به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده با بیان این موضوع پیرامون مشکلات موجود در برخی از ورزشگاههای کشور گفت:همه دستگاههای اجرایی و بخش های مرتبط باید با تعامل و همکاری همه جانبه به دنبال حل چنین مشکلاتی خصوصا در حوزه فرهنگی باشند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: هدف اول باید پیشگیری از وقوع برخی اتفاقات در ورزشگاهها باشد که در این مسئله تمامی بخش ها و حوزه های مختلف مسئولیت دارند. فرهنگسازی در داخل باشگاهها و البته کاهش حساسیت ها با شناسایی عوامل موثر از جمله موضوعاتی است که باید به آن توجه شود. در انگلستان 12 عامل به عنوان عوامل تنش زا در مسابقات فوتبال شناسایی شد و مقرر گردید با تلاش های هدفمند این عوامل به گونه ای خنثی شود. به هر ترتیب فوتبال ورزش جذاب و پرهیجانی است که به همراه خودش تنش هایی ایجاد خواهد کرد. باید به دنبال ایجاد بسترهایی باشیم که این تنش ها از شکل عادی خودش خارج نشود.
حسن زاده اضافه کرد:نگاه رسانه ها یکی از موضوعاتی است که در این مسئله تاثیرگذار است. به طور کلی رسانه نقش مهمی در این مقوله بازی می کند و طبیعتا رسانه ملی و صدا و سیما از اهمیت ویژه ای برخوردار است به همین دلیل برای مثال صحبت های گزارشگران در پیش و پس از برگزاری مسابقات می بایست به شکلی باشد که حساسیت های بی مورد را افزایش ندهند.
رئیس کمیته انضباطی همچنین گفت: در فوتبال و بازی های لیگ برتر ظرفیت هایی وجود دارد که موجب تقویت همبستگی مردم در سراسر ایران و از اقوام مختلف می شود. چرا وقتی گروهی از تماشاگران یک تیم به شهر دیگری سفر می کنند برنامه های فرهنگی مناسبی برای هواداران میهمان درنظر گرفته نمی شود؟ این بهترین فرصت برای معرفی جاذبه های فرهنگی هر شهر و استان است که به بهانه فوتبال و لیگ برتر می توان از این امکان استفاده کرد. چرا به دنبال فعال سازی و راه اندازی گردشگی استانی در حاشیه برگزاری مسابقات مختلف نیستیم؟ اینگونه اتفاقات موجب ایجاد فضایی متفاوت در بازی ها می شود.