ماهان شبکه ایرانیان

کالری تن ماهی چقدر است؟ بررسی دقیق ارزش غذایی تن ماهی

اگر به مصرف تن ماهی علاقمند هستید و می خواهید بدانید کالری تن ماهی چقدر است. در این مطلب با ارزش غذایی تن ماهی و کالری آن آشنا می شوید.

کالری تن ماهی چقدر است؟ بررسی دقیق ارزش غذایی تن ماهی

تن ماهی مانند سایر ماهی ها ارزش غذایی خاص خود را دارد و یکی از غذاهای راحت و در دسترس می باشد. در این مطلب قصد داریم شما را با کالری تن ماهی و ارزش غذایی آن آشنا نماییم. با ما همراه باشید.

کالری تن ماهی و ارزش غذایی آن

تن ماهی در حقیقت یکی از محبوب ترین غذاهای آماده دنیا است که جزو ماهی های قابل خوردن و حلال گوشت به شمار می رود و بیشترین مصرف را در بین مصرف کنندگان ماهی دارد. این محصول همانند سایر ماهی ها ارزش غذایی خاص خود را دارد. ماهی تن به صورت قالب توجهی عنصر سلنیوم دارد که برای بدن لازم بوده و در سلامتی انسان نقش مهمی دارد.

کالری تن ماهی

تن ماهی دارای آنتی اکسیدان بوده که با رادیکال های آزاد بدن مقابله کرده و روند پیری را کاهش می دهد. این غذای راحت و در دسترس برای مواقعی که فرصت آشپزی نداریم بسیار مفید است. لازم به ذکر است تن ماهی تنها از ماهی تن درست نمی شود بلکه از ماهی هور، ماکرل و … نیز تن ماهی تهیه می شود. در ادامه مطلب به کالری تن ماهی و ارزش غذایی آن می پردازیم.

کالری هر قوطی تن ماهی چه مقدار است؟

لازم به ذکر است برندهای مختلف تن ماهی دارای کالری های متفاوتی هستند. کالری این محصول بر اساس ترکیبات آن متفاوت می باشد. به طور متوسط در صد گرم تن ماهی در آب نمک حدود 105 گرم کالری وجود دارد. و در صد گرم تن ماهی در روغن زیتون حدود 196 کالری گزارش شده است.

در یک قوطی تن ماهی (در آب نمک) 180 گرمی که اگر آب را در نظر نگیریم حدود 130 گرم تن ماهی تخمین زده شده است. 137 کالری انرژی وجود دارد. و در یک قوطی تن ماهی(در روغن) 180 گرمی با در نظر نگرفتن روغن آن حدود 130 گرم تن ماهی با کالری 255 وجود دارد.

باید اشاره کرد قوطی های تن ماهی وزن و حجم متفاوتی دارند از این رو میزان کالری آن ها نیز متفاوت است. در هر 95 گرم تن ماهی حدود 71 کالری انرژی وجود دارد. از این رو با مصرف یک قوطی تن ماهی می توان کالری و دیگر نیازهای بدن را تامین کرد.

ارزش غذایی تن ماهی

در هر 113 گرم تن ماهی ارزش غذایی زیر وجود دارد:

کالری تن ماهی

  • انرژی: 137 کالری
  • سلنیوم: 233%
  • ویتامین ب 3: 156%
  • ویتامین ب 6: 69 %
  • ویتامین ب 12: 111 %
  • پروتئین: 66 %
  • فسفر: 54 %
  • ویتامین د: 23 %
  • ید: 15 %
  • پتاسیم: 13 %
  • ویتامین ب 1: 13 %
  • ویتامین ب 2: 12 %
  • چربی( در 4 اونس): 3.37 گرم
  • شکر و فیبر: صفر
  • کولین: 21%

این ارقام به خوبی نشان می دهد با مصرف تن ماهی می توان این ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را به بدن رساند و سلامت خود را افزایش داد. در صورتی که کمبود ویتامین ب و د داشته باشید ماهی تن منبع خوبی برای دریافت آن محسوب می شود.

با توجه به نوع ماهی کنسرو شده می تواند دارای میزان خوبی چربی های مفید مثل امگا 3 باشد. نکته منفی غذاهای کنسروی، سدیم یا نمک بالای آن می باشد. تن ماهی هم می تواند نمک بسیاری داشته باشد. برچسب ارزش غذایی روی قوطی تن ماهی را بخوانید و محصولی را انتخاب که سدیم و نمک کمتری داشته باشد.

در پایان از همراهی شما متشکریم. همچنین در صورت تمایل برای اطلاع از کالری انواع ساندویچ و کالری انواع نان  از این مطالب نیز بازدید نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان