ماهان شبکه ایرانیان

نشانه‌های خبرهای جعلی رمزگشایی می‌شود

کتاب حاضر، با کاوش در شبکه پیچیده‌ای از نمادها، نشانه‌ها و معانی، به دنبال آشکارسازی رمزهای نشانه‌شناختی نهفته‌ای است که در تولید خبرهای جعلی و اشتباه‌پراکنی‌ها به کار می‌روند.

به گزارش مشرق، وقتی خبری را به راحتی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی بازنشر می‌کنیم، به چه چیزی فکر می‌کنیم؛ خود خبر، مخاطب خبر یا راستی خبر؟ انتقال موثر اطلاعات در مطالعه ارتباطات معاصر با توجه به رسانه‌های نو و شبکه‌های اجتماعی پرکاربرد و پرمخاطب، پدیده‌ای بسیار کهن اما نرم و نو را مورد توجه قرار داده است که به آن «خبرهای جعلی» یا «فیک‌نیوز» می‌گویند.

نشانه‌های خبرهای جعلی رمزگشایی می‌شود

خبرهای جعلی در رقابت‌های قدرت، زمانه انتخابات، هنگام جنگ و زمان‌های ناشناخته برای مخاطبان تهیه و تنظیم و منتشر می‌شود که مخاطب فقط و فقط با شناخت، تمرین و حرفه‌ای شدن می‌تواند به رموز جعلی بودن آن پی ببرد.

کتاب حاضر، با کاوش در شبکه پیچیده‌ای از نمادها، نشانه‌ها و معانی، به دنبال آشکارسازی رمزهای نشانه‌شناختی نهفته‌ای است که در تولید خبرهای جعلی و اشتباه‌پراکنی‌ها به کار می‌روند. کتاب با رویکردی متمایز، هر دو چشم‌انداز نشانه‌شناختی دوگانه و سه‌گانه را به عنوان عناصر بنیادی برای درک پیچیدگی‌های نهفته در اخبار جعلی و اشتباه‌پراکنی‌ها بررسی و با استفاده از مطالعات موردی دقیق، بینش‌های ارزشمندی را در مورد شناسایی و تجزیه و تحلیل خبرهای جعلی و اشتباه‌پراکنی ارائه می‌کند که برای استادان، پژوهش‌گران، روزنامه‌نگاران، سیاست‌گذاران، تاثیرگذاران و هر کسی که با تاثیر خبرهای جعلی، اشتباه‌پراکنی‌ها و رمزهای نشانه‌شناختی بر افکار عمومی درگیر است، مطالعه‌اش ضروری به نظر می‌رسد.

کتاب «رمزگشایی از نشانه‌های اخبار جعلی» نوشته «تاتیانا ایسکاندرووا» به ترجمه «عاطفه رضوان‌نیا» به تازگی از سوی انتشارات همشهری در 112 صفحه، بهار 1404 به بهای 150 هزار تومان منتشر و روانه بازار گردیده است..

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان