ماهان شبکه ایرانیان

ادعاهای متوهمانه مقامات آمریکایی درباره دخالت ایران در انتخابات کنگره

سخنگوی وزارت خارجه تلاش مقام های آمریکایی برای نسبت دادن دخالت و تاثیرگذاری در انتخابات کنگره آمریکا به ایران را از اساس نادرست و ناراست و ناشی از نوعی توهم ناشناخته خواند.

ادعاهای متوهمانه مقامات آمریکایی درباره دخالت ایران در انتخابات کنگره

به گزارش فارس، بهرام قاسمی سخنگو ی وزارت امور خارجه ایران ضمن رد ادعای بی پایه اخیر نهادهای اطلاعاتی، قضایی و امنیتی دولت آمریکا مبنی بر دخالت ایران در انتخات میاندوره ای آن کشور، اظهار داشت: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشورهاست و تلاش مقام های آمریکایی برای نسبت دادن دخالت و تاثیرگذاری در انتخابات کنگره آمریکا به جمهوری اسلامی ایران از اساس نادرست و ناراست بوده که احتمالا ناشی از نوعی توهم ناشناخته است.


قاسمی با اشاره به اینکه ادعای مشابهی را نیز چندی پیش مشاور امنیت ملی آمریکا بدون هیچ سند و مدرکی مطرح کرد، افزود: کاخ سفید مدتی است می کوشد با اغراض سیاسی خاص داخلی اتهاماتی را به سایر کشورها نسبت دهد و هر روز نام یک کشور را به فهرست موهوم خود در این رابطه اضافه می کند.
سخنگوی وزارت خارجه در پایان خاطرنشان کرد: در حالی که رئیس جمهور آمریکا مدعی است از زمان روی کار آمدن او ایران سرگرم مسائل داخلی خود است و چنان ضعیف است که حتی دیگر توان فکر کردن به مسائل منطقه ای را ندارد و تنها به بقای خود می اندیشد، پس چگونه است «چنین کشورِ» به زعم آنان به خود مشغول و درون گرایی می تواند در انتخابات پارلمانی «چنان کشوری» دخالت و اثرگذاری کند؟!

نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا با صدور بیانیه‌ای مشترک، از احتمال اعمال نفوذ روسیه، چین و ایران در انتخابات کشورشان ابراز نگرانی کردند.

این گزارش مشترک توسط اف‌بی‌آی، وزارت امنیت ملی، وزارت دادگستری و مدیریت اطلاعات ملی آمریکا نوشته شده است.

در این گزارش آمده است: «دخالت خارجی در انتخابات آمریکا، تهدیدی است برای دموکراسی ما. شناخت این تهدید و مقابله با آن، از اولویت‌های اصلی دولت فدرال است. دشمنان، انتخابات آمریکا را هدف گرفته‌اند تا از این طریق و بر اساس خطوط سیاسی، بین ملت آمریکا تفرقه ایجاد کنند و در تصمیمات سیاسی مهمی که بر منافع ملی آنها تاثیر می‌گذارد، خودشان تاثیر بگذارند.»

در بخش «دخالت خارجی» این بیانیه آمده: «ما نسبت به تلاش جاری روسیه، چین و دیگر بازیگران خارجی مانند ایران برای کاستن از اعتماد ملت به نهادهای دموکراتیک و تاثیرگذاری بر احساسات مردم و سیاست‌های دولت، نگرانیم. شاید هدف از این فعالیت‌ها، تاثیرگذاری بر نگرش و تصمیم رای‌دهندگان آمریکایی در انتخابات 2018 و 2020 باشد.»

انتخابات 2018، ششم نوامبر امسال برای گزینش همه 435 عضو مجلس نمایندگان و 34 نفر از اعضای سنای آمریکا برگزار خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی