به گزارش ایسنا، سعید محمودی پیش از ظهر امروز همزمان با گرامیداشت هفته محیط زیست در مراسم افتتاح سیستم تصفیهخانه فاضلاب سه بیمارستان تهران با بیان اینکه طبق قوانین و مقررات محیط زیست همه بیمارستانها و مراکز درمانی بزرگ موظف به تجهیز سیستم تصفیه فاضلاب در مجموعه خود هستند، گفت: با توجه به اینکه بار میکروبی فاضلاب بیمارستانها بالاست، باید قبل از تحویل به سیستم فاضلاب شهری بار میکروبی آن در حد استاندارد کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه در شهر تهران تقریبا همه بیمارستانها مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب هستند اما برخی از آنها کارایی لازم را ندارند، اظهارکرد: از بهمن ماه سال گذشته کار پایش بیمارستانها و مراکز درمانی را بهصورت جدی در دستور کار قرار دادیم.
محمودی با اشاره به پایش شبانهروزی بیمارستانها و مراکز درمانی توسط محیط زیست استان تهران گفت: چنانچه سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانی غیرفعال باشد، در گام اول اخطاریه محیط زیستی صادر و در صورت بیتوجهی به اخطاریه موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه در دورهای برای تخلفات محیط زیستی بیمارستانها اخطاریه و بازداشت صادر میشد، اظهار داشت: در حال حاضر حرکت به سمت حفظ محیط زیست و رعایت استانداردها است و افتتاح تصفیه خانه فاضلاب بیمارستانها قابلیت الگوبرداری را دارد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه محیط زیست آمادگی کامل برای همکاری و تعامل بیشتر در جهت بهتر شدن شرایط را با بیمارستانها دارد، تصریح کرد: افتتاح این تصفیهخانهها حاصل نگاه جمعی و تلاش بینبخشی است و محیط زیست بهتنهایی نمیتواند حفاظت از محیط زیست را محقق کند و این مهم به همه مربوط است و همه باید نسبت به حفظ و صیانت از آن احساس مسئولیت کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران تاکید کرد: حوزه بهداشت نزدیکترین ارتباط با محیط زیست را دارد و نیازمند بیشترین همکاریها هستیم.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، همزمان با پنجمین روز از گرامیداشت هفته محیط زیست با شعار جهش تولید، حفظ محیط زیست برای توسعه پایدار ایران، سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستانهای یاس در فضایی به مساحت ٧٢ متر مربع و با اعتبار 4 میلیارد ریال، حضرت علی اصغر با ظرفیت 150 متر مکعب پساب بیمارستانی با اعتبار 4 میلیارد ریال، مرکز پزشکی آموزشی درمانی اختر با ظرفیت تصفیه 100 متر پساب و بهره برداری 60 متر مکعب همچنین با اعتبار حدود 2 میلیارد ریال و پاسگاه محیط بانی کن و سولقان در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی به بهرهبرداری رسید.
ضرورت حفظ زیستگاهها در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
به گزارش ایسنا محمودی در حاشیه افتتاح پاسگاه محیط بانی کن و سولقان با اشاره به اینکه استان تهران در حوزه محیط زیست طبیعی و محیط بانی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: در کلان شهر تهران مسائل مربوط به حوزه محیط زیست انسانی و آلودگی هوا بیشتر پیگیری می شده و نگاه و توجه لازم به مسائل محیط زیست طبیعی نبوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه منطقه حفاظت شده البرز جنوبی از نظر جمعیتهای حیات وحش از ارزش بالایی برخوردار است همچنین حفظ زیستگاهها و جلوگیری از تغییر کاربریها و تخریب محیط زیست در این منطقه ضرورت دارد، تصمیم گرفته شد یک پاسگاه محیط بانی فعال در این منطقه احداث شود.
محمودی ادامه داد: یگان حفاظت محیط زیست شهر تهران نیز فعال است و یک سیستم پویا از محیط بانان در این پاسگاه مستقر خواهد بود.
احمد صابری - بخشدار کن - نیز در این مراسم با اشاره به اینکه نقش عوامل محیط زیستی در کشور کمتر از عوامل امنیتی نیست، گفت: فعالیت، تلاش و ثمره کار محیط زیست کمتر از سازمانهای امنیتی نیست و در کنار امنیت، داشتن محیط زیست سالم و مناسب برای همه مخلوقات ضروری است.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در راستای برقراری امنیت واژهای به نام تولید امنیت وجود دارد و ابتدا امنیت تولید سپس حفظ و حراست می شود، اظهارکرد: در حوزه فعالیت محیط زیست هم صرفا حفظ و حراست کفایت نمیکند و تولید محیط زیست مهم تر از حفاظت آن است.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، صابری با اشاره به اینکه همه مردم و آحاد جامعه باید در حفظ محیط زیست دخیل باشند و این امر وظیفه همه است، گفت: مجموعه محیط زیست باید در تولید و حفظ آن برنامهریزی داشته باشد و در جهت ارائه طرحها و ایدههای جدید برای حفظ محیط زیست تلاش کند.