ماهان شبکه ایرانیان

پرویز فتاح:

پروژه سنگان به محض بهره‌برداری وارد بازار سرمایه می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: پروژه سنگان به دلیل اینکه هنوز آماده نشده، نمی تواند وارد بورس شود ولی تلاش ما این است که زمان بهره برداری آن، این پروژه نیز وارد بورس شود.

پروژه سنگان به محض بهره‌برداری وارد بازار سرمایه می‌شود

به گزارش ایسنا پرویز فتاح امروز در نشست خبری با خبرنگاران در بنیاد مستضعفان خراسان رضوی در رابطه با سفر امروز خود به مشهد اظهار کرد: 22 درصد شرکت کشاورزی و دام پروری بینالود در خراسان رضوی نیز وارد بازار بورس شده و برنامه ما این است که باقی این شرکت نیز وارد بورس شود. یک شرکت دیگر در همین حوزه نیز قرار است وارد بازار سرمایه شود.

وی با اشاره به سفر امروز خود به خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در این سفر دیداری با تولیت آستان قدس رضوی داشتم. بنیاد مستضعفان با آستان قدس بسیار آشناست و تعامل ما با این نهاد بسیار خوب است. بنیاد تقریبا هر 2 تا سه هفته یک مرتبه با آستان جلسه دارد. هماهنگی های لازم نیز با استاندار خراسان رضوی در این سفر امروز صورت گرفت. بنای ما این است که در بنیاد به نفع مردم و ساختار اداری کشور تعامل و تصمیم گیری شود و این توصیه اکید ما به بخش املاک مان در استان هاست. 

فتاح افزود: در سفر امروز پیشنهادات مختلفی به مسئولان استان ارائه کردم که اگر این پیشنهادات مورد قبول واقع شود، آماده خدمت به مردم هستیم. یکی از این پیشنهادات احداث مسکن برای محرومان در حاشیه مشهد است که قرار شد موضوع بررسی شود تا مشخص گردد سهم ما در این کار چقدر خواهد بود و مساله نهایتا در قالب یک توافقنامه به مرحله اجرا درآید. پیشنهاد دیگر به آقای علم الهدی بود مبنی بر اینکه محرومانی که به مشهد می آیند، خدمات رایگان دریافت کنند. پیش از این تعدادی زمین توسط شهرداری ها در اختیار مسئولان استان ها قرار گرفت تا زائرسرا برای محرومان احداث کنند اما  آن ها نمی توانند این برنامه را به پایان برسانند. پیشنهاد من این بود که این پروژه ها در برخی استان هایی که نمی توانند چنین برنامه هایی را تمام کنند، به بنیاد ارائه شود تا پس از تکمیل، کمیته امداد آن را مدیریت کند. 

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به برنامه بنیاد مستضعفان برای تکرار پروژه قلعه گنج سمنان در خراسان رضوی اظهار کرد: در استان خراسان رضوی برای این منظور 2 شهرستان را پیشنهاد داده ایم که امیدواریم تا یک ماه آینده به نتیجه برسیم و در یکی از این شهرستان ها مستقر خواهیم شد و با در نظر گرفتن همه مسائل، در آن سرمایه گذاری خواهیم کرد و امیدواریم این سرمایه گذاری منتهی به آبادانی شود. سایر شهرستان های استان نیز می تواند از آن الگوبرداری کند. 

وی با اشاره به سرمایه گذاری بنیاد در حوزه معادن و فولاد در سنگان خواف ادامه داد: ما در حال سرمایه گذاری در کارخانه تولید کنسانتره آهن در سنگان هستیم که مجوز آن هم شامل معدن و هم شامل کنسانتره فولاد است. این پروژه 72 درصد تا امروز پیشرفت داشته که براساس آمارها اگر این پیشرفت به 92 درصد برسد، پروژه مذکور قابل افتتاح خواهد بود. ما امروز اعلام می کنیم این پروژه با سرمایه گذاری 500 میلیارد تومانی تا انتهای سال به نتیجه می رسد. مجموع سرمایه گذاری بنیاد در این پروژه 2000 میلیارد تومان است که قصد تکمیل و توسعه آن را نیز در دستور کار داریم.

فتاح خاطرنشان کرد: چند پروژه کشاورزی نیز در بینالود، چناران و... در دست اقدام است که یکی احداث یک گاوداری 6000 راسی است. پروژه های باغداری و تولید میوه نیز در برنامه بنیاد برای سرمایه گذاری در استان وجود دارد. یکی دیگر از مسائل مورد تاکید ما توسعه تولیدات گلخانه ای است که این استان از محل همین تولیدات صادرات داشته است. این برنامه ریزی ها موجب می شود بخش کشاورزی در این استان توسعه پیدا کند. از نظر گلخانه ای و توسعه گاوداری در خراسان رضوی برنامه توسعه ای در دستور کار قرار گرفته که برخی پروژه های آن امسال به بهره برداری می رسد.

