به گزارش ایسنا، گابریل اوبیانگ، وزیر معادن، صنعت و انرژی گینه استوایی در کنفرانسی در کیپ تاون گفت: با اکتشافات بیشتری که در سراسر آفریقا انجام میشود، همکاری میان تولیدکنندگان اهمیت زیادی خواهد داشت.
گینه استوایی ماه گذشته به سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) پیوست. اگرچه گینه استوایی کشور کوچکی به شمار میرود، اما سومین تولیدکننده بزرگ نفت پس از نیجریه و آنگولا در جنوب صحرای آفریقاست. گینه استوایی مانند سایر کشورهای سرشار از منابع نفتی مانند عربستان سعودی آماده زمانی میشود که در آن تقاضای انرژی در جهان برای نفت خام کمتر میشود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، اگرچه آژانس بین المللی انرژی پیشبینی کرده است مصرف جهانی نفت در دو دهه آینده افزایش پیدا میکند اما سناریوهای دیگری وجود دارند که بر اساس آنها، تقاضا برای گاز طبیعی ممکن است به میزان 13.5 میلیون بشکه از تقاضا برای نفت تا سال 2040 را حذف کند و رشد بهینگی مصرف و رواج خودروهای برقی ممکن است میلیونها تن دیگر از تقاضا برای نفت خام بکاهد.
به گفته اوبیانگ، سازمانی مانند اوپک در حمایت از تولیدکنندگان در شرایطی که دورنمای بازارها تغییر میکند، ضروری به شمار میرود.
گینه استوایی تلاش میکند تولید نفت را از حدود 269 هزار بشکه در روز در حال حاضر به 300 هزار بشکه در روز در دو سال آینده و به 500 هزار بشکه در روز ظرف پنج سال آینده افزایش دهد.