تب سریالبینی چند سالی است که حسابی در جهان و البته در کشور ما بالا گرفته است. از وقتی در آمریکا و کشورهای اروپایی سریالسازی هم مانند تولید فیلم به چرخهی اقتصادی اضافه شد و سودآوری تجاریاش با رسانهی سینما به رقابت پرداخت شاهد تولید سریالهایی بسیار با کیفیت هستیم که گوی سبقت را از فیلمهای سینمایی در جذب مخاطب ربودهاند. این رقابت تا جایی پیش رفته است که ستارگان درجه یک هالیوود تمایل بسیاری برای حضور در سریالهای خوب شبکههای موفق دارند و یکی پس از دیگری به پروژههای عظیم سریالسازی شبکههای قدرتمند محلق میشوند. از طرفی لذت تماشای سریال به نسبت دیدن فیلم از جنسی متفاوت است. سریال اشتیاقی برای تعقیب داستان و دنبال کردن ماجراها به دنبال دارد که برای مخاطب بسیار جذاب و دلنشین است. ما هر هفته در بنیتا پرمخاطبترین سریالهای روز جهان را معرفی میکنیم. با ما همراه باشید.
در بخش دوم معرفی سریال های روز جهان به سراغ سریالهای جذاب شبکههای خانگی رفتهایم. سریالهای «نقطه کور»، «یکی بود یکی نبود» و «المنتری» جزو سریالهایی هستند که از شبکههای خصوصی پخش میشوند و به همین علت درجهبندی سنی خاصی ندارند. در ادامه با بنیتا همراه باشید و با سریالهای جذاب و جدید آشنا شوید.
Blindspot / خالکوبیهای دختری عجیب
داستان سریال «نقطه کور» مربوط به دختر زیبایی به اسم جین است که به صورت برهنه در میدان تایمز رها شده است. بدن وی پر از خالکوبیهای مرموز و پیچیده است که توجه سایرین را به خود جلب میکند. جین هیچ چیز به خاطر نمی آورد از اینکه چطور این بلا سر او آمده و کار چه کسی بوده است. او نهتنها این حوادث را به یاد نمیآورد بلکه نمیداند چه کسی است و چه گذشتهای دارد. اما یک چیز قابل توجه در خالکوبیهای او وجود دارد. در پشت گردن او نام کرت ولر مامور اف بی آی خالکوبی شده است. جین، بازرس ولر و سایر مامورین اف بی آی به سرعت در مییابند که هر نشانی که روی بدن جین قرار دارد یک سرنخ برای حل بحران هویت اوست و نشان میدهد که او چه کسی است...
ژانر: درام، پلیسی
خالق سریال: مارتین گرو
بازیگران: جایمی الکساندر، سالیوان استیپلتون، راب براون
سریال «نقطه کور» شروعی بسیار جذاب و طوفانی دارد و این روند تقریبا تا اواسط فصل اول، یعنی جایی که جین هنوز شناختی نسبت به تشکیلاتی که برای آن کار میکرده، پیدا نکرده ادامه پیدا میکند. اما به محض باز شدن گره اصلی داستان، سریال به روندی تکراری میافتد و از فضای معمایی فاصله گرفته و مضمونی کاملا پلیسی پیدا میکند. از دیگر نقاط ضعف سریال این است که قصهی هر قسمت مجزاست و تم اصلی سریال هم بعد از مشخص شدن معماها دیگر جذابیت اولیهی خود را از دست میدهد.
با این همه اما سریال «نقطه کور» یک سریال پلیسی تماشایی با صحنههای اکشن خوب و حساب شده است. اگر توقع سریالی بسیار سطح بالا را ندارید و تماشای سریالهای پلیسی برایتان جذاب است احتمالا از طرفداران «نقطه کور» خواهید شد. بهخصوص اینکه مضمون عاشقانه سریال هم به جذابیت بیشتر داستان کمک کرده است.
فصل دوم این سریال هم اکنون در حال پخش است.
Once Upon a Time / قصههای پریان
داستان در مورد زنی با گذشتهای غمناک و عجیب است که گذرش به شهری کوچک و مرموز میافتد، جایی که جادو و رمز و رازهای قصهها و افسانهها به حقیقت پیوستهاند و پسری نوجوان مدعی است که فرزند این زن است. در ادامه زن جوان و پسرش با خواندن کتابی افسانهای وارد داستانهای پریان میشوند و...
ژانر: درام، فانتزی
خالق سریال: آدام هاروویتز، ادوارد کیتست
بازیگران: جنیفر گودوین، جنیفر موریسون، لانا پاریلا
«یکی بود یکی نبود» از آن دسته سریالهایی است که هم برای بزرگسالان جذابیت دارد و هم برای کودکان و نوجوانان. داستان سریال در شهری مرموز میگذرد که در آن قصهها و افسانههای پریان مانند سفیدبرفی، سیندرلا، دیو و دلبر، هانسل و گرتل، تینل بل و... به واقعیت پیوستهاند و با ماجراها و داستانهایی موازی کنار هم پیش میروند و شخصیتهای اصلی سریال هم یا از کاراکترهای این داستانها هستند و یا ساکنین شهر که در کنار این شخصیتها زندگی می کنند.
نقطه قوت سریال، طراحی صحنه و لباس فوقالعاده جذاب و زیبایی آن است، به طوری که هر داستان لوکیشنها و قصرها و خانههای زیبا و مجزا دارد و لباسهای بازیگران منطبق با فضای افسانهها طراحی شده است که بسیار چشمگیر است. اما در کنار اینها سریال «یکی بود یکی نبود» خالی از اشکال هم نیست. مثلا داستانهای پریان، قصههایی آشنا هستند که حالت تعلیق برای مخاطب ندارند و کلا سطح سریال برای مخاطبی که به تماشای سریالهایی با فضای جدی عادت دارد چندان جذاب نیست و شاید حتی پس از چند قسمت کسلکننده به نظر برسد.
اگر به دنبال تماشای سریالی خوش آب و رنگ با طراحی صحنه و فضاهای چشم نواز هستید و اگر تمایل دارید سریالی را به همراه خانواده و فرزندان نوجوان خود ببینید مجموعه «یکی بود یکی نبود» برایتان انتخابی مناسب خواهد بود.
فصل ششم این سریال هم اکنون در حال پخش است.
Elementary / شرلوک هلمز در نیویورک
«المنتری» روایتی است از داستان شرلوک هلمز مدرن که هم اکنون به همراه دستیارش که یک زن است در شهر نیویورک زندگی میکنند…
ژانر: معمایی جنایی
خالق سریال: رابرت درتی
بازیگران: جانی لی میلر، لوسی لیو، آیدین کویین
«المنتری» مثل سایر داستانهای اقتباسی شرلوک هلمزها نیست که گذشته را رها کند و فقط به حال و آینده بپردازد. «المنتری» داستان شرلوکی است که پس از پشت سر گذاشتن دوران ترک اعتیاد، به محله منهتن نیویورک آمده است. جایی که پدر ثروتمندش او را مجبور کرده که با دکتر واتسون که این بار مرد نیست و یک زن است زندگی کند. دکتر واتسون یک جراح است که چند سال قبل به دلیل اشتباهاتی که انجام داده مریضش در اتاق عمل فوت شده و جواز پزشکیاش را از دست داده است. در سریال دکتر واتسون یک همیار برای شرلوک است تا کمکش کند زندگی جدیدش را راحتتر شروع کند و به سمت اعتیاد نرود.
واتسون به این شغل جدید به عنوان فرصتی دوباره برای کمک به دیگران نگاه میکند تا بتواند اشتباهات گذشتهاش را جبران کند. هر چند که شرلوک اصلا شبیه بیماران قبلیاش نیست. در ابتدای سریال متوجه میشویم که شرلوک تصمیم دارد به شغل سابقش بازگشته و به عنوان مشاور پلیس نیویورک با آنها همکاری کند. واتسون هم چارهای ندارد جز همراهی با شرلوک. سروان گرگسون، شرلوک را از زمانی که در اداره ی کاراگاهی لندن مشغول فعالیت بوده میشناسد و میداند او در بستن پرونده ها مهارت فوق العاده ای دارد به همین دلیل شرلوک را به تیمش کشف جرم دعوت میکند و حالا شرلوک در شهر نیویورک با کمک دکتر واتسون مشغول حل کردن جنایات هستند و...
اگر«المنتری» را با سریالهای خوبی مانند «شرلوک» یا سریال قدیمی «داستانهای شرلوک هلمز» مقایسه کنید قطعا ناامید خواهید شد چراکه سریال حال و هوایی دیگر دارد. درواقع «المنتری» بیش از آنکه سریالی جنایی باشد، تم معمایی و حتی شاید بتوان گفت پلیسی دارد. از این جهت سریال بیشتر شبیه به سریالهای پلیسی معمولی است تا سریالی با مضمون جنایی و جدی. همچنین شرلوک هلمز این سریال هم با شرلوک ِغیر اجتماعی سریالهای دیگر تفاوت دارد و معاشرتیتر و مهربانتر به نظر میرسد. اگر به دنبال تماشای سریالی معمایی و پلیسی هستید سریال «المنتری» گزینهای مناسب است.
فصل پنجم این سریال هم اکنون در حال پخش است.
بخش اول این مطلب را می توانید در «از هتل مخوف تا دهکده آرام »بخوانید.