ماهان شبکه ایرانیان

روشهای نوین کاشت مو

در این مطلب با بررسی جدیدترین روش‌های کاشت موی سر و با معرفی مزایا و معایب هر روش، به شما در انتخاب بهترین گزینه کاشت مو، کمک خواهیم کرد.

روشهای نوین کاشت مو

چرا کاشت مو؟

بدون شک ریزش مو یکی از ناراحت کننده‌ترین مسائلی است که یک فرد در دوران زندگی خود با آن برخورد می‌کند و افرادی هم که دچار ریزش وسیع مو هستند از نظر ظاهری مسن‌تر از هم سن‌های خود که موهایشان نریخته به نظر می‌رسند و این مسئله می‌تواند منجر به ایجاد افسردگی و عدم اعتماد به نفس در فرد بشود. البته ریزش مو در افراد مختلف عکس العمل‌های متفاوتی را ایجاد می‌کند. تعداد معدودی از مردان مشکل طاسی خود را به خوبی پذیرفته و با آن کنار آمده اند، ولی امروزه اکثر مردان طاس برای برگرداندن مو‌های از دست رفته به دنبال هر درمانی می‌روند، از درمان‌های سنتی گرفته تا دارویی و جراحی. چرا که به نظر آن‌ها داشتن مو مترادف است با جوانی، زیبایی و اعتماد به نفس. در چنین شرایطی باید به دنبال بهترین راه حل بود و تنها راه حل دائمی برای مو‌های از دست رفته عمل جراحی کاشت مو می‌باشد.

روشهای نوین کاشت مو

جهت مشاوره رایگان با کلینیک ایرانیان کلیک کنید.

دلایل علمی ریزش مو

ریزش مو دلایل بسیاری دارد، اما قبل از هر چیز باید علت ریزش آن بررسی شود و با توجه به دلایل آن درمان مناسب و نتیجه بخش را برای آن مشخص کرد.

بطور تقریبی در حدود 80 تا 100 هزار تار مو در سر وجود دارد که بیش از 80 % آن‌ها در حال رشد هستند. بطور متوسط روزانه 50 تا 100 عدد مو ریزش دارد. همچنان که یک مو می‌ریزد موی جدید جای آن را می‌گیرد، اما مشکل زمانی آغاز می‌شود که مو‌های ریزش یافته بیشتر و سریع‌تر از مو‌های رویش یافته جدید باشد و یا رشد مو‌های جدید ضعیف شود. در این حالت پس از مدتی از تعداد کل مو‌ها کم شده و فرد متوجه کاهش حجم موهایش می‌شود.

عوامل مختلفی می‌توانند بر سیکل رشد اثر کرده و باعث ریزش موقت یا دائمی شوند. شایع‌ترین علت طاسی در مردان هورمن آندروژن و عامل ژنتیک می‌باشد. از دیگر دلایل ریزش مو (خصوصا در خانم‌ها) به علت استرس، افسردگی، خونریزی، رژیم غذایی سخت و نامناسب و کمبود پروتئین، استفاده و یا قطع دارو‌های هورمونی، مصرف قرص‌های ضدبارداری طولانی مدت، کمبود روی یا آهن، آسیب‌های فیزیکی طولانی مثل تحریک و فشار و کشش تار مو (استفاده از اتوی مو، سشوار، بیگودی و ...) تب بالا، پرکاری یا کم کاری تیروئید، کم خوابی و ... می‌باشد که معمولاً موقتی و قابل درمان هستند.

انواع روش‌های کاشت مو

  • روش FUT

برداشت مو با یک نوار کوچک از ناحیه پشت سر که معمولاً تحت بی‌حسی موضعی انجام شده و حاوی 1500 تا 2500 گرافت که حاوی 7000 تا 9000 تار مو می‌باشد و سپس محل عمل به ظرافت ترمیم شده، چون خط برداشت در مسیر رویش مو‌ها بوده معمولاًً محل ترمیم دیده نمی‌شود. سپس توسط تیم جراحی زیر میکروسکوپ گرافت‌های فولیکول‌های مو بصورت واحد‌های یک، دو و یا سه تایی جدا و آماده جهت کاشت می‌شود. در این روش معمولاًً نیاز به تراشیدن کل مو‌های سر فرد نبوده و فقط ناحیه‌ای که جهت برداشت و کاشت لازم است کوتاه می‌شود و سپس فولیکول‌های آماده شده تک تک و خیلی منظم طبق طرح از قبل تعیین شده کاشته می‌شود. از دیگر ویژگی‌های این روش سرعت عمل پیوند در طی سه تا پنج ساعت می‌باشد.

در حال حاضر FUT مطمئن‌ترین و قطعی‌ترین روش کاشت مو در دنیا بوده و تا 97 % استفاده کنندگان از این روش به نتیجه دلخواه رسیده اند.

