت اعتباری یا چک استفاده نمی کنند. البته ممکن است برای شروع کسب و کار یا سرمایه گذاری جدید، از این راهکارها استفاده کنند. آن‌ها پولی که ندارند را خرج نمی کنند. میلیونرها به جای بدهی بالا آوردن برای خرید چیزی، ترجیح می دهند بدون آن چیز زندگی کنند.

مشورت مالی می گیرند

افراد میلیونر به توانایی و ضعف‌های خود آگاه هستند و به جای صرف زمان و هزینه برای رفع ضعف‌هایشان، از دیگران کمک می گیرند، خصوصاً وقتی صحبت از پول در میان باشد. شاید تصور کنید فردی که شبکه‌ی اجتماعی یا گجتی طراحی کرده، به طور کامل از نحوه‌ی سرمایه گذاری یا پس انداز پول خود اطلاع دارد؛ اما این تصور اشتباه است و میلیونرها روی کمک حسابدار یا مشاور مالی حساب می کنند.

همواره به دنبال یادگیری هستند

خیلی از میلیونرها برای رسیدن به ثروت فراوان به آموزش رسمی نیاز نداشته‌اند. بیل گیتس، مارک زاکربرگ و آمانیکو اورتگا (Amancio Ortega) تمام ثروت خود را بدون داشتن مدرک دانشگاهی به دست آورده‌اند. تای لوپز (Tai Lopez)، سرمایه گذار معروف، تحصیلات آکادمیک نداشت اما توانست به دستاوردهای زیادی برسد. او کسی است که درباره ضرورت آموزش فردی سخن می گوید. لوپز هر روز یک کتاب می خواند. تمام ثروتمندان، با دانش مخصوص خودشان به جایی رسیده‌اند و تا جایی به یادگیری و آموزش شخصی ادامه داده‌اند تا به افراد موفق‌تری تبدیل شوند.

قبل از تصمیم گیری تمام جوانب را می سنجند

میلیونرها قبل از هر تصمیم مالی تمام جوانب آن را در نظر می گیرند و حساب و کتابی ساده می‌کنند؛ مثلاً، اگر یک فرد میلیونر خودرویی فرسوده و قدیمی داشته باشد که نیاز به تعمیر دارد، هزینه‌ی تعمیر آن را در مقایسه با خرید یک خودروی جدید در نظر می گیرد. سپس برحسب سود و فایده‌ای که برایش دارد تصمیم نهایی را اتخاذ می کند.

 

منبع: Entrepreneur

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی