فرشته صدرعرفایی بازیگر این فیلم نیز قبل از صحبت درباره نقش خود با تشویق ویژه خبرنگاران همراه شد. نرگس آبیار در این نشست اذعان کرد که این فیلم به هیچ وجه سفارش جایی نیست و صد در صد با بودجه خصوصی ساخته شده است.
بر خلاف انتظارات اما جشنواره فیلم فجر در روز ششم از همان نشست اول یعنی نشست خبری فیلم سینمایی یلدا ساخته مسعود بخشی به حاشیه کشیده شد. اکثریت خبرنگاران به نوع اجرا و انتخاب سوالات از سوی محمود گبرلو اعتراض داشتند.
این نشست تا جایی به حاشیه و جنجال رفت که بسیاری از خبرنگاران در یک راستا اعتراض خود در برابر انتخاب چینشی سوالات از سوی محمود گبرلو را برخلاف عرف رسانه دانستند. بی نظمی در نشست هایی که محمود گبرلو اجرای آنها را بر عهده داشته پیش از این نیز اعتراضات فراوانی را به همراه داشت.
از سویی برخورد نادرست علی مصفا تهیه کننده فیلم یلدا به چند تن از خبرنگاران بار دیگر اعتراضات را به وجود آورد. وی به جای پاسخگویی به سوال خبرنگاران آنها را ناآشنا سینما و جریان تولید اثر متهم کرد.
این روند در قبال فیلمی رخ داد که اکثریت اهالی رسانه سالن آن ترک کرده بودند. فیلم سینمایی یلدا به اذعان اکثریت اهالی رسانه یکی از ضعیف ترین آثار این دوره از جشنواره به جای تاثیرگذاری در درامی تراژیک تبدیل کمدی سطحی شده بود.
حاشیه دیگر روز ششم به اعتراض بسیاری از خبرنگاران نسبت به برنامه زمان بندی جشنواره فیلم فجر در روز ششم بر میگردد. در حالی که خبرنگاران و عکاسان همچنان مشغول نشست خبری هستند زمان پذیرایی به پایان و بیشتر خبرنگارانی که به کار خود مشغولند از این اتفاق باز می مانند.
این در حالی است که مسئولین پذیرایی اعلام کردند که برنامه از سوی دبیرخانه به آنها داده شده است. اما نکته عجیب آنجاست که زمان بین فیلم ها و نشست ها تنها چند دقیقه است. البته این مشکل باز هم به محمود گبرلو و تاخیر در زمان برگزاری نشست بی ربط نیست. مجحریان دیگر نشست تنها نیم ساعت برای این اتفاق زمان قرار می دهند اما گبرلو بنا به تشخیص شخصی تا شروع فیلم بعدی نشست را ادامه داده و آن نیم ساعت استراحت را از اهالی خبر می گیرد.
اما چهره اصلی حاشیه ساز روز ششم جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هفتم بدون شک محمود گبرلو بود. گبرلو از همان نشست دوم نشست نشان داد که نمی تواند برنامه را اگر اندکی به حاشیه کشیده شود کنترل نماید. علاوه بر آن نبود زمانبندی مناسب از سوی وی و اتلاف وقت فراوان به همراه سلیقه خواندن سوالات داد اهالی رسانه را درآورد.
این مساله تا جایی پیش رفت که تعدادی از خبرنگاران ایستاده اعتراض خود را با صدای بلند در سالن نشست به گبرلو اعلام کردند. بعد از برخورد یک طرفه علی مصفا که این روزها در تهیه کنندگی ورود پرتعداد اما کم کیفیتی داشته، فردین خلعتبری دیگر چهره هنری بود که تاب نقد را نمی آورد.
خلعتبری در نشست خبری فیلم یلدا به هر سوال که از هر کدام از هنرمندان پرسیده می شد در هر زمینه ای واکنش نشان می داد و فریادهای بلند خود پاسخ را به نحوی میداد که ادامه کار هم از دست خبرنگار و هم از گبرلو که مدتها پیش قافیه را باخته بود خارج میشد.
اما حاشیه به اینجا ختم نشد و در انتهای نشست با اقدامی خلق الساعه از سوی ستاد جشنواره فیلم فجر از ورود خبرنگاران به بخشی که هر شب در آنجا مصاحبه صورت می گرفت جلوگیری شد. این اقدام به شدت مورد اعتراض خبرنگاران قرار گرفت به نحوی که از تعداد بالای بازیگران فیلم یلدا هیچکدام با اهالی رسانه به گفت و گو ننشستند.
یکی دیگر از حاشیه های امروز جشنواره میتوان به ممانعت ورود سرویس های ایاب و ذهاب (مورد قرارداد با جشنواره) که کارت آن به خبرنگاران داده شده به محوطه اشاره کرد. به این صورت که خبرنگاران باید مسیر نسبتا زیادی را برای سرویس به صورت پیاده طی می کردند. این در حالی است که تا دیشب برای ورود آنها هیچ موردی وجود نداشت و این نیز اقدامی خلق الساعه در روز ششم بود.
فیلم جنجالی "دیدن این فیلم جرم است" نیز از سوی اهالی رسانه با نظرات خوبی روبرو شد. هر چند نشست این فیلم بیشتر به خنده حضار و پاسخ های کمدی رضا زهتابچیان همراه بود. زهتابچیان که باعث شادی سالن نشست شده بود در لحظه ای منصور ضابطیان مجری با سابقه تلویزیون را نشناخت که همین عاملی برای انفجار سالن نشست از خنده بود.
حضور 23 آزاده اصلی فیلم 23 نفر شور و شوق فراوانی را برای پردیس سینمایی ملت به همراه داشت. اهالی رسانه و عکاسان به نحوی ورود این عزیزان را پوشش دادند که طی روزهای گذشته هیچ سلبریتی و یا بازیگر مطرحی اینگونه استقبال نشده بود.
فیلم سینمایی "23 نفر" ساخته مهدی جعفری در کاخ رسانه با تشویق طولانی اهالی رسانه روبرو شد. فیلمی که به موضوع اسارات 23 کودک در زمان دوران دفاع مقدس می پرداخت و توانست نظر مثبت مسعود فراستی را هم که منتقدی سخت گیر هست به خود جلب کند.
منصور ضابظیان در نشست فیلم 23 نفر آزادگان را بزرگترین قهرمانان و سلبریتی های واقعی خواند و گفت: این نشست جذابترین نشست خبری بوده که تا به حال آن را برگزار کرده ام. من و همه مردم ایران مدیون غیرت و از خود گذشتگی این عزیزان هستیم.
فیلم سینمایی پالتو شتری آخرین فیلم از روز هفتم جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هفتم بود که با ترک سالن سینما از سوی بسیار از اهالی خبر همراه شد. این فیلم که بیشتر به درد سینمای گیشه می خورد مشخص نیست چگونه راهی جشنواره فیلم فجر شده است.
از جمله حواشی روز هفتم جشنواره فیلم فجر میتوان به جر و بحث احسان کرمی با یکی از خبرنگاران میتوان اشاره کرد. کرمی در مقابله با یکی از خبرنگاران وی را به سکوت دعوت کرد.
فیلم دوم به نام ایده اصلی به کارگردانی آزیتا موگویی با استقبال کم اهالی رسانه روبرو شد. تعدادی از خبرنگاران نیز که به تماشای فیلم نشسته بودند در میانه های زمان اکران سالن سینما را ترک کردند. اکثر اهالی رسانه این فیلم را اثری ضعیف و تنها اتفاقی لاکچری در سینما دانستند که نقدهای فراوانی به اثر وارد کردند.
آخرین فیلم جشنواره فیلم فجر در روز هشتم "سرخ پوست" آخرین ساخته نیما جاویدی بود. این فیلم برخلاف تبلیغات فراوان نتوانست نظر مثبت اهالی رسانه را با خود به همراه داشته باشد. این فیلم در نشست نیز با نقدهای زیادی روبرو شد اما طبق روزهای گذشته این بار نیما جاویدی چندان جواب مستقیمی به سوالات خبرنگاران نداد.
جشنواره فیلم فجر فردا روز نهم خود را با اکران چهار فیلم سینمایی پشت سر می گذارد و پس از اکران آثاری همچون قسم و جان دار به مدت دو روز به مناسبت ایام فاطمیه تعطیل خواهد بود.
فیلم سینمایی "سونامی" ساخته میلاد صدرعاملی پسر رسول صدرعاملی دومین فیلم روز نهم سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر بود.
حضور بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، محمدرضا غفاری و سایر بازیگران فیلم سینمایی سونامی در مراسم فوتوکال این فیلم از جمله حواشی جذاب این روز برای اهالی رسانه و عکاسان بود. این فیلم اما نتوانست توقع مخاطبان را برآورده نماید.
نشست خبری فیلم سینمایی سونامی نیز حاشیه مخصوص به خود را داشت. هنگامی که یکی از عکاسان شروع به دست زدن کرد و سایر همراهی اش نکردند فرزاد حسنی به شوخی به وی گفت میخواستی کاری آوانگارد انجام بدهی اما انگشت نما شدی.