روشهای نوین کاشت مو

  • روش FIT

بوسیله پانچ از ناحیه بانک مو، که معمولاً از پشت سر و بالای گوش‌ها انتخاب می‌شود، عمل برداشت انجام شده مجدداً بوسیله پانچ یا slit پیوند داده می‌شود. بطور تقریبی بسته به نیاز شخص از هر 3 الی 5 واحد فولیکولی موجود در بانک مو یکی خارج می‌شود، از برخی جهات روش کاشت موی FTT مانند روش FUT است، یعنی با بوجود آوردن شکاف‌های ریز این گرافت‌ها کاشته می‌شوند، لازم بذکر است این تکنیک به تنهائی (در روش غیر ترکیبی) معمولاً در افرادی توصیه می‌شود که ناحیه کاشت موی محدود و کوچکی دارند و یا کاشت مو در قسمت‌های محدودی مثل ابرو، صورت و محل زخم‌های قدیمی باشد.

روشهای نوین کاشت مو

کدام روش کاشت مو مناسب شماست؟

یکی از مهمترین سوالات مراجعه کنندگان به کلینیک‌های کاشت مو این است که باید از کدام روش استفاده کنند. پاسخ این سئوال آسان است. شما خودتان را اذیت نکنید و اگر به پزشک خود اعتماد دارید انتخاب روش را به عهده او بگذارید، اما به طور کلی بهترین روش کاشت مو دو جلسه FUT با فاصله یکسال است، زیرا در برداشت و کاشت FUT در یک جلسه مقدار زیادی مو برداشت می‌شود، زمان عمل کوتاهتر است و بانک موی بیمار کمتر تخریب می‌شود و در نتیجه کاشت، طبیعی‌تر خواهد شد و تراکم‌های بالاتری را می‌توان بدست آورد.

روشهای نوین کاشت مو

  • اگر بیمار از جراحی ترس دارد و تمایل به بخیه زدن و بخیه کشیدن ندارد و از اسکار پشت سر (خط بخیه) نگران است و یا به هر دلیل دیگری تمایل به FUT ندارد روش FIT مناسب‌تر است.
  • اگر بیمار اجازه تراشیدن مو‌ها را نمی‌دهد روش FUT انجام می‌شود، زیرا در روش ترکیبی کل مو‌ها تراشیده خواهد شد.
  • اگر مقدار کمی مو لازم داریم (کاشت ابرو، سبیل، ریش و ناحیه اسکار) FIT انجام می‌شود.
  • در برداشت مو از بدن بدلیل ناکافی بودن بانک موی پشت سر معمولاً FIT انجام می‌شود.
  • بیمارانی که قسمت جلوی سر آن‌ها خالی شده است و خط موی جلوی سر آن‌ها وجود ندارد، مناسب‌ترین کاندیدای FUT هستند، در واقع بدلیل ظرافت‌های خاصی که در کاشت نسبت به FIT می‌توان ایجاد کرد، طراحی خط مو و کاشت جلوی سر بهتر است به روش FUT انجام شود.
  • اگر در یک جلسه مقدار زیادی مو لازم است معمولاً FUT بیشتر از FIT جواب می‌دهد و تراکم‌های بالاتر را می‌توان ایجاد کرد.
  • مدت زمان عمل FIT نسبت به FUT طولانی‌تر است در روش FUT مدت 3 تا 5 ساعت و در روش FIT تا 10 ساعت و گاهی بیشتر طول می‌کشد.
  • در پایان تاکید می‌کنیم نظر نهایی را پزشک متخصص با توجه به شرایط متقاضی کاشت خواهد داد.

آیا کاندید مناسبی برای پیوند مو هستید؟

تعدادی ازمهم‌ترین نکات قابل بررسی در متن زیر عنوان شده و کمک می‌کند تا شما بتوانید تا حدودی خود را به عنوان یک کاندید کاشت مو ارزیابی کنید. در گذشته به دلیل استفاده از روش‌های قدیمی پیوند مو بسیاری از افراد طاس کاندید خوبی برای جراحی نبودند در حالیکه امروزه با روش‌های جدید اغلب متقاضیان پیوند مو قادر به عمل می‌باشند.

روشهای نوین کاشت مو

  • سن

معمولاً آقایان 18 تا 25 ساله کاندید مناسبی برای کاشت مو نمی‌باشند بجز موارد خاص با نظر پزشک، زیرا با بررسی میزان ریزش موی فعلی آن‌ها پیش بینی گسترش یافتن طاسی در آینده امکان پذیر نمی‌باشد. اگر در یک فرد جوان با موی کم پشت ناحیه پیشانی با یک جلسه پیوند موبنا به در خواست خود فرد یک خط رویش موی جدید که پرتر و پایین‌تر از خط طبیعی است ایجاد شود این عمل بسیار فرد را راضی می‌کند، ولی این رضایت موقتی خواهد بود، زیرا بعدا با پیشرفت طبیعی ریزش مو در پشت این خط جدید میزان طاسی او تا حدی گسترش یافته که مو‌های باقی مانده در پشت سر به حدی نیست که بتواند پوشش قابل قبولی را تا خط رویش جدید او ایجاد کند. این افراد بهتر است از دارو‌های ضد ریزش مو، PRP و مزوتراپی استفاده نموده و در سال‌های بعدی مراجعه نمایند. لازم به ذکر است در مورد پیوند موی خانم‌ها مسئله سن مطرح نیست.

