به گزارش ایسنا، اسماعیل حسنزاده، رییس کمیته انضباطی اظهار کرد: در فصل جدید و در هفتههای اول و دوم مسابقات از نظر کیفی و کمی ما را خوشحال کرد. تعداد پروندهها کم بود و دو مورد فقط تخلف تماشاگران داشتیم اما در هفته سوم اتفاقات ناخوشایندی داشتیم. بخشی از این تحرکات در ورزشگاهها رنگ و بوی فوتبالی نداشت. کانونهای هواداری باشگاههای پرهوادار تلاش کردند که آن بخش غیرفوتبالی ماجراهای ورزشگاهها را کنترل کنند.
حسنزاده در مورد بازی سوپرجام هم گفت: رأی ما در بحث سوپرجام در چهار صفحه منتشر شد و ما تمام جزئیات را در سایت فدراسیون آوردیم. بعد از اعتراض باشگاه استقلال نسبت به رأی کمیته انضباطی، کمیته استیناف رأی ما را تشدید کرد و علاوه بر نتیجه بازی، استقلال را جریمه نقدی کرد. وقتی که اراده رسمی باشگاه مبنی بر عدم شرکت احراز شد، اساسیترین محوری که ما را به یقین رساند که این رأی را صادر کنیم، صحبتهای نماینده باشگاه استقلال یعنی ملکی در جلسه قبل از سوپرجام مبنی بر اعلام عدم حضور باشگاه استقلال در بازی سوپرجام بود.
او که در برنامه ورزش و مردم صحبت میکرد، صحبتهای خود را اینگونه ادامه داد: این رأی قطعی است و باید اجرا شود. اگر سازمان لیگ اراده میکرد که خسارات وارده به اسپانسر را طلب کند، آن را هم در جریمه می آوردیم اما سازمان لیگ نخواست. این عین قانون است. ما استقلال را سه بر صفر بازنده کردیم. ما در امر مجازات، بازنده کردن تیم مقصر داریم، نه اعلام تیم برنده.
رییس کمیته انضباطی در مورد ابهامات رأی صادره در مورد سوپرجام هم توضیح داد: برخی میگویند باید صبر می کردیم تا روز بازی و بعد از آن اگر استقلال در ورزشگاه حاضر نمیشد رأی را صادر میکردیم. در همه جای دنیا و طبق آییننامه اگر احراز شود که تیمی در مسابقه حاضر نمیشود، همانجا بازی سه بر صفر اعلام میشود. مسابقه سوپرجام یک بازی بزرگ است و باید یک هفته قبل تمهیدات زیادی انجام شود. آیا منطقی است که دهها هزار نفر به ورزشگاه بیایند و نیروی انتظامی نیروهایش را به ورزشگاه بیاورد تا فقط یک تیم که حتی در ایران هم نبوده، بازنده اعلام شود؟