اگر به دنبال دستورهای جدید برای آماده کردن غذاهای متنوع هستید، در این قسمت ما را همراهی کنید. در این بخش با طرز تهیه قطاب مرغ با یک رسپی ویژه و دستور آسان آشنا می شوید.

طرز تهیه قطاب مرغ را بخوانید:
این غذا یک رسپی آسان و ساده داشته و می تواند برای وعده های غذایی شما گزینه مناسبی باشد. شما می توانید با انواع دستورهای متنوع این غذا را تهیه کنید. طرز تهیه مرغ کرانچی و مرغ پرتقالی با رسپی های جدید را در لینک می خوانید.
مواد اولیه:
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- آرد: به میزان لازم
- زرشک: 2 قاشق غذاخوری
- ماست: 1 دوم لیوان
- بکینگ پور: 1 قاشق مرباخوری
- پنیر پیتزا: 3 قاشق غذاخوری
- مرغ پخته ریش ریش: به میزان لازم
- فلفل دلمه نگینی: 1 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه قطاب مرغ مخصوص:
مرحله اول برای آماده کردن این غذای خوشمزه و مخصوص تهیه خمیر آن می باشد. در این مرحله باید ابتدا خمیر را آماده کنید. مواد را کمی هم زده تا حالت حباب بزند. در ادامه آرد را چند مرتبه الک کرده و به مواد خود اضافه کنید.

حالا خمیر را به مقداری ورز داده تا درون ظرف جمع شود. خمیر را تا حدی ورز دهید که یک بافت لطیف داشته باشد. حالا سطح آن را با پارچه نخی پوشانده و کنار بگذارید تا خمیر حجیم شود.
در این مدت باید مرغ خود را تهیه کنید. مرغ را به همراه مقداری پیاز ادویه و آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا نرم شود. بعد از اینکه مرغ ها نرم شد آن را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه کمی خنک شد، ریش ریش کنید.چ
درون تابه مقداری روغن ریخته کمی فلفل دلمه ای اضافه کنید و مرغ های پخته شده را درون آن کمی تفت دهید. در مرحله نهایی زرشک ها را اضافه کرده و کمی حرارت دهید.
خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی باز کرده و چند بار ورز دهید تا پف خمیر باز شود. اندازه یک گردو از مواد برداشته و خمیر را باز کنید. بعد از اینکه خمیر باز شد، مقداری از مواد آماده شده برداشته و درون خمیر بپیچید.

حالا به صورت دلخواه خمیر را بسته و درون مقداری روغن داغ سرخ کنید. بعد از این مرحله مواد را خارج کرده روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
طرز تهیه قطاب مرغ به همین سادگی بوده و شما می توانید با یک دستور آسان یک مرغ ویژه و متنوع داشته باشید. این قطاب خوشمزه را می توانید در وعدههای غذایی مختلفی تهیه کرده و نوش جان کنید. در کنار این قطاب می توانید از انواع سس ها نیز استفاده کنید.
شما می توانید درون این قطاب را با گوشت رشته شده یا گوشت چرخی نیز پر کرده که در این صورت قطاب گوشت و قطاب گوشت چرخی دارید. شما با رسپی های دیگری از پخت انواع مرغ آشنا خواهید شد. شما همین مواد را می توانید با مقداری نان لواش بپیچید.