ابزار کیک و شیرینی پزی معمولاً مجموعه ای از وسایل هایی است که برای پخت و پز کیک و شیرینی و انواعی از دسر ها استفاده می شود و در ادامه همه آن ها را برایتان بررسی می کنیم تا با آن ها آشنا شوید.
لیست ابزار کیک و شیرینی پزی
ابزار کیک و شیرینی پزی معمولاً به دو دسته پایه و تخصصی تبدیل می شود. در ادامه تمامی ابزار هایی که می توانید در این زمینه مورد استفاده قرار دهید را برای تان یک به یک مورد بررسی قرار می دهیم و کاربرد آن ها را برایتان خواهیم گفت.
قالب های کیک
قالب های کیک را می توانید در انواع و اقسام متفاوت از قنادی ها تهیه کنید و باید در نظر داشته باشید که این قالب ها بسیار مفید هستند و می توانند به شکل دادن کیک شما کمک نمایند. همچنین بهتر است سعی کنید تا از قالب های استیل استفاده کنید زیرا این قالب ها چه در یخچال و چه در فر به خوبی کار خود را انجام می دهند و خرابی آن ها نسبت به قالب های سیلیکونی بسیار کم تر است. همچنین می توانید برای تهیه کیک از قالب های خود فر نیز استفاده کنید.

وردنه
اگر می خواهید شیرینی بپزید نیاز است تا ابتدا خمیر آن را صاف کنید و یکی از وسایلی که در این زمینه به کمک شما می آید وردنه است. وردنه از ابزار های پایه برای ساخت شیرینی و کیک می باشد.
همزن
مهم ترین ابزار دیگری که در کیک پزی و شیرینی پزی مورد استفاده قرار می گیرد همزن می باشد که شما می توانید آن را به دو دسته برقی و یا دستی در بازار مشاهده کنید. معمولاً اگر می خواهید برای خانه کیک بپزید می توانید از همزن های دستی نیز استفاده کنید ولی اگر می خواهید شیرینی پزی را در ابعاد گسترده تری انجام دهید بهتر است همزن برقی داشته باشید تا مواد کیک و شیرینی شما به راحتی و بدون هیچ مشکلی آماده شود.
الک
الک یکی از مهم ترین وسایل کیک پزی می باشد که برای الک کردن آرد و سایر مواد خشکی که می خواهید در کیک استفاده کنید به کار می رود. این مورد اهمیت بسیار زیادی دارد و می توان گفت که یکی از ابزار های پایه برای شیرینی پزی است.
ترازو
یکی دیگر از وسایل پایه برای ساختن کیک بازو می باشد. باید در نظر داشته باشید که تمامی مواد اولیه برای ساختن کیک و یا شیرینی باید اندازهگیری شده و همه مواد باید اندازه های دقیق مورد استفاده قرار بگیرند. در غیر این صورت ممکن است کیک شما آنطور که انتظار دارید تهیه نشود و مشکلاتی در این زمینه برایتان ایجاد شود.
پیمانه
پیمانه ها معمولاً برای اندازهگیری حجم مواد اولیه به کار می رود و باید سعی کنید آن ها را به صورت دقیق مورد استفاده قرار دهید تا بتوانید شیرینی و کیک های بسیار خوب و خوشمزه را بسازید.
فر
یکی از وسایل کاربردی در این زمینه که به نوعی ابزار پایه برای کیک و شیرینی پزی به کار می رود فر می باشد. فر برای پختن کیک و شیرینی اهمیت بسیار زیادی دارد. البته هستند افرادی که از قابلمه و گاز برای پخت کیک و شیرینی استفاده می کنند ولی باید در نظر داشته باشید که پخت کیک در فر بهتر خواهد شد.
لیسک
برای اینکه بتوانید مواد اولیه کیک و شیرینی را با یکدیگر ترکیب کنید نیاز به لیسک دارید تا خوبی بتوانید این کار را انجام دهید. لیسک ها معمولاً جنس پلاستیکی دارند و همچنین بهتر است برای هم زدن مواد اولیه به هیچ عنوان از قاشق های فلزی استفاده نکنید زیرا این کار باعث می شود تا پف کیک شما از بین برود.

دستکش مخصوص فر
اگر برای تهیه شیرینی و کیک از فر استفاده می کنید باید دستکش مخصوص آن را نیز داشته باشید زیرا این کار به شما کمک می کند تا دست شما در برابر حرارت فر آسیب نبیند و سوختگی زیادی برایتان ایجاد نشود.
کاغذ های روغنی
از دیگر ابزار های پایه که در تهیه کیک و شیرینی به کار می رود کاغذ روغنی می باشد در واقع کاغذ روغنی به شما کمک می کند تا کیک و یا شیرینی های شما به کف قالب نچسبد و به راحتی جدا شود. همچنین باید در نظر داشته باشید که این کاغذ ها را باید به صورت مخصوص از قنادی ها تهیه نمایید.
قیف و ماسوره
معمولاً برای تزیین کیک و شیرینی با استفاده از خامه نیاز است تا قیف و ماسوره آن را تهیه کنید. می توانید انواعی از ماسوره ها را از قنادی ها تهیه کرده و هر کدام از آن ها شکل های متفاوتی برای تزیین خواهند داشت.
ابزار های فوندانت
ابزار های فوندانت تنها زمانی به کار شما می آیند که بخواهید با استفاده از فوندانت کیک را تزیین کنید.این ابزار ها شامل کاتر فوندانت، مالد فوندانت، اتو فوندانت، تپانچه فوندانت، مهر فوندانت، سمبه فوندانت و قلم طراحی فوندانت می باشد.
کاتر
برای اینکه بتوانید خمیر کیک و شیرینی را به هر طریقی که دوست دارید برش بزنید نیاز است تا ابزاری به اسم کاتر داشته باشید این مورد به شما کمک می کند تا بدون به هم خوردن کیک و شیرینی به راحتی شکل های مختلفی به آن بدهید.
پایه گردان کیک
از دیگر وسایل های پایه ای که برای تهیه شیرینی و کیک مورد نیاز است پایه های گردان می باشد. در واقع این پایه ها برای چرخاندن کیک در حین تزیین استفاده می شود و اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر می خواهید شیرینی پزی را به عنوان حرفه ای دنبال کنید باید از این پایه ها نیز استفاده نمایید.
دستگاه های قنادی
از ابزار های تخصصی قنادی می توان به دستگاههای آن اشاره کرد که شامل انواعی از میکسر ها و فر های تخصصی و همچنین دستگاه های بستنی سازی می باشد. باید در نظر داشته باشید که این دستگاه تنها زمانی به مورد نیاز شما هستند که بخواهید کار شیرینی پزی را دنبال کنید در غیر این صورت کاربرد زیادی ندارند.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه شما می توانید یک سری اطلاعات دیگری در مورد ساخت پاپیون با خمیر های فیمو و طرز تهیه اسلایم شفاف نیز مشاهده نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه استفاده کرده تا بتوانید وارد صفحات مربوطه شوید.