در اوایل یک رابطه عاشقانه، معمولاً هیجانات سبب خوش بینی بیش از حد شده و واقع بینی را کاهش میدهد. اما مواردی وجود دارد که مشاوران روابط آنها را خط قرمز میخوانند و معتقدند حتما باید به آنها توجه کرد و رابطه را از نظر گذراند. اگر شما هم به تازگی با کسی آشنا شده اید، حتما این مطلب را بخوانید تا در صورت مواجه با چنین مواردی، متوجه اعلام خطر شوید.
تند خوئی، دمدمی مزاجی و عصبی بودن
درست است که همه انسانها گاه گداری دچار تلاطم روحی، پرخاشگری یا عصبانیت میشوند، اما اگر این وضعیت دورهای تکرار شده و تبدیل به واکنشهای فیزیکی شود، حتما باید زنگ خطری باشد. مثلا اگر در خیابان هستید و تنها به دلیل مشکلات ترافیکی نامزدتان شروع به ناسزا گفتن کرده یا درگیری فیزیکی ایجاد میکند، حتما باید در نظر بگیرید.
مرموز یا مشکوک بودن
اگر بیشتر از یک یا دوبار او را در حین صحبت کردن پنهانی با تلفن یا پیام دادنهای وقت و بی وقت به شکل مشکوک میبینید، و وقتی از او سوال میکنید توجیه قانع کنندهای ندارد، حتما این مسائل را در نظر بگیرید.
صحبت کردن یا بحث کردن با او سخت است
داشتن ارتباط کلامی خوب در یک رابطه کلیدی است که میتواند در هر مشکلی را بگشاید. اگر در همین ابتدای رابطه، هربار که میخواهید بر سر موضوعی صحبت یا بحث کنید و او پرخاش میکند یا از حرف زدن سر باز میزند، بهتر است این مورد را جدی بگیرید.
در عموم نسبت به شما سرد است
خونگرمی خصیصهای بسیار مثبت است، ولی بسیاری از افراد این خصیصه را ندارند که امری طبیعی است. اما اگر این مسائل در حدی باشد که سبب تغییر رفتار او با شما در حضور دیگران و جامعهها شود، نگران کننده است. مثلا اگر از گرفتن دست شما در جامعه سرباز میزند یا توجه بسیار کمی به شما نشان میدهد.
عوامل مهم جزیی تر:
عدم مسئولیت پذیری در مورد رفتار و عملکرد.
عدم صداقت و صراحت.
خود بزرگ بینی و انتقاد پذیری بسیار کم به همراه خرده گیری بالا از دیگران.
بی احترام یا بی علاقه بودن نسبت به خانواده یا دوستان شما.
کنجکاوی بیش از اندازه و آزار دهنده.
بی اشتیاقی، بی تفاوتی یا تنبلی بیش از حد در مورد کار و مسائل زندگی.