حتما در صف نانوایی کیسه های نان متفاوت زیادی را در دستان افراد در حال خرید مشاهده نمودید، این کیسه ها دارای مزایای بسیاری می باشند که به راحتی هم تهیه می شوند، اگر شما نیز قصد دوخت کیسه ی نان را دارید؛ در این مطلب همراه باشید.
برای خرید نان هنگام خرید از نانوایی، به منظور جلوگیری از خشک شدن و از دست دادن نرمی و تازگی خود نیاز دارید تا آن را داخل نایلون و یا پارچه و یا … قرار دهید، اما نایلون ها یکبار مصرف بوده و نمی توان آن را برای چند بار مورد استفاده قرار داد، کیسه ی نان که اغلب در بیشتر خانه ها موجود است و از سوی اغلب کدبانوها مورد استفاده تهیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد، جایگزین های بهتری برای نایلون می باشند، آرگا نیز در این مطلب برای آشنایی شما عزیزان و تهیه این کیسه در منزل به راحتی دوخت کیسه نان را آموزش داده است.
سرویس آشپزخانه دارای بخش های مختلفی می باشد که یکی از بخش های آن کیسه نان است و تنوع زیادی در طرح، رنگ، مدل (زیبی، بند دار و …) دارد، برای دوخت این کیسه نیاز به داشتن مهارت در رشته خیاطی ندارید و شما عزیزان می توانید آن را تنها با استفاده از هنر و سلیقه ی خود آن را به آسانی در منزل بدوزید.
مزایای استفاده از کیسه نان
این کیسه ها دارای جنس پارچه ای مرغوب دارای دوام بیشتری نسبت به نایلون های پلاستیکی می باشد، همچنین موجب خشک نشدن و تازه و مرغوب ماندن نان شده و دستان شما را نمی سوزاند، جدای از همه ی اینها و مهمتر از همه اینکه مضراتی که با قرار دادن نان ها در داخل نایلون های پلاستیکی از جمله خطر ابتلا به سرطان شما را تهدید می کند؛ از بین می رود.
آموزش دوخت کیسه نان با روشی آسان
موارد مورد نیاز
پارچه ضد آب
پارچه نخی و یا حوله ای (برای آستری)
جهت دوختن کیسه نان از جنس پارچه ابتدا به اندازه 30 سانتی متر برابر با الگو بر روی پارچه ای ضد آب قرار داده و برش بدهید، می توانید بهره ببرید، طول آن 30 سانتی متر می باشد، عرض آن را نیز باید 140 سانتی متر در نظر بگیرید، پس از برش پارچه آن را از میان تا نمایید، تا هر سمت آن دارای 70 سانتی متر عرض و پهنا باشد.
سپس در مرحله ی بعدی پس از تا کردن پارچه بر روی هم، دو طرف پارچه را لبه ها را به یکدیگر بدوزید، باید قسمت بالای کیسه دوخته نشود.
از همین الگو برای برش پارچه آستری نیز بهره ببرید و به همین صورت برش داده و بدوزید.
حالا در این مرحله دو قطعه پارچه با عرض 20 سانتی متر و طول 30 سانتی متر بریده و هر کدام را بر روی یک سمت پارچه آستری قرار داده تا زده و (لبه ها) را با رعایت فاصله ی 3 تا 4 سانتی متر بدوزید، این اندازه برای بند کیسه نان؛ باز و بسته نمودن کیسه لازم است.
در پایان آستر را درون پارچه پلاستیکی بگذارید و و نوار بالایی آن را بر روی پارچه برگردانده و با سوزن ته گرد ثابت نگه دارید، با قرار دادن 1 سانتی متر فاصله برای جا دوخت دوخته شود.
و بند کیسه (برای باز و بسته کردن کیسه) را به وسیله ی سنجاق از این قسمت عبور داده، و دوخت کیسه خود را به پایان می رسانید.
البته می توان به جای دوختن بالای پارچه به اندازه 3 تا 4 سانتی متر برای جای بندک، لبه ها را با 1 سانتی متر برای جا دوخت بدوزرید و زیب به آن متصل کرده و محکم بدوزید.
کیسه دسته دار خرید نان و … بدون زیب و بندک
کیف های خرید نان و وسایل در رنگ های زیبا و متنوع
کیسه ی پارچه ای با پارچه گلدار قرمز رنگ با خال های مشکی
کیسه نان دسته دار با شکلی زیبا و نواردوزی شده
کیسه نان زیبی با پارچه طرح دار زیبا و خوش رنگ
در این مطلب دوخت کیسه نان را آموزش داده شد؛ با الگوبرداری از این ایده ها و روش دوخت آن می توانید کیسه های نان در طرح های زیبا و شیک دوخته و برای نان گرفتن مورد استفاده قرار دهید. برای آشنایی بیشتر با دوخت سایر بخش های سرویس آشپزخانه از جمله دوخت دم کنی، دوخت دستگیره، مدل های سرویس آشپزخانه و روش دوخت آنها بر روی آن کلیک نمایید.