به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان یزد در جلسه ستاد دیه این استان که به منظور تجلیل از خیرین این ستاد تشکیل شده بود اظهار کرد: وقتی نان آور خانه به هر دلیلی به زندان میافتد به طور معمول بیشترین آسیب متوجه خانواده زندانی میشود که در خلأ نان آور خانه خود در تأمین معیشت در تنگناهای بسیار سهمگینی قرار میگیرد .
وی کمک به زندانیان جرایم غیر عمد و زمینه سازی آزادی آنان را یک گام و حرکت پیشگیرانه اثر گذار دانست و تصریح کرد: تنگناهای معیشتی خانواده زندانی را به سمت جرم و بزه سوق میدهد و وقتی خیرین زمینه آزادی یک زندانی را فراهم میکنند یک اقدام پیشگیری از وقوع جرم و یک خدمت اجتماعی بزرگ را انجام داده اند.
این مقام قضایی به آیه 92 سوره آل عمران اشاره کرد و افزود: در این آیه تأکید شده است که هرگز کسی طعم نیکی را نخواهد چشید مگر کسانی که از آنچه خود دوست دارند انفاق کنند و حالا خیرینی که از منابع مالی خود در این مسیر خرج میکنند تا خانوادهای را خوشحال کنند نیز مصداق این آیه هستند.
وی، خانواده زندانیان را گمنام و مظلوم قلمداد کرد و گفت: با زندانی شدن هر فرد، خانواده زندانی بدون اینکه خود به صورت مستقیم جرمی را مرتکب شده باشند دچار مشکلات عدیده ای میشوند و به نوعی در تحمل مجازات با نان آور خانه شریک هستند و از نگاهی دیگر گمنام نیز هستند که نمی توانند به واسطه حفظ آبرو اعلام کنند به علت زندانی شدن فردی از خانواده دچار مشکلات و نیازمند کمک هستند.
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: باید با تشکیل یک خیریه با حضور خیرین، فعالیتهای خیریه از صورت مقطعی گذر کرده و این اقدامات خدا پسندانه به صورت مستمر و هدفمند دنبال شود.