به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی در خطبه های نماز جمعه دماوند، طی سخنانی با اشاره به سالروز حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گفت: مردم ایران اسلامی همواره بصیر بودند و با همین بصیرت نیز در 15 سال مبارزه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایستادگی کردند، بعد از پیروزی انقلاب هم مردم با بصیرت و آگاهی و تشخیص حق از باطل، فتنه های کوچک و بزرگ را خاموش کردند.
وی بر داشتن ملاک و معیار صحیح برای تشخیص راه از چاه اشاره کرد و گفت: دین اسلام، قرآن، امامت و ولایت و سنت پیامبر(ص) تا روز قیامت چراغ راه هدایت و کشتی نجات هستند و باید بدانیم قرآن و اهل بیت علیهم السلام هیچگاه از یکدیگر جدا نخواهند شد، بدانید هرگاه مانند جنگ صفین قرآن و اهل بیت را جدا کردند، فتنه آغاز می شود.
امام جمعه دماوند با بیان این که هرکس در مقابل امام مسلمین می ایستد و منم منم می کند، فتنه گر است، ادامه داد: ما عقیده داریم، کسی که در برابر امامان معصوم علیهم السلام بایستد و با امر آن ها مخالفت کند، مشرک و کافر است، اما بعد از امام معصوم، وظیفه اطاعت از ولی فقیه بر عهده ما است، این تبعیت مورد تایید عقل و شرع است.
فتنه 88 حاصل سرپیچی از نصایح دلسوزانه رهبری بود
فتاح دماوندی با اشاره به فرمایشات امام راحل(ره) ادامه داد: «ولایت فقیه، همان ولایت رسول الله(ص) است. » ، در زمان غیبت ، ولی فقیه اختیارات را دارد و احکام اسلام را اجرا می کند و اگر دعوایی باشذ، حرف آخر را می زند و جامعه را از هرج و مرج دور می کند، البته نباید توهم پیدا کنیم، که مقام فقها همان مقام ائمه و رسول اکرم(ص) است، صحبت از وظیفه است، ولایت یعنی حکومت و اداره کشور و اجرای قوانین شرع مقدس که وظیفه سنگینی است.
وی با بیان این که فقها، اجتماعا و یا انفرادا برای اجرای حدود و حفظ ثغور و نظام، حکومت شرعی تشکیل می دهند، افزود: به فرموده امام راحل(ره) اگر این امر برای کسی امکان داشته باشد، واجب عینی است، در ایران نیز توسط امام(ره) این حکومت و نظام تشکیل شد و به صورت جمهوری اسلامی درآمد که مردم نیز در سرنوشت خود و برای انتخاب رییس جمهور، نماینده مجلس و ... تاثیر گذار باشند و امروز 40 سال از انقلاب گذشته و 40 انتخابات برگزار شده است، این انتخابات ها توسط مردم و دولت با نظارت های دقیق و متقابل برگزار شده است.
خطیب جمعه دماوند ادامه داد: هر چند سال یک بار نیز یک سلیقه سیاسی رای می آورد،اما در سال 88 آن فرد بازنده شروع به فتنه گری و سر باز زدن و نپذیرفتن نتیجه انتخابات کرد و به جای پیگیری اعتراض خود از راه قانونی، دعوا را به خیابان ها کشاند و آب به آسیاب دشمن ریخت، دشمن نیز از فرصت استفاده و جوانان را تحریک کرد و شعارهای ساختارشکن را گسترش داد و این آقایانی که برای خود حقی قائل بودند، عملا پیاده نظام دشمن و بازیگر این بازی خطرناک شدند.
گاهی فتنه گران ظاهری مومنانه و فریبنده دارند
فتاح دماوندی نقش رهبری در این برهه را هدایت، نصیحت و خیرخواهی دانست و گفت: اطاعت از ولی فقیه در این میان، اگر چه برخی خود را صاحب حق بدانند، واجب است، باید به خاطر نظام و مصلحت مردم سر عقل می آمدند، اما کوتاه نیامدند و نظام را متهم کرده و ناامیدی را رواج دادند، امروز هم برخی افراد همین راه را طی می کنند، ممکن است خود را دین دار هم بدانند و ظاهر فریبنده و مومنانه داشته باشند، اصحاب دشمن در جنگ جمل، نهروان و صفین نیز ظاهری دین دار داشتند.
وی با بیان این که در فتنه 88 تا روز 9 دی روند تعداد فتنه گران کم تر شد، گفت: روز 9 دی بساط فتنه برچیده شد، اما جریان فتنه و نفاق همواره در کمین است و هرکس راه خود را از انقلاب اسلامی، امام و شهدا و رهبری جدا کرد و ساز مخالف زد، باید از او برائت جست، ممکن است، این افراد شعارهای جذاب و شعار عدالت، آزادی و مبارزه با ظلم دهند، اما باید دید این شعارها را چه کسی و در چه زمانی و با چه نیتی سر داده است.
امام جمعه دماوند با اشاره به جمله امام راحل(ره) ، ملاک را حال فعلی افراد دانست و گفت: آقا فرمودند، کسانی که کشور در اختیار آن ها قرار داشته و یا قرار دارد، حق ندارند علیه کشور حرف بزنند و باید پاسخگو باشند، جمهوری اسلامی هم رویش داشته و هم ریزش، باید از خدمات سپاسگزاری کرد و اشکالات را نیز دید و نقد منصفانه کرد، نه این که سیاه نمایی کرده و مخالف خوان کشور شد.