ماهان شبکه ایرانیان

هزینه درمان بیماران کرونایی رایگان است

باشگاه خبرنگاران جوان: علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت کرونا در تهران درباره اقدامات ستاد تهران برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: کاهش ساعت کاری با هدف کم کردن تماس‌ها در ادارات انجام شده است چرا که اغلب بعدازظهرها شاهد برگزاری جلسات اداری بودیم.

وی درباره قرنطینه شدن شهر بیان کرد: قرنطینه‌ چهار سطح دارد و بر اسا تجربه کشور چین بهترین مدل قرنطینه‌ همان ماندن افراد در منزل و کاهش ترددهاست، افزون بر این از نظر سازمان بهداشت جهانی هم قرنطینه‌سازی مهمترین رویکرد را همین گونه دانسته است.

زالی گفت: ماندن افراد در خانه باعث کاهش سرایت بیماری در جامعه می شود اما متاسفانه سفرهایی که در روزهای اخیر برخی شهروندان انجام می دهند برخلاف اهداف ماست چرا که در سفر افراد از تسهیلات کمتری برخوردار هستند و تماس‌ها و به تبع آن احتمال ابتلا به این ویروس بیشتر می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اقداماتی که در پادگان‌ها و برای سربازها انجام شده است، به جلسات مشترک با ستاد کل نیروهای مسلح اشاره کرد و افزود: در این مورد بحث و گفت‌وگو شد و رویکرد درخصوص پادگان‌ها نیز تقلیل حضور افراد در حدی که امکان‌پذیر است، در دستور کار قرار گرفته است. از سوی دیگر پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت و نیروهای مسلح مشترکاً برای جلوگیری از شیوع بیماری تدوین کرده‌اند، در پادگان‌ها اجرایی خواهد شد و ان‌شاءالله نیروهای مسلح این اقدامات را در پادگان‌ها شامل تنظیف پتوها و ملحفه‌ها، رعایت موارد بهداشتی را به طور دقیق مدنظر قرار خواهند داد. بی‌تردید سلامت همه افراد جامعه مدنظر است و سلامت سربازان نیز به دلیل اینکه از ذخایر راهبردی قلمداد می‌شوند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

زالی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود اقلام بهداشتی شامل مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک در سطح شهر گفت: بخشی از این کمبود به دلیل مکشی بود که در روزهای نخست توسط برخی سودجویان اتفاق افتاد. چندین انبار با مقدار قابل توجهی ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده در سطح استان کشف شد.

وی ادامه داد: البته یک مقدار مصرف این مواد در میان شهروندان نیز براساس موارد علمی نبوده و در روزهای نخست به دلیل ترسی که در مردم شکل گرفت، مصرف این اقلام بهداشتی افزایش پیدا کرد اما امیدواریم به تدریج بازار به تعادل نسبی برسد. همچنین محموله‌ای عظیمی از این اقلام فردا وارد کشور می‌شود و در داخل کشور نیز در حال تولید این اقلام هستیم. امیدواریم با این تدابیر شاهد گشایشی در این حوزه باشیم. البته شهروندان باید توجه کنند استفاده از ماسک‌ها در سطح شهر ضرورتی ندارد به ویژه ماسک‌های فیلتردار که استفاده از آنها در سطح شهر نیاز نیست.

زالی درخصوص انجام تست کرونا ویروس برای همه افراد جامعه گفت: این تست برای همه مردم ضرورت ندارد. در حقیقت از آن برای غربالگری استفاده نمی‌کنند. کمتر از یک ماه از پیدا شدن این کیت و ورود به عرصه جهانی می‌گذرد بی‌تردید از این کیت زمانی که می‌خواهیم درمان را آغاز کنیم، استفاده می‌شود. لذا در روند درمان برای کرونا و یا آنفلوآنزا پروتکل‌ها متفاوت است. برای تشخیص سیر درمان نیاز به این کیت است.

وی ادامه داد: خیلی از افراد تست اول آنها مثبت و تست قطعی منفی می‌شود. یعنی به صورت قطعی در تست دوم وجه تمایز ویروس کرونا با سایر ویروس‌ها مشخص می‌شود. اساساً در افراد بدون علامت کروناویروس باید به‌گونه‌ای رفتار شود که ویروس به سایر افراد منتقل نشود. تست تعیین‌کننده استراتژی درمان است. مهمترین جایی که این ویروس در دستگاه تنفسی مستقر می‌شود، بخش‌های تحتانی دستگاه تنفسی است که در این شرایط باید دقت ویژه‌ای اعمال شود.

وی تاکید کرد: در مقابله با این ویروس شست و شوی با آب و نمک بسیار موثر است. برخلاف سایر بیماری‌ها گزارش‌های پراکنده‌ای ارائه شده که افراد پس از درمان و منفی شدن تست کروناویروس بار دیگر به این ویروس مبتلا شدند البته این موضوع مورد مناقشه است که احتمالا ویروس در بدن پنهان بوده و سبب شده دوباره این افراد کروناویروس مثبت شوند البته رفتار این ویروس کاملا پیچیده است و نمی‌توان به صورت قطعی در حال حاضر نسبت به آن نظری را اعلام کرد.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود درخصوص اعلام مثبت شدن تست کرونا توسط برخی مسئولان گفت: قطعا این افتخار نیست که مسئولی اعلام کند این ویروس را گرفته چراکه موارد و الزامات مقابله با ویروس را رعایت نکرده و این موجب انتشار فرهنگ عدم محافظت در برابر ویروس می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص پرداخت هزینه درمان توسط بیماران مبتلا به ویروس کرونا گفت: اگر فردی بیماری کووید 19 داشته باشد و تست آن مثبت شد با دستور وزیر بهداشت کلیه خدمات ارائه شده به این فرد رایگان خواهد بود.

وی تاکید کرد: قطعا ما مدت قابل توجهی با این ویروس درگیر خواهیم بود. این ویروس سرمادوست است و اگر شرایط محیطی آن تغییر کند شانس بقای آن کم خواهد شد. بهتر است بپرسیم کی می‌توانیم ویروس را حذف کنیم؟ پاسخ این پرسش به مردم برمی‌گردد که با افزایش بهداشت همگانی تحقق این موضوع امکان‌پذیر خواهد بود. در حقیقت راه ریشه‌کنی این ویروس رعایت بهداشت همگانی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان