به گزارش ایسنا، ابراهیم شکوری در حاشیه مراسم نکوداشت محمد خبیری در جمع خبرنگاران در مورد خصوصی سازی باشگاهها گفت: بحث خصوصی سازی سالهای زیادی است که مطرح شده و مهمترین مساله در این بخش حق پخش است. در همه جای دنیا 70 تا 80 درصد از حق پخش برای باشگاهها است اما باشگاههای ما از این قضیه مستثنی هستند. اگر حق پخش به باشگاهها نرسد خصوصی سازی انجام نمیشود.
او در این مورد افزود: مذاکرات خوبی صورت گرفته اما این عزم جدی را میطلبد که صدا و سیما، وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و باشگاهها باید به تعامل خوبی برسند.
شکوری در ادامه بیان کرد: اگر بخواهیم خصوصی سازی انجام دهیم باید از حق پخش خود دفاع کنیم. یک باشگاه چقدر میتواند بازیکن ترانسفر کند یا اسپانسر داشته باشد؟ به نظرم برای خصوصی سازی اولین راه گرفتن حق پخش است.
او در ادامه افزود: صدا و سیما باید حداقل حق پخش را به باشگاهها پرداخت کند وگرنه هر چه برنامه ریزی کنی فایده ندارد. دلیل اصلی به سرانجام نرسیدن باشگاههای خصوصی این است که وقتی هزینه انجام میدهید باید درآمدی هم کسب کنید. باشگاه ما از کجا درآمد کسب کند. چقدر بلیت و پیراهن بفروشد؟ هر چقدر این کار را هم انجام دهند باز هم نمیتوانند هزینههایشان را تأمین کند. در نهایت به حق پخش می رسیم. باشگاه خصوصی توان رقابت با باشگاه دولتی را ندارد چون باشگاه دولتی از بودجه دولتی میتواند استفاده کند و طرفدارانی دارد و میتواند از این راه هم درآمد داشته باشند اما باشگاههای خصوصی چنین امکانی ندارند.
او در پاسخ به این سوال که مذاکرات حق پخش به کجا رسیده است؟ بیان کرد: خوب پیش رفته، دید مسئولان صدا و سیما عوض شده اما مستلزم رسیدن به نتیجه قطعی هستیم.
شکوری در مورد مربی تیم ملی فوتبال مردان گفت: انشاءالله انتخاب میشود. بررسیهای لازم دارد صورت میگیرد. فدراسیون و تاج تلاش دارند با برنامه ریزی و فکر مربی را تعیین کنند.
شکوری در پاسخ به اینکه آیا بهتر نبود برای روز فیفا دی یک مربی موقت تعیین میکردیم؟ گفت: بین اینکه یک فیفا دی را از دست بدهیم یا انتخاب یک مربی نامناسب، فکر شده و ترجیح بر از دست دادن فیفا دی بوده است. باید سعی کنیم با فکر و برنامه یک مربی خوب انتخاب کنیم تا برای جام جهانی 2022 مدعی باشیم و نتایج خوبی بگیریم.
درودگر: 6 ماه است با صدا و سیما درگیر حق پخش هستیم
همچنین صادق درودگر در پاسخ به این سوال که آیا صدا و سیما و سازمان لیگ توانستند توافق درستی برای حق پخش باشگاهها انجام دهند؟ گفت: الان 6 ماه است که با صدا و سیما درگیر هستیم، برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور که به تصویب مجلس رسیده است، مقرر کرده دولت بودجهای برای صدا و سیما پیش بینی کند که به ورزش و فوتبال داده شود. ولی تاکنون در این شش ماه به نتیجهای نرسیدیم. صدا و سیما برنامههایی دارد و میخواهد در این حوزه برای کسب درآمد فعالیت کنیم. امیدوارم بتوانیم به چیزی که دنیا و قانون برای فوتبال پیش بینی کرده عمل کنیم و باشگاهها را از این شرایط نجات دهیم.
درودگر در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط اقتصادی فدراسیون برای تأمین مالی تیم ملی چه برنامهای دارید؟ گفت: این حوزه فعالیت من نیست. من در لیگ فعال هستم و بهتر است از مسؤولان اقتصادی فدراسیون سوال کنید.