برای داشتن غذاهای محلی و مخصوص حتماً در آرگا همراه ما باشید. در این قسمت با طرز تهیه حمیس توله به روش خوزستان همراه ما باشید. این غذای خوزستانی با یک سبزی معطر محلی تهیه می شود.
طرز تهیه حمیس توله خوشمزه و سنتی
این غذای محلی یک غذای خوزستانی بوده و طعم فوق العاده ای دارد. در ادامه مراحل تهیه این غذا را آموزش خواهید دید. شما علاقه مندان می توانید این غذا را برای وعده های مختلف تهیه کنید. همچنین می توانید نحوه پخت کلمبا جنوبی و کوفته جنوبی را نیز ببینید.

مواد اولیه:
- گیاه توله: 1 کیلوگرم
- رب انار: 3 قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده: 1 بوته
- آب نارنج: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- روغن: به مقدار لازم
- فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز پخت:
این غذای ساده با یک سبزی مخصوص خوزستانی تهیه می شود و طرز پخت ساده ای دارد. این غذا در وعده های غذایی مختلف قابل سرو بوده و طعم فوق العاده ای دارد. برای داشتن این غذا ابتدا باید سبزی توله را پاک کرده و بشورید. بعد از اینکه آب اضافی سبزی ها کشیده شد، سبزی را به صورت ساطوری خرد کنید.
در این مرحله باید سبزی ها را بپزید. سبزی های خرد شده را درون قابلمه ای ریخته و مقداری آب روی آن بریزید و درب قابلمه را قرار دهید تا سبزی ها نرم و پخته شود. در ادامه می توانید سبزی را آبکش کرده تا آب اضافی آن کشیده شود.
یک عدد پیاز بزرگ را پوست کنده و خرد کنید. مقداری روغن درون تابه ریخته و پیاز را درون آن تفت دهید. مقداری سیر رنده شده را نیز به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مقداری رب انار نیز به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رب انار درون پیازها باز شود. مقداری ادویه فلفل، نمک و زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید. توله های پخته شده را در این قسمت به مواد تابه اضافه کرده و کمی با حرارت ملایم آن را تفت دهید تا مواد با یکدیگر ترکیب و مزه دار شود.
برای مزه دار شدن غذا می توانید با آن مقداری آب نارنج تازه اضافه کرده در صورتی که نارنج ندارید، می توانید از لیموی تازه استفاده کنید. شما حتی می توانید از مقداری آبغوره برای مزه دار شدن این سبزی ها استفاده کنید.
در این مرحله از طرز تهیه حمیس توله غذای شما آماده بوده و می توانید زیر حرارت را خاموش کنید. این غذا را می توانید در کنار کته نوش جان کرده و یا می توانید با نان استفاده نمایید. این غذای خوزستانی بسیار فوق العاده بوده و طعم خوشمزهای دارد.

در صورتی که دانه انار تازه دارید، می توانید از مقداری دانه انار استفاده کرده که طعم بهتری به این غذا می دهد. در برخی از موارد از چند عدد گردو خرد شده درون این غذا استفاده می شود.
این غذای محبوب خوزستانی را باید با سبزی مخصوص تهیه کرده و این سبزی را باید از بازارهای محلی تهیه کنید. این غذا خواص بسیار زیادی داشته و به بهبود سیستم دفاعی و ایمنی بدن هم کمک می کند. این سبزی محلی خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.