ماهان شبکه ایرانیان

بررسی ۷ تبصره از لایحه بودجه سال ۹۸ شهرداری تهران

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بررسی لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران، ۷ تبصره دیگر این لایحه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و نهایتاً آنها را با برخی اصلاحات به تصویب رساندند.

بررسی 7 تبصره از لایحه بودجه سال 98 شهرداری تهران

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران در نوبت عصر یکصد و بیست و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که به بررسی لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران اختصاص پیدا کرده بود، بند 2 تبصره 7 این لایحه را مورد بررسی قرار دادند. در این بند شهرداری تهران مجاز شده است که کلیه پروژه‌های جدید نیمه تمام و اماکن در حال بهره‌برداری را با رعایت کاربری‌های مصوب به بخش خصوصی واگذار کند.

در همین راستا حجت نظری در تشریح نظر خود در خصوص این بند گفت: وقتی شهرداری می‌تواند با نیروهای خود مسائل را حل و فصل کند، نیازی به برون سپاری نیست. پیشنهاد من حذف واژه برون سپاری در این بند است. ما در مورد پروژه‌های جدید یا نیمه تمام بحثی نداریم و برون سپاری در این موارد اشکالی ندارد، اما از نظر من در خصوص پروژه‌های در حال بهره‌برداری باید واژه برون سپاری حذف شود.

در ادامه این جلسه محمود میرلوحی عضو دیگر شورای شهر تهران در خصوص پیشنهاد حجت نظری گفت: در درون مجموعه شهرداری تهران متأسفانه کارها همواره با کیفیت پایین و هزینه بالا انجام می‌شود و اگر بتوانیم از طریق پیمانکاران کارها را انجام دهیم، قطعاً بهتر انجام می‌شود.

وی افزود: امروز 70 درصد ظرفیت ورزشگاه‌های ما مغفول مانده و استفاده نمی‌شود و عملکرد 409 مرکز ورزشی به شدت پایین است. در اینجا معنای برون سپاری، افزایش کارآیی و کاهش قیمت تمام شده است.

شهربانو امانی نیز به عنوان موافق پیشنهاد حجت نظری گفت: یک نیروی متورم در شهرداری وجود دارد که بعضاً این افراد بیکار هم هستند و به صحبت با یکدیگر می‌پردازند و اینگونه وقت خود را پر می‌کنند. بیکاری از شرارت بدتر است و بیکاری پنهان از بیکاری رسمی بدتر است. بنابراین لازم است از پرسنل به نحو شایسته‌ای استفاده شود.

به گزارش ایسنا، سید حسن رسولی نیز در مخالفت با پیشنهاد نظری گفت: سامان دادن به منابع انسانی در تبصره 23 لایحه بودجه گنجانده شده است که باید این موضوع در آن تبصره مورد بررسی قرار گیرد.

نهایتاً پیشنهاد حجت نظری با چهار رأی موافق و 13 رأی مخالف به تصویب نرسید.

در ادامه این جلسه بند 6 تبصره 7 لایحه مورد بررسی قرار گرفت که در آن مقرر شده است انجام پروژه‌های ذیل این بند با استفاده از روش‌های مشارکت عمومی و خصوصی در اولویت سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی قرار گیرد؛ به نحوی که حداقل 20 درصد این پروژه‌ها در سال آینده تعیین تکلیف شود.

ذیل این بند 28 پروژه نام برده شده است. در همین راستا شهربانو امانی پیشنهاد حذف ردیف 23 را از میان این پروژه‌ها مطرح کرد. این ردیف به احداث مجموعه فرهنگی خانه شهر میدان امام خمینی (ره) اختصاص دارد.

وی در خصوص این ردیف گفت: با توجه به اینکه در سنوات گذشته بحث بارگزاری بی حد و اندازه در این منطقه وجود داشته، بهتر است این ردیف حذف شود تا دیگر در این میدان بارگذاری سازه‌ای انجام نشود. نهایتاً پیشنهاد امانی با 14 رأی مخالف رد شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه بررسی تبصره‌های بودجه سال آینده شهرداری تهران تبصره‌های 8، 9، 10، 12 و 13 این لایحه بدون تغییر به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان