شناسه : ۶۸۸۶۴۳ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۰۹
کالزون نوتلا
کالزون یکی از غذاهای ایتالیایی است که شباهت بسیاری به پیراشکی دارد و داخل آن با هر خوراکی دلخواه اعم از سبزیجات، گوشت، شکلات و... پر میشود. در این مطلب روش تهیه کالزون نوتلا را آموزش میدهیم که صبحانه یا میان وعدهای خوشمزه و هیجان انگیز محسوب میشود.

کالزون یکی از غذاهای ایتالیایی است که شباهت بسیاری به پیراشکی دارد و داخل آن با هر خوراکی دلخواه اعم از سبزیجات، گوشت، شکلات و... پر میشود. در این مطلب روش تهیه کالزون نوتلا را آموزش میدهیم که صبحانه یا میان وعدهای خوشمزه و هیجان انگیز محسوب میشود.
مواد لازم
آرد 1 و 2/3 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پودر خمیر مایه فوری 2 قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
آب ولرم 1/3 پیمانه
نوتلا به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- آب ولرم را با شکر مخلوط کنید. سپس پودر خمیر مایه فوری را به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا به عمل بیاد.
2- تخم مرغ را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند؛ سپس روغن را هم اضافه کرده و مجددا با همزن بزنید.
3- بعد از 10 دقیقه که خمیر مایه به عمل آمد و پف کرد؛ تخم مرغ و روغن را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.
4- آرد و نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
5- مخلوط را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود که به دست نچسبد. (اگر خمیر به دست میچسبد کمی آرد اضافه کنید.)
6- داخل یک کاسه را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرم و خشک قرار دهید تا خمیر پف کنید و حجم آن دو برابر شود.
7- به اندازه یک مشت خمیر بردارید و با وردنه باز کنید. مقدار دلخواهی از نوتلا را با قاشق یک گوشه خمیر بریزید و خمیر را از وسط تا کنید.
8- کالزونهای آماده شده را به مدت 30 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا آماده شود.
نوش جان!