ماهان شبکه ایرانیان

ماجرای کلید خوردن فعالیت‌های هسته‌ای در ایران

خبرگزاری تسنیم: سرلشکر محسن رضایی در آیین گرامیداشت شهید محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان و روز دانشجو که پیش از ظهر امروز در مسجد دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت شهدای دانشجو در 16 آذر 1332 گفت: این روز، روزی است که صدای رسای استقلال ملت ایران در فضای جهانی بلند شد.

وی افزود: هفت ماه از کودتای سال 1332 گذشته بود و کودتاچی‌ها تصمیم گرفتند در این ایام سفارت انگلیس را باز کنند، چون رابطه با این کشور بر اثر ملی شدن نفت قطع شده بود و قرار بود معاون رییس‌جمهور آمریکا آقای نیکسون هم به ایران بیاید و یک مانور قدرت شکل بدهند. ولی دانشجویان هوشیار ما فضای دانشگاه‌ها را عوض کردند و به یک قیام علیه آمریکا و انگلیس که با اتحاد یکدیگر کودتا را سازماندهی و دولت ملی ایران را ساقط کرده یودند، اعتراض کردند و رژیم منحوس شاه دست به جنایت بزرگی زد. با اینکه نیکسون می‌دانست این جنایت صورت گرفته، وارد ایران شد و می‌خواستند قدرت نمایی کند.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) ادامه داد: آن‌ها نمی‌دانستند صدایی که آن روز از دانشگاه تهران برخاست، روزی سراسر ایران را در برخواهد گرفت و دانشجویان به یک عامل مهم در ایران تأثیر گذار خواهند شد و دانشجویان انقلابی در تمامی عرصه‌ها تا امروز در صحنه تاثیرگذاری مهمی در سرنوشت کشور دارند.

سرلشکر رضایی تصریح کرد: دانشگاه جامع امام حسین (ع) که خود سرآغاز پرچمداری تحول علمی در کشور بوده، امروز مراسم بزرگداشت شهید فخری زاده دانشمند برجسته هسته‌ای ایران را برگزار می‌کند و نشان می‌دهد که پاسداران جهاد سیاسی، علمی و فرهنگی را برای اعتلای انقلاب اسلامی، آرمان خود قرار داده‌اند.

وی گفت: شهید فخری زاده بعد از انقلاب به همراه آقای فریدون عباسی و چند تن دیگر از سوی سپاه مأمور شدند به سمت دانش‌های جدیدی که وارد ایران نشده بود، بروند و اولین نسل دانشمندان هسته‌ای ما از پاسدار‌ها بودند و کار را از صفر شروع کردند و اگر دولت‌های گذشته کمک می‌کردند ما امروز در قله‌های بسیار بلندی از انرژی هسته‌ای در ایران بودیم. زمانی‌که من فرمانده سپاه بودم، به کره شمالی رفتم و قرار‌هایی گذاشته شد، ولی از داخل برخی با عنوان کردن کمبود ارز، از این اقدامات جلوگیری کردند و ما می‌توانستیم در انرژی هسته‌ای جلوتر از موشکی باشیم. با این محدودیت‌ها، دانشمندان هسته‌ای ما چه از نوع پاسداران آن‌ها مانند شهید فخری زاده و چه جوانان دانشمندی که به شهادت رسیده و تعدادی زیادی که وجود دارند، این راه را ادامه داده و ادامه خواهند داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) عنوان کرد: صنعت هسته‌ای مستقل از فناوری‌های دیگر، فواید زیادی برای ملت ما دارد و هم در عرصه‌هایی مانند حمل و نقل و خصوصا در حمل و نقل‌های اقیانوسی مانند کشتی‌های اقیانوس‌پیما می‌توان از این انرژی استفاده کرد. هم‌چنین این صنعت در زمینه پزشکی و ابعاد دارویی، سرمایه‌ای بزرگ برای ملت ایران است و ما از این سرمایه نخواهیم گذاشت و رژیم صهیونسیتی و آمریکا کور خوانده‌اند که فکر می‌کنند ما از این صنعت بزرگ دست می‌کشیم و این ثروت بزرگ ماست. این صنعت سرمایه بزرگ ملت ایران است و ما به آن نیاز داریم و این صنعت نه‌تن‌ها فقط در فعالیت‌های مربوط به هسته‌ای مورد نیاز است بلکه منظومه هسته‌ای هر کشور مانند جزایر مرتبط به هم هستند و با صنعت هسته‌ای می‌توانیم صنایع کشاورزی، حمل و نقل و صنایع بزرگ را تقویت کنیم و این صنعت اثر القایی در صنایع دیگر دارد.

ادامه دارد...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان