هند ۱۰ میلیارد دلار تجهیزات نظامی آمریکایی می خرد

با وجود اختلافات تجاری و نگرانی هند از قوانین جدید مهاجرتی آمریکا، دهلی نو اعلام کرده است که تا دو سال آینده تجهیزات نظامی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار از واشگنتن خریداری خواهد کرد. تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۰۴ تیر ۱۳۹۸

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، نشریه " تایمز او ایندیا" به نقل از مقامات اگاه در وزارت دفاع هند اضافه کرد جدیدترین قرارداد دفاعی میان هند و آمریکا که هم اکنون در مرحله تأیید دولت هند قرار گرفته است، توافق خرید 10 فروند هواپیمای تجسس و نظارت بلند مدت دریایی موسوم به "پوسایدون پی 8" به ارزش سه میلیارد دلار می‌باشد.

یک مقام دفاعی هند گفت: قرارداد خرید 10 فروند هواپیمای "پوسایدون پی 8" توسط شورای عالی تأمین دفاعی هند مورد تأیید قرار گرفت و اکنون راجنات سینگ وزیر دفاع هند باید در خصوص آن تصمیم گیری کند.

هند هم اکنون دارای 12 فروند هواپیمای "پوسایدون پی 8" می‌باشد.

هند در سال 2008 هشت فروند از این نوع هواپیما را به قیمت 2.1 میلیارد دلار خریداری کرد و در نیروی دریایی خود به خدمت گرفت. این کشور همچنین 4 فروند دیگر هواپیمای "پوسایدون پی 8" را از آمریکا به قیمت 1.1 میلیارد دلار خریداری کرده است که قرار است تا سال 2022 تحویل بگیرد.

سایر قراردادهای نظامی هند با آمریکا که در طول دو سال آینده امضا خواهند شد شامل خرید 24 فروند بالگرد چند منظوره دریایی به ارزش 2.6 میلیارد دلار، نسل دوم موشک‌های زمین به هوا (NASAS) به ارزش یک میلیارد دلار و شش فروند بالگرد آپاچی به ارزش 930 میلیون دلار می‌باشد.

با وجود اینکه آمریکا از سال 2007 تاکنون توانسته است قراردادهای نظامی به ارزش 17 میلیارد دلار با هند امضا کند، اما واشنگتن همچنان هند را به دلیل روابط نظامی خود با روسیه تهدید به تحریم می‌کند.

آمریکا ضمن تهدید هند در خصوص ادامه همکاری‌های راهبردی نظامی میان دو کشور در آینده، از دهلی نو درخواست کرده است تا قرارداد نظامی خرید سامانه موشکی اس 400 با روسیه را لغو کند.

در هفته‌های اخیر مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که واشنگتن آماده فروش تجهیزات جنگی مانند سامانه موشکی تاد، پاتریوت و جنگنده‌های اف 35 به هند است. البته شرط آمریکایی‌ها برای دست یابی هند به این تجهیزات و تکنولوژی لغو قرارداد خرید سامانه موشکی اس 400 با روسیه می‌باشد.

سال 2017، ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم‌های واشنگتن شدند. بند 231 قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش‌های دفاعی و امنیت روسی هستند، واجد شرایط تحریم از سوی آمریکا خواهند بود.

آمریکا چندین بار اعلام کرده است که کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم‌های آمریکا خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان