سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از آشپزباشی برای درمان ناراحتی و کج خلقی میتوانید از توصیههای طب سنتی کمک بگیرید. به طور مثال گیاهان حاوی اسیدهای چرب امگا3 و گیاه سنت جونز ورت و منابع غذایی حاوی فولات از خوردنیهای موثر برای تغییر خلق و خو به شمار میروند.
در واقع برای بهبود حالات روحیتان می توانید به جای داروهای ضد افسردگی از راهکارهای طبیعی کمک بگیرید.
گل راعی
سنت جونز ورت یا گل راعی گیاهی است که برای درمان علائم افسردگی خفیف تا متوسط کاربرد دارد. البته این گیاه ممکن است با برخی از داروها تداخل ایجاد کند، بنابراین باید از مصرف همزمان آنها اجتناب شود. براساس تحقیقات دانشگاه کوئینزلند در استرالیا، کاربرد سنت جونز ورت در افرادی با علائم افسردگی نتیجه ای مشابه یا فراتر از داروهای مرسوم ضد افسردگی تجویزی را دارد. همچنین استفاده از این گیاه انتخابی بسیار مقرون به صرفه است.
اسیدهای چرب امگا3
اسیدهای چرب امگا3 نوعی از اسیدهای چرب چند اشباع نشده بوده که با مصرف روغن ماهی و دانه بذر کتان قابل دریافت است. کمبود شدید اسیدهای چرب امگا 3 با افسردگی بالینی و سایر اختلالات از جمله اختلال دوقطبی ارتباط دارد.
مصرف روزانه اسیدهای چرب امگا3 با بهبود علائم و تثبیت حالات روحی در افراد مبتلا به افسردگی و اختلال دوقطبی همراه است. از دیگر فواید امگا3 می توان به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی اشاره کرد که انتخاب سالم تری برای بهبود خلق و خو محسوب میشود.
مکمل های اس-آدنوزیل متیونین
اس آدنوزیل متیونین یا SAMe ترکیبی در بدن بوده که مسئولیت حفظ سیستم ایمنی و تولید برخی از مواد شیمیایی در مغز از جمله سروتونین را دارد. مصرف منظم مکمل های SAMe یک گزینه درمانی بالقوه برای اختلال افسردگی اساسی بوده، به طوری که ممکن است در تولید سروتونین و بهبود علائم آن موثر باشد.
فولات
فولات یکی از ویتامینهای گروه B بوده که با مصرف سبزیحات، میوه ها، مغزهای آجیل، گوشت و تنوعی از مواد غذایی دیگر قابل دریافت است. فولات نقش مهمی در اثرات SAMe دارد و مکمل یاری با این ویتامین ممکن است در کاهش علائم افسردگی مفید باشد.