به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این تصفیهخانه در سه فاز با هدف جمعآوری، انتقال و تصفیه روزانه 87 هزار متر مکعب فاضلاب احداث شده است.
این پروژه با هزینهای معادل 1250 میلیارد ریال انجام شده و در فاز نخست آن، فاضلاب جمعیتی حدود 173هزار نفر با دبی 29هزار متر مکعب در شبانهروز تصفیه میشود.
براساس گزارش شرکت آب و فاضلاب استان تهران، با اجرای این پروژه سالیانه 10 میلیون مترمکعب پساب تصفیهشده با کیفیت مناسب برای مصارف کشاورزی، صنعت و تغذیه آبخوانها تولید خواهد شد.
شهر جدید پرند در فاصله 30 کیلومتری تهران و در دشت البرز جنوبی قرار گرفته و شیب عمومی شهر به گونهای است که از شمال به جنوب از ارتفاع آن کاسته میشود.
فاضلاب این شهر با 260 کیلومتر شبکه انتقال شامل 224 کیلومتر شبکه فرعی، نزدیک به 27 کیلومتر شبکه اصلی و 9 کیلومتر خط انتقال به صورت ثقلی به تصفیهخانه منتقل میشود.
فرایند تصفیه فاضلاب در این تصفیهخانه، لجن فعال از نوع پیشرفته A2O است که علاوه بر حذف آلایندههای آلی توانایی حذف بیولوژیک ازت و فسفر را به عنوان مهمترین عوامل آلاینده زیستبومهای آبی نیز دارد.
به گزارش ایرنا، پیشتر «بهنام وکیلی» مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری طرح های فاضلاب کشور در گفت وگو با ایرنا با اشاره به افزایش 10 هزار کیلومتری طول شبکه های فاضلاب کشور در دولت یازدهم، اظهار کرده بود، اکنون ضریب نفوذ خدمات تصفیه فاضلاب در مناطق شهری به 45درصد افزایش یافته است.
این مقام مسئول یادآوری کرد: این ضریب نفوذ شامل 286 شهر از مجموع بیش از هزار و 300 شهر کشور است که به دلیل نیازمندی های موجود، پیشرفت در مناطق شهری از سرعت بالاتری برخوردار بوده است.
وکیلی تصریح کرد: تا پایان سال 95 طول شبکه جمع آوری فاضلاب در کشور به بیش از 57 هزار کیلومتر رسید و بیش از 165 تصفیه خانه فاضلاب دیگر نیز در 286 شهر در دست ساخت است که بتدریج به بهره برداری می رسند.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام ** 3065 **1561** تنظیم کننده: محمد ملک دار ** انتشاردهنده: مژگان توانا