چه در روابط عاشقانه و زناشویی، و چه در روابط خانوادگی یا دوستانه، خلق و خو و رفتار ما تاثیر به سزایی در تعیین کیفیت و پایداری دارند. بسیاری اوقات، بدون این که حتی متوجه باشیم، رفتاری نشان می‌‌دهیم که سبب کدورت شده و به مرور به رابطه لطمه بزند. 

  •  زیاده گویی

گاهی‌ بدون این که متوجه باشیم، آنقدر صحبت می‌‌کنیم تا کلافگی را در چهره طرف مقابل ببینیم. معمولا پر حرفی‌، در میا‌‌ن گذاشتن بیش از حد جزئیات و یک‌نواختی در صحبت‌ها، باعث عصبی شدن اطرافیان می‌‌گردد.

  • عدم وقت‌ شناسی‌

اگر شما هم از آن دسته‌ای هستید که مدام سر قرار‌ها یا کارشان دیر می‌‌آیند یا به کندی آماده می‌‌شوند و اطرافیان را منتظر می‌گذارند، بد نیست خود را جای دیگران بگذارید و ببینید که چه احساسی‌ خواهید داشت. وقت شناس نبودن، یکی‌ از عاداتی است که تاثیر بسیار منفی‌‌ای در روابط دارد.

  • تظاهر

چه فردی بسیار باهوش باشید و تظاهر به نادانی‌ کنید، و چه احساسی‌ منفی‌ داشته باشید و تظاهر به مثبت بودن آن کنید، نداشتن خلوص نیت و نفس تظاهر، اطرافیان را دفع می‌‌کند.

  • غر زدن

مطمئنا خود ما نیز از شنیدن غر غر‌های دیگران بیزاریم، اما بسیاری از اوقات بدون این که به عواقب آن بی‌اندیشیم، بر سر مساله‌ای کوچک آنقدر غر می‌‌زنیم تا طرف مقابل را از خود فراری دهیم.

  • نداشتن اتکا‌ به نفس

یکی‌ از بدترین خصوصیات اخلاقی‌ که به خصوص در روابط عاشقانه مشکل ساز می‌‌شود، وابستگی‌ بیش از حد به دیگران و نداشتن استقلال شخصیتی و اتکا‌ به نفس است. اگر به نحوی طرف مقابل احساس کند شما مدام به او محتاج هستید، به مرور علاقه خود را از دست خواهد داد.

  • رفتار‌های عصبی

سعی‌ کنید ضریب تحمل خود را بالا ببرید. بر سر هر موضوعی پرخاشگری نکنید و صبور باشید. رفتار‌هایی‌ عصبی و تند، بیش از هرچیزی باعث فراری شدن اطرافیان می‌‌شود.