به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان یزد در نشست شورای مشورتی مراکز مشاوره خانواده استان یزد، گفت: برای صیانت از نهاد خانواده و استحکام بنیان آن باید یک برنامه ریزی بلند مدت، فراگیر و همه جانبه صورت پذیرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد اظهار داشت: تلاش در جهت تداوم بخشیدن به زندگی زوجهای در آستانه طلاق اقدامی است، که با طراحی یک فرایند آموزش محور و مشاورهای سعی میشود تا آخرین اقدامات را در جلوگیری از متلاشی شدن یک خانواده و طلاق صورت دهد که البته میتوان اذعان کرد اثر گذار هم بوده و از طلاق و جدایی بسیاری از زوجها جلوگیری نموده است.
حبیبی با تأکید بر این مسئله که باید به مشکلات مراکز مشاوره رسیدگی و اقداماتی در حمایت از این مراکز صورت گیرد؛ افزود: به هر طریق اصلاح ذات البین از مسائل مورد تأکید ائمه اطهار و مأجور درگاه الهی است و مراکز مشاوره نیز در این زمینه خدمت میکنند که باید مورد حمایت قرار گرفته و سعی شود موانع کاری و مشکلات بر سر راه این مراکز برداشته شود.
وی به اقدامات خوب دستگاه قضایی در سنوات اخیر در زمینه تحکیم بنیان خانواده اشاره کرد و گفت: نهاد خانوده از مهمترین ارکان یک اجتماع است و همه باید در مسیر استحکام آن تلاش کنند که دادگستری نیز در این مسیر مسئولیت دارد و باید تمام همت خود در این جهت انجام دهد.
حبیبی ابراز داشت: جوان در آستانه ازدواج اعم از دختر و پسر باید مهارتهای زندگی را از سنوات قبل آموزش ببیند و نسبت به بسیاری از هجمههای ضد فرهنگی دشمنان آگاهی پیدا کند تا در زندگی مشترک خود، قدرت اداره یک زندگی و مهارت مدیریت آن را داشته باشد.
وی، آموزش زندگی و مهارتهای اجتماعی را حلقه مفقوده مقاطع آموزشی در کشور برشمرد و بیان داشت: باید با تکیه بر فرهنگ غنی ایرانی و تعالیم متعالی اسلامی محتوای آموزشی مناسب در سرفصلهای آموزشی کشور گنجانده شود تا انتخاب شریک زندگی، اداره زندگی مشترک و تربیت نسل بر اساس یک شناخت عمیق شکل بگیرد.
شایان ذکر است در این نشست مسئولان مراکز مشاوره به بیان دیدگاههای خود پرداختند و نسبت به حل و فصل برخی از مشکلات و موانع کاری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.