طرز تهیه میتلوف با پوره سیب زمینی

غذای هیجان انگیز و متفاوتی که مورد پسند اکثر افراد است.

طرز تهیه میتلوف با پوره سیب زمینی

مواد لازم برای میتلوف با پوره سیب زمینی

 
گوشت چرخ کرده :750 گرم
پوره سیب زمینی :850 گرم
نخود فرنگی :½پیمانه
نان خشک پودر شده :¾پیمانه
پیاز :یک عدد
سیر :3 حبه
تخم مرغ :یک عدد
سس باربیکیو :¼ پیمانه
سس گوجه فرنگی :¼پیمانه
جعفری خردشده :¼پیمانه
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
 
میتلوف
 
طرز تهیه میتلوف با پوره سیب زمینی
 
پیاز را ریز خرد کنید.
روغن زیتون را در ظرفی روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز خردشده را به تابه افزوده به مدت 5 دقیقه و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
سیر را له کرده و به مدت 1 دقیقه با پیاز تفت دهید.
تابه را از روی شعله بردارید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا سرد شوند.
برای تهیه پوره سیب زمینی، سیب زمینی های خرد شده را در آب جوش و نمک به مدت 12 الی 15 دقیقه و یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزید. سپس آن ها را آبکشی نمایید و دوباره به ظرف برگردانید. شیر و 40 گرم کره را اضافه کنید و آن ها را روی حرارت ملایم بپزید و له کنید. سپس پنیر چدار را اضافه نمایید و اجازه دهید تا پوره غلیظ شود.
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم نمایید.
 یک ظرف مناسب فر با ابعاد 11*21 و عمق 7 سانتی متر را چرب نمایید. کف ظرف و دیواره های آن کاغذ روغنی بیاندازید به طوری که کاغذ روغنی به اندازه 3 سانتی متر بلندتر از لبه ظرف باشد.
گوشت چرخ کرده، نخود فرنگی، تخم مرغ، پودر نان خشک، سس باربیکیو، سس گوجه، جعفری و مخلوط پیاز را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه نمایید. این مخلوط را در ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود آن را بپزید.
سپس آن را از فر بیرون آورید و دمای فر را به 200 درجه سانتی گراد افزایش دهید. پوره سیب زمینی را بر روی گوشت بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه آن را بپزید تا روی پوره به رنگ طلایی درآید.
اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه در ظرف بماند تا خنک شود. سپس آن را از ظرف بلند کنید و بیرون آورید. گوشت را برش بزنید و با آب گوشت سرو نمایید.
 
 
میتلوف با پوره سیب زمینی

نکات تکمیلی در مورد میتلوف

میتلوف جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
میتلوف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 60 نفر مناسب میباشد .

میتلوف ، طرز تهیه میتلوف با پوره سیب زمینی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان