چلو گوشت در بین اکثر افراد، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و معمولاً با زرشک سرو می شود و با گوشت گوسفندی تهیه می شود. زیرا، نسبت به گوساله خوشمزه است که یکی از روش های پخت چلو گوشت، چلو گوشت عربی می باشد که با روش های دیگر کمی متفاوت است. از این رو، اگر تمایل به تهیه این غذای خوشمزه دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه چلو گوشت عربی همراه ما باشید.

طرز تهیه چلو گوشت عربی خوشمزه با روشی ساده
چلو گوشت عربی را با یک سری مواد ساده به راحتی می توانید تهیه کنید و مانند چلو گوشت گوساله و چلو گوشت بوقلمون پرطرفدار و محبوب است. در ادامه طرز تهیه چلو گوشت عربی را به شما عزیزان آموزش می دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- گوشت گوسفندی بدون چربی : سیصد گرم
- برنج : سه پیمانه
- پیاز درشت : دو عدد
- سیر : سه حبه
- زعفران دم کرده غلیظ : دو قاشق غذا خوری
- ماست : یک پیاله سرخالی
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم
- روغن : به مقدار لازم
- آب جوش : یک و نیم لیوان
دستور تهیه
ابتدا به منظور تهیه چلو گوشت عربی ، کمی روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس تکه های گوشت را داخل روغن گذاشته و هر دو طرف گوشت را به مدت سه دقیقه سرخ کنید و گنار بگذارید.
حالا یک عدد پیاز را پوست گرفته و خرد نمایید و داخل همان روغن گوشت ،سرخ کرده و حبه های سیر را نیز به پیاز بیفزایید و بعد کمی زرد و و فلفل سیاه روی گوشت بپاشید.
در مرحله بعدی آبجوش بیفزایید و با کمک گوشتکوب برقی ترکیب پیاز داغ و آبجوش را میکس کنید و بعد گوشت های سرخ را به مایه میکس بیفزایید.
حالا یک پیاز را خرد کرده و با زعفران دم کرده داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را بسته سپس اجازه دهید روی حرارت ملایم گوشت کم کم بپزد.
حالا پس از پخت گوشت، ماست و نمک را باهم ترکیب کرده و به گوشت بیفرایید و دوباره درب قابلمه ببندید و اجازه دهید نیم ساعت دیگ. روی حرارت بماند تا گوشت پخته و روغن بیندازد.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه چلو گوشت عربی، در این فاصله که گوشت در حال پخته شدن است برنج را که از چهار ساعت قبل خیس کرده اید را با کمی روغن و نمک و یک بند انگشت آب داخل قابلمه بریزید و پس از کشیدن شدن آب، دم کنید.
در مرحله پایانی برنج آماده شده را داخل دیس گذاشته و کمی زعفران روی برنج بریزید و گوشت آماده شده را نیز کنار دیس بگذارید، نوش جان.

نکات تکمیلی
1. در صورت تمایل می توانید این غذا رو با زرشک تفت داده سرو کنید.
2. بهتر است از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید تا رنگ و لعاب بیشتری به غذا دهد.