بنیاد مستضعفان تا پایان سال 1400 پروژه نیمه تمام در مشهد نباید داشته باشد

رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: در مشهد پروژه هایی در دستور کار است که یکی از آن پروژه فیروزه شرق است. این پروژه پیشرفت بالایی دارد که امیدواریم آن را نیمه دوم امسال افتتاح کنیم. در حال حاضر پیشرفت این پروژه بیش از 80 درصد بوده و سرمایه گذاری آن بیش از 400 میلیارد تومان است که با پیش فروش و فروش بازخواهد گشت. به طور کلی بنیاد مستضعفان در مشهد پروژه نیمه تمام تا پایان سال 1400 نباید داشته باشد.

فتاح تصریح کرد: اقدامات ما در حوزه بنیاد علوی در رابطه با محرومیت زدایی جریان دارد. در رابطه با اسناد علوی و املاکی که به مردم مسترد می شود، تا سال پیش 3800 فقره از این املاک و اسناد تحویل شد و امسال نیز تعداد واگذاری ها 1100 فقره است که تذکر داده ایم این فرایند توسعه یابد. مبلغی هم که بابت تسلیم این اسناد و املاک به مردم، اخذ می شود، خیلی اندک و تقریبا رایگان است. 

مسکن خانواده های دارای 2 معلول و بیشتر در کشور ظرف یکی 2 سال آینده احداث خواهد شد

وی با بیان اینکه در زمینه صاحب مسکن شدن معلولان و خانواده های دارای 2 معلول و بالاتر نیز اقدامات خوبی در استان صورت گرفته، گفت: حداقل 20 میلیارد تومان در این زمینه در استان هزینه شده است. نباید خانواده ای دارای 2 معلول و بیشتر در این استان بدون خانه بماند.

فتاح افزود: 1150 واحد برای خانواده های دارای 2 معلول و بیشتر سهم این استان است که نیمی از آن شهری و نیمی دیگر روستایی است. آنچه تا الان واگذار شده، بیش از 800 واحد بوده و 350 مورد باقی مانده است. با کمک بنیاد و دولت مسکن همه خانواده های دارای 2 معلول و بیشتر در کشور ظرف یکی 2 سال آینده احداث خواهد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: هماهنگ با همه دستگاه ها و دولت در زمینه کرونا اقداماتی را انجام داده ایم. سهم این استان پرداخت بلاعوض 30 میلیارد تومان بود و از طریق کمیته امداد، بهزیستی، ائمه جمعه و... در استان توزیع شده که این توزیع به صورت کارت هدیه، پول نقد و یا بسته های حمایتی در قالب رزمایش مواسات و... به افراد نیازمند ارائه شده است. این روند ادامه خواهد داشت و آن را تمام شده نمی دانیم. بیشترین کمک بعد از سیستان و بلوچستان به خراسان رضوی تعلق گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: املاک تجاری بنیاد در سطح خراسان رضوی و ایران 3 ماه مشمول بخشودگی اجاره بها قرار گرفته است. همچنین 35 ملک ما در سطح خراسان رضوی برای فروش در مزایده قرار دارد.

رئیس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: در کمیته امداد برای پنل های خورشیدی و تولید برق از آن، منطقه نمونه کار ما خراسان رضوی بود و بیشترین تعداد را در این استان داشتیم که به صورت انفرادی و در پشت بام ها این پروژه دنبال می شد. کمیته امداد و سایر دستگاه ها این مساله را دنبال می کنند. کار ما به صورت متمرکز است و شاید امسال بتوانیم پروژه یک یا 2 نیروگاه خورشیدی را آغاز و سال آینده آن را افتتاح کنیم.

فتاح خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع کرونا 30 میلیارد تومان ارزاق به این استان اختصاص یافت که به دلیل ارسال نامه و تقاضای آقای علم الهدی و هماهنگی با مدیریت استان، 5 میلیارد تومان آن برای حاشیه شهر پرداخت شد. در کل کشور به جهت شرایط ناشی از شیوع کرونا یک نفر هم از کارکنان بنیاد کار خود را از دست نداده و حقوق کسی نیز عقب نمی افتد. اعتقاد ما این است که از این شرایط سخت تحریم و کرونا باید برای نظام فرصت ایجاد کرد. 

رئیس بنیاد مستضعفان یادآور شد: اسفند ماه سال پیش ماه در شرایط کرونا برنامه سال 99 بنیاد تدوین و تصویب شد. این برنامه نسبت به سال پیش 20 درصد رشد دارد. در واقع بر اساس برنامه عملیاتی جدید کف رشد اقدامات و تولید مادر این سال حداقل 20 درصد خواهد بود. برای تحقق جهش تولید البته باید بیش از این کار کرد که برای این منظور نیز در حال مرور برنامه های خویش هستیم.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان