به گزارش خبرگزاری مهر، موسیالرضا ثروتی نماینده سابق مجلس در برنامه گفتگوی سیاسی رادیو گفتگو با موضوع «نگاهی به ویژگیهای دولت کارآمد و مطلوب با تمرکز بر رویکردها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص دولت مقاومت» اظهار کرد: همانطور که میدانید اصل 57 قانون اساسی تفکیک قوا را مطرح کرده که قوا مستقل هستند و در مجموع زیرنظر رهبری. مقام معظم رهبری هم در 14 خردادماه امسال و هم در آغاز سال 96 در رابطه با بحث کارآمدی نظام گفتند که مردم نظام جمهوری اسلامی را پذیرفتند و نظام جمهوری اسلامی نظام کارآمدی است.
وی افزود: حتی مقام معظم رهبری مقایسهای بین قبل و بعد از انقلاب انجام دادند و در رابطه با تولید انواع کالاها مثال زدند؛ تولید علم و موفقیتهایی که چند برابر گذشته و در بعد از انقلاب اتفاق افتاد.
ثروتی ادامه داد: ضمن اینکه گفتند که ناملایمات و عدم توفیق در برخی از مسائل مانند اشتغال، بیکاری و تولید باعث شده که مردم تغافلا بحث نظام را مطرح میکنند. در حالی که نظام ما، نظامی مستحکم، قوی و پایدار و توانمندی است اما گاهی افرادی که در جایگاهها قرار میگیرند باید افرادی باشند که آن باور و اعتماد عمیق را داشته باشند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما چندین هزار بنگاه اقتصادی فعال و راکد داشتیم، که مقام معظم رهبری تاکید کردند که حداقل بخشی از انها راهاندازی شود، آن هایی که بااشتغال پایین کار میکنند، اینها را به اشتغال بالا برسانند و آن هایی که در یک شفیت کار میکند به دو شیفت افزایش دهند؛ یا تسهیلاتی که موردنیاز هست به آن ها پرداخت شود.
ثروتی افزود: دولت نیز تصمیم گرفت که 16 میلیاردتومان به بخش صنعت و بنگاههای اقتصادی تزریق کند، اما عملا این اتفاق روی نداد، در نهایت گزارش دادند که در حد 4، 5 میلیارد تومان صرف شده و متاسفانه یک نظام بوروکراسی بسیار پیچیدهای در کار وجود دارد و عمدتا قانون اجرا نمیشود.
وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما قانون به اجرا درنمیآید، در حال حاضر تقریبا هفت سال است که قانون تسهیل در پرداخت تسهیلات بانکی تصویب شده اما هنوز اجرا نمیشود. همچنین بهبود فضای کسب و کار، تسهیل در تولید و غیره قوانینش به اجرا درنمیآید. از طرفی در رابطه با جدیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز هنوز آئیننامهها نوشته نشده است. هنوز آن چارچوبهایی که باید مورد توجه قرار بگیرد، تعیین نشده است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در ابتدا باید یادآوری کرد که در کشور قوانین مناسب و شایسته داریم، اما اجرا نمیشود، از طرفی هماهنگی تیمی، یعنی تیم صنعت، کشاورزی و اقتصاد بتوانند با همدیگر کار کنند.
ثروتی گفت: نگاهی به فهرست کالاهای وارداتی و کالاهایی که در داخل تولید میشود، نشان میدهد که یک بهم ریختگی وجود دارد و در این بین پای مافیاهایی در میان است؛ مافیاهایی که در درون دستگاهها هستند.