  • وضعیت سلامت

به منظور بررسی وضعیت سلامت فرد گرفتن شرح حال کامل و انجام آزمایشات لازم ضروری می‌باشد. بیماران دیابتی و فشار خون بالا قبل از عمل بایستی بیماری آن‌ها کنترل شده باشد. بیماری‌های عفونی و مشکلات پوستی قبل از عمل باید درمان شوند.

  • کیفیت و کمیت مو‌ها در ناحیه دهنده مو (بانک مو)

کسانی کاندید خوب برای پیوند مو هستند که در ناحیه پشت سرشان تراکم بالایی ازفولیکول‌های مو داشته باشند. تراکم به معنی تعداد مو‌ها در واحد سطح می‌باشد. اگر تراکم بالا باشد مو‌های قابل دسترس برای کاشت در ناحیه جلوی سر بیشتر است. مو‌های ضخیم و مجعد ظاهر پر تری ایجاد می‌کنند. افرادی که تراکم خوبی ندارند نتیجه عمل کاملا رضایت بخش نیست.

  • میزان شلی پوست سر

میزان شلی پوست مشخص می‌کند تا چه میزان از پوست پشت سر می‌توان بر داشت تا با حد اقل کشش بتوان بخیه زد و احتمال اسکار بخیه کاهش یابد. مسلماً پوست‌های شل‌تر میزان مجاز برداشت پوست بیشتر از پوست سفت می‌باشد.

  • فرایند کاشت مو

این پیوند بصورت یک عمل سرپایی و بدون بیهوشی همراه با بی حسی موضعی بوده و شخص متقاضی کاشت مو در حین عمل هیچگونه دردی حاصل از مو‌های که روی سرش کاشته می‌شود را حس نمی‌کند.

روشهای نوین کاشت مو

پس از اتمام یک جلسه کاشت مو (که حدود 3-5 ساعت طول می‌کشد) به مدت یک روز پانسمان مناسبی روی سر گذاشته شده. بیمار فردای آن روز جهت تعویض پانسمان و ویزیت جراح و شستشوی سر مراجعه می‌کند. در روز دوم بعد از عمل می‌تواند به حمام برود. اما دلمه‌هایی در محل کاشت ایجاد شده که نباید دستکاری شود و این دلمه‌ها تا روز پانزدهم از بین می‌روند.

مو‌های کاشته شده به مدت 2 هفته رشد می‌کنند که این اتفاق نشان دهنده گرفتن پیوندهاست. اما درصد زیادی از مو‌ها از هفته سوم شروع به ریزش کرده، ولی ریشه مو‌ها زنده می‌ماند و مو‌های جدید از ماه دوم به بعد ظاهر می‌شوند که در ابتدا این مو‌ها نازک و کرکی شکل بوده و به مرور ضخیم می‌شوند. در اغلب افراد همراه با ریزش مو‌های کاشته شده تعدادی از مو‌های قبلی بیمار در اطراف محل کاشت نیز وارد فاز استراحت شده و ریزش پیدا می‌کنند و محل کاشت برای مدتی (شاید تا حدود 4 ماه) کم پشت‌تر از سابق دیده می‌شود، این حالت شوک نامیده شده و موقتی است و با بیرون آمدن مو‌ها از حالت استراحت و رشد مو‌های کاشته شده تراکم مورد انتظار ایجاد می‌شود. مو‌های کاشته شده در 6 ماه اول نازک، کرکی و کم تراکم ظاهر می‌شوند و از ماه ششم به بعد مو‌ها پر پشت‌تر شده و تا 12 ماه کامل می‌شوند؛ و در این دوره تفاوت چهره قبل و بعد از کاشت مو بسیار قابل توجه است. کاشت مو هیچگونه عارضه‌ای نداشته و با توجه به مراقبت‌های بسیار ساده‌ای که طی همان 2 هفته اول نیاز به رعایت بوده، مورد دیگری ندارد و شخص از مو‌های طبیعی و یکدستی برخوردار خواهد شد.

روشهای نوین کاشت مو

روشهای نوین کاشت مو

همین حالا با ما تماس بگیرید.

021-75900

روشهای نوین کاشت مو

آدرس شعب کلینیک ایرانیان

شعبه زعفرانیه: خیابان آصف، میدان شهید اعجازی، ساختمان آصف، طبق سوم، واحد 7

شعبه دولت: خیابان دولت، بین دیباجی و محسنیان، طبقه فوقانی بانک پاسارگاد، پلاک 138، طبقه اول

شعبه سعادت آباد: سعادت آباد، میدان شهرداری، خیابان ریاضی بخشایش، روبروی بیمارستان عرفان، ساختمان افتخار، طبقه اول

شعبه تهرانپارس: فلکه اول تهرانپارس، خیابان رشید جنوبی، تقاطع خیابان حسینی، پلاک 42 طبقه اول واحد 2

جهت مشاوره رایگان با کلینیک ایرانیان کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی