ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سیرابی سرخ شده بدون بوی نامطبوع و با طعمی بی‌نظیر

اگر دنبال غذاهای خوشمزه و مقوی هستید در این بخش بخش با طرز تهیه سیرابی سرخ شده همراه ما باشید. این سیرابی طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه سیرابی سرخ شده بدون بوی نامطبوع و با طعمی بی‌نظیر

سیرابی یک غذای محبوب و خوشمزه بوده که می‌ توانید با دستورهای متنوع تهیه کنید. برای همین در این قسمت با طرز تهیه سیرابی سرخ شده آشنا می‌ شوید.

مواد سیرابی سرخ شده

طرز تهیه سیرابی سرخ شده خانگی:

برای داشتن سیرابی به این سبک باید ابتدا آن را به خوبی پخته و بعد سرخ کنید. در ادامه مراحل انجام این کار را به شما آموزش می‌ دهیم. شما علاقه مندان با طرز تهیه کوفته سیرابی و آش سیرابی با دستورهای پخت دیگر در لینک آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • سیرابی بره: 1 عدد
  • آبغوره: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • آب لیمو: به مقدار لازم
  • سیر: 1 حبه
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: به مقدار لازم
  • آب: 2 لیوان

طرز پخت:

در مرحله اول برای آماده کردن سیرابی باید ابتدا آن را به خوبی پاک کنید. می‌ توانید سیرابی را به صورت پاک شده از بازار تهیه کرده و بعد آن را به خوبی شسته و آبکشی کنید. سیرابی را درون آبکش قرار داده تا آب اضافی آن کشیده شود.

دستور سیرابی سرخ شده

سیرابی را به تکه‌ های کوچک خرد کرده و ریز کنید. حالا سیرابی را درون قابلمه‌ ای ریخته دو لیوان آب به آن اضافه نمایید. زیر قابلمه را روشن کرده و زمان دهید تا آب بجوشد. در ادامه کف روی سیرابی را بگیرید. یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و به مواد قابلمه اضافه کنید. مقداری فلفل، زردچوبه و سیر هم اضافه نمایید. نمک را باید در مرحله آخر اضافه کرده تا سیرابی زودتر بپزد.

بعد از یک تا دو ساعت سیرابی را مزه کرده و در صورتی که سیرابی نرم و پخته شده است، به آن مقداری آب لیمو و آب غوره تازه اضافه کنید. در این مرحله می‌ توانید نمک را نیز اضافه کرده و زمان دهید تا به مواد مزه بدهد.

در ادامه باید مواد لازم برای سرخ کردن سیرابی را آماده کنید. یک عدد پیاز را به صورت خلالی برش زده و درون تابه به همراه مقداری روغن خوب تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک و شیشه‌ای شد، سیرابی‌ ها را از درون آب خارج کرده و آبکشی کنید و به مواد پیاز اضافه نمایید. توجه کنید که آب سیرابی را دور نریزید و برای پخت یا در کنار سیرابی سرخ شده از آن استفاده کنید.

طرز تهیه سیرابی سرخ شده

با حرارت ملایم مقداری سیرابی را تفت داده تا به خوبی سرخ شود. در ادامه یک عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و به صورت نگینی به مواد تابه خود اضافه کنید. مواد را خوب تفت داده تا گوجه درون سیرابی باز شود.

در این مرحله اگر ادویه شما کم است، می‌ توانید مقداری فلفل و یا کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید. در کنار این سیرابی‌ ها می‌ توانید از سیب زمینی خرد شده و سرخ شده هم استفاده نمایید.

طرز تهیه سیرابی سرخ شده به همین سادگی است و شما می‌ توانید یک غذای ویژه و فوق العاده داشته باشید. این غذا برای وعده‌های مختلف مناسب بوده و در صورت دلخواه می‌ توانید در کنار این غذا از انواع ترشی و سالادها هم استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان