ماهان شبکه ایرانیان

درمان فیبروز ریوی با هوش مصنوعی

در این فرآیند، از فناوری‌های هوش مصنوعی برای تعیین درجه آسیب ریه از جمله در بیماران مبتلا شده به کووید ۱۹ استفاده می‌شود. مطالعات مربوطه در ۱۴ مرکز بالینی در روسیه و قزاقستان با شرکت ۲۰۰ داوطلب در حال انجام است.

درمان فیبروز ریوی با هوش مصنوعی
 
شرکت‌های Petrovax و Intellodzhik پروژه مشترکی را برای پیشگیری و درمان فیبروز ریوی، عارضه ناشی از ابتلا به کووید 19 (که منجر به نارسایی تنفسی می‌شود) با استفاده از داروی Longidaza®، راه اندازی کرده اند.
 
در این فرآیند، از فناوری‌های هوش مصنوعی برای تعیین درجه آسیب ریه از جمله در بیماران مبتلا شده به کووید 19 استفاده می‌شود. مطالعات مربوطه در 14 مرکز بالینی در روسیه و قزاقستان با شرکت 200 داوطلب در حال انجام است.

در ترکیب Longidaza، آنزیم هیالورونیداز وجود دارد که قادر است اسید هیالورونیک اضافی را از بین ببرد، از تشکیل بافت فیبری در ریه‌ها جلوگیری کرده و به بهبود قابل توجه وضعیت عمومی بیماران به ویژه کسانی که تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته اند و دارای نارسایی تنفسی هستند، کمک کند.

هوش مصنوعی چگونه میزان آسیب ریه را تشخیص می‌دهد؟ا
این تحقیق با استفاده از سیستمی مبتنی بر هوش مصنوعی (شبکه‌های عصبی) در چندین مرحله انجام می‌شود. ابتدا، بخش‌های پاتولوژیک (آسیب دیده) انتخاب می‌شوند (در واقع، تقسیم هنجار / پاتولوژی)، سپس بخش‌های انتخاب شده از آبشار شبکه‌های عصبی عبور می‌کنند که هر یک از بخش‌ها را از لحاظ شکل مشخص آسیب ارزیابی می‌کنند.
 
هنگامی که تمام بخش‌ها علامت گذاری می‌شوند، حجم‌های متشکل از بخش محاسبه شده و ارزیابی کلی از ضایعات ارائه می‌شود.
 
منبع: اسپوتنیک